Jasnovidka darinka

tema je zaklenjena

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

2. feb 2011 9:17

Miška Miša, tole kar si povedala za Cvetko lahko poveš za čisto vsakega človeka:))) da se mu je nekoč zgodilo nekaj slabega, da je v življenju napredoval, da je močen a tudi negotov, da ga je nekdo prizadel..... Komu se to ni zgodilo??:D JanisJoplin

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

2. feb 2011 9:19

Miška Miša, HAHAHA. Kaj tako smešnega že dolgo nisem prebrala, hvala! :)) s0ncek*

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. feb 2011 9:23

Sama sem večkrat smrtno resno rekla, da bi, če bi se mi, bognedaj, zgodilo, da bi ostala brez službe, odprla dve komercialni telefonsk i liniji. Na eni bi seksala, na drugi bi vedeževala in ni vrag, da ne bi nekaj evrotov prišlo po obeh kanalih.

Ker ljudje bi klicali na obe. Zato, ker želijo dve stvari in sicer a) da jih nekdo posluša in b) da jim reče tisto, kar v danem trenutku želijo slišati. Ključna beseda je "poslušanje". V življenju ljudje govorimo eden na drugega, ne pa drug drugemu in seveda se ne poslušamo zadosti. In ker se ne poslušamo in ker na s ne poslušajo, imamo potem težave z ubesedovanjem svojih stisk. In zaradi tega so vedeževalci. Ne zato, da povedo prihodnost - temveč za to, da lahko v miru ljudje povedo svojo stisko. Itak je v poslušanju te stiske že blazno veliko ključnih besed, ki se jih potem vplete v odgovor.

Tale gospa Darinka iz Radovljice verjetno kakšnih esp sposobnosti nima. Ima pa smisel za poslušanje in toliko smisla za kšeft, da svoje poslušanje tudi računa. In pametno obrača s fižolom. Vi ga kuhate, ona ga pa uporablja za napovedovanje prihodnosti. Ekonomsko gledano blazno racionalno uporablja svoje resurse. Go, Darinka, go. Bolje vedeževati kot pa daviti svoje pleme s fižoljo juho, matevžem in kar je še tega.....

Čeprav proti TV vidovnjaku Milanu - to je tisti "jao gospođo vama je stavljena crna magija na financije - jel' može to crno da se skine? - može gospođo, evo vi lepo stavite tanjur izpred televizora pa ću ja da vam skinem crnu magiju" .....in je potem nekaj igral na frulico in končal z "evo, nema više crne magije na financijama, ko je sledeći...." so pa vsi tule težki vajenci.

Vendelina jr.

Majolčica  

član od: 2.2.2008

sporočila: 98

2. feb 2011 9:24

MiškaMiša, to kar si cvetki5 napovedala...mislim, da se lahko čisto vsak od nas najde v tvojih besedah. Vsak od nas je bil najmanj enkrat pošteno prizadet ali razočaran od nekoga, vsakemu od nas je ostal v krasnem spominu dogodek iz preteklosti, vsak od nas je sigurno vsaj enkrat napredoval (v službi, ljubezni, denarju),...malo preveč splošna napoved za moj okus... Da pa ne zaslužiš z 200€? Če bi rekla 20€, bi ti še verjela....

neznan uporabnik

2. feb 2011 9:39

TV vidovnjak Milan in ostale cvetke:

lud jebe zbunjenog

Velja tudi za ostale sfere

japaja

gerna  

član od: 26.11.2007

sporočila: 228

2. feb 2011 9:43

manca51 je napisal/a:
Se strinjam z vsemi , škoda denarja . Kako pa gledate na reklamni oglas ,ki ga kar pogosto ponavljajo po TV :" če hočeš vedeti , kaj se ti bo zgodilo...pokliči na 3883 ..." Na živce mi gre še posebej Alfi Nipič s svojim : "...in meni so vse točno napovedali ...." Sigurno to ne dela zastonj ali za dobrodelne namene ampak za denar , za svoj žep . A mu je to treba ? ! Kar ošpice dobim , ko ga zagledam . L p manca51
Se popolnoma strinjam s tabo, tudi meni kar želodec obrača! L.P. gerna

lunacka  

član od: 13.6.2005

sporočila: 156

2. feb 2011 10:21

Vendelina jr. je napisal/a:

Ključna beseda je "poslušanje". V življenju ljudje govorimo eden na drugega, ne pa drug drugemu in seveda se ne poslušamo zadosti. In ker se ne poslušamo in ker na s ne poslušajo, imamo potem težave z ubesedovanjem svojih stisk. In zaradi tega so vedeževalci. Ne zato, da povedo prihodnost - temveč za to, da lahko v miru ljudje povedo svojo stisko.

Vendelina jr.
Se sicer strinjam s celoto teksta, tale del citiram le zato, ker me je spomnilo še na nekaj: morda raje kot k vedeževalcu, k svetovalcu, (psiho)terapevtu? Bo več učinka, koristi in kar je še tega ... Pa ne mislim zdaj na avtorico te teme, da ne bo pomote, nikamor je ne pošiljam. Tudi ne namigujem, da potrebuje takšno pomoč. Mislila sem na splošno: če bi hotela, da me posluša nekdo, ki ga ne poznam, je to sigurno raje terapevt in ne vedeževalka. Kaj pravite - ali pa je terapevt pri nas še vedno tabu in gremo raje k vedeževalki? lunacka

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

2. feb 2011 10:33

lunacka je napisal/a:
Kaj pravite - ali pa je terapevt pri nas še vedno tabu in gremo raje k vedeževalki? lunacka
Mislim, da pri nas ljudje še vedno raje gredo k vedeževalki in se znebijo denarja, katerega nimajo, namesto, da bi šli k terapevtu katerega "časti" zdravstveno zavarovanje! K

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

2. feb 2011 10:41

Ja, psihologi, psihiatri in razni terapevti (razen fizio- in delovnih-) so še vedno tabu. Če greš tja, potem si zmešan. Če greš k vedeževalki si pa radoveden:)) JanisJoplin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

2. feb 2011 10:47

Vendelina, Milan, ki ga omenjaš, je imel še eno fenomenalno, za mene je zmagovalna od vseh mogočih slišanih vedeževanj.

Ga je namreč ena gospa po tv vprašala, kdaj bo zadela glavni dobitek na lotu, pa ji je odvrnil, da takrat, ko bo na listku obrkoržila vse številke, ki bodo potem izžrebane ...

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti