19. jan 2011 12:38
Draga Mateja, ko sem prebrala kar si napisala, sem se kar zamislila....moram priznati, da sva z možem imela podobne težave...od prekomerne teže naprej. In ravno tako sva sklenila, da je temu zadosti. Prej sva probala 1001 dieto, nasedala raznim reklamam po TV in drugje, in verjetno veš kako so bile učinkovite....dokler šteješ kalorije...se odrekaš najljubšim stvarem...umiraš od lakote...je vse ok, kilogrami grejo dol, ko pa popustiš pod pritiskom je vsega lepega konec in vsi kilogrami, ki si jih izgubil pridejo nazaj kr čez noč :( in seveda jih dobiš še nekaj zraven, tko za nagrado, ker si mučil telo... Ja na srečo sva midva temu rekla DOVOLJ JE, čas je da narediva nekaj dobrega zase. Srečala sva prijateljico, ki nama je razložila zakaj se nama to dogaja in kaj lahko spremeniva. Poslušala sva jo ... In končno se lahko z veseljem pogledam v ogledalo, oblečem stvari, ki sem jih vedno gledala samo na drugih, ja to je res zadovoljstvo...izgubila sem 34 kg in več kot 150 cm po vsem telesu, od tega 57 cm okrog pasu, mož 28kg, in to res brez stradanja, pa še izboljšujeva svoj rezultat in kar je pomembno...BREZ LAKOTE, STRESA, MUČENJA, ŠTETJA KALORIJ, ... in počutimo se vsi trije odlično! :o) Aja, še en pomemben podatek...končno sem se rešila glavobolov, ki so me mučili več kot 8 let in to samo 3 mesece po tem, ko sva se odločila za spremembo. Če te zanima ali pa koga drugega bom nesebično podelila kaj smo spremenili, ker vem kako je težko z kilogrami. jasna aloja