2. jan 2011 21:01
okej, predraga in velecenjena Vendelina jr., Mateja ima morda problem s tem, kakšno dieto izbrati in kako spremeniti način življenja, ti pa imaš, po mojem skromnem mnenju, velik problem s tem, da blazno rada pametuješ naokoli. lahko me sedaj napadeš kolikor hočeš ampak žal, meni se tvoje mnenje zdi v tej razpravi povsem nepotrebno. ko človek kupuje nova okna ali ko prenavlja fasado najbrž tudi vpraša soseda, ki je pred pol leta menjal okna, pri katerem ponudniku jih je kupil in če se dobro obnesejo. pač vprašaš za nasvet. niso vsi ljudje na svetu taki, ki bi se sami znašli in na slepo naročili okna pri nekemu random ponudniku. okna so le okna, drago se jih plača in morajo nečemu služiti. in povsem enako je tu - Mateja sprašuje za nasvet, če je kdo imel kdaj že podoben problem in če mu ga je s kakšno dieto uspelo obvladati. to nikakor ne pomeni, da si ona tega ne želi. če si tega ne bi želela, najbrž na prvem mestu niti ne bi vprašala oz. naprej sodelovala v razpravi. nekateri ljudje pač potrebujejo spodbudo, potrebujejo nasvet in mnenje, ki jim da zagona in motivacije. ker kar neko random dieto izbrat, ki jo google vrže pod prvi zadetek ven, tudi ni mala šala. diete so smotana reč in sklepam, da sama nikoli nisi bila na nobeni, ker drugače bi vedela, da je potrebno veliko truda in vztrajnosti, no, seveda, razen če si tako popolna oseba, da ti vse, česar se lotiš, rata v prvo. če je temu tako imaš pač veliko srečo. pri dietah lahko se pojavijo razni stranski učinki, od jojo efekta do še hujših težav z zdravjem in s tem, da je Mateja vprašala za nasvet se meni zdi, da je prej ravnala dokaj preudarno. mogoče, kot sem že napisala, tebi v življenju res vse uspe in očitno si oseba, ki si nekaj zadaš in za vraga to izpolniš, prek trupel. niso vsi taki. niso vsi (na srečo?) taki kot ti in nekateri potrebujejo spodbudo. nekateri imajo celo življenje na hladilniku sliko debele ženske, da jim je to v opozorilo. ali pa sliko vitke ženske, da jim je to motivacija. en lep izraz obstaja v angleščini, ki bi bil tudi drugače namesto vse te pisarije dokaj primeren komentar za tvojo "spodbudo": whatever. tunna http://titabota.blogspot.com/