Kajenje

slovinkita  

član od: 6.3.2006

sporočila: 248

3. jan 2011 11:52

japaja je napisal/a:

No dej, prevedi! Me prov zanima KVAK

japaja
N zstwpm zkaj j napisnu uznačnu sz spkdrawščino ( z tak dialekt še nesm čula). Js zaswpm wsje. Zgljda d su naši dialekti bl poveri ku vaši u Prekmurji in Zsavji. Nekaj podobnega. Je pa težko pisat brez polglasnika, bi si mogli ö sposodit slovinkita Sporočilo je spremenil(a) slovinkita dne 03. 2011 11:53

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

3. jan 2011 11:52

Mene tudi!

naor

naor  

3. jan 2011 11:56

No, dobr, mal si zakwačkala, nej ti bo!

naor

slovinkita  

član od: 6.3.2006

sporočila: 248

3. jan 2011 11:59

slovinkita

neznan uporabnik

3. jan 2011 12:07

Meni je pa tale kulilekt najljubši:

.............

sem šla naključno po vrsti hehe...zaključi se pa itak:

japaja

atos  

član od: 30.10.2008

sporočila: 105

3. jan 2011 12:48

Kolk je pa vas luštn brat, hvala za polepšan dan Kajenje...oh, ja že skorej 2 leti ne, ampak včasih takooooo pogrešam čikec, res ga. Pa si rečem: sej te prime pa te mine, punca ne ga srat.... atos

neznan uporabnik

3. jan 2011 13:22

Atos, bravo! Točno tako: saj te prime pa te mine punca ne ga srat!

Ker ko je enkrat telo z nikotinom tako zasvojeno, da se ponoči zbudi zaradi abstinenčne krize in potegne vsaj dva do 3 dime, da lahko zaspi nazaj.....takrat je prepozno za pesmice.

In res, nikotin ubija na dolgi rok.Najprej nič ne zgleda. Nič se ne pozna, potem pa kot strela z jasnega obstaneš na neki stopnici in se ti reži šlik-šlak tam nekje z vrha. In je ponavadi prepozno.

Aja, skupni imenovalec je preganjanje časa tja nekam v prazno. "Joj, ne še zdele, sam še enga pokadim (cca 5 minut - in tako ene 10x na dan in imaš že 1 uro lenobe plusa...)

Kot pri shujševalnih dietah in raznoraznih drugih odvajanjih je najpomembneje, da se zaposliš. Da ti nima časa priti na pamet kakšna škodljiva razvada.

Sem poskusila vsakič, ko sem imela ćikec v roki, narediti 10 počepov. Haha! Kdo se bo pa matral!!? Lepo sem se zavalila v foteljček in enga prižgala. Kakšen užitek, uf! Sama sebi sem bila všeč, ker sem znala uživati in se nisem pustila motiti pri tem svojem užitku! Kdo bo pa kar tja nekam v tri krasne ene počepe delal? Saj jih lahko naredim, kadarkoli se mi zahoče.

Potem je enkrat iz heca prišlo zares in smo si doma kazali neke fizkulturne vaje. Jaz, vajena svoje kondicije, sem ostalim pustila nekaj fore (itak vas lahko premagam, kadarkoli se mi zahoče, a smo al nismo??!!)

HAHAHA!!!

In ko enkrat ugotoviš, da si v bistvu en lažniv kripelj, ki skup pade takrat, ko ostali šele zalaufajo...takrat je, če nisi avtodestruktiven, čas za eureko.

Meni je bila ta izkušnja dokaj humoristična sicer, vi pa, če vam je kaj do tega, da ste gospodarji svojega telesa in duha, vržte čike stran (in rajši vsak dan en sms za 1 evro v dobrodelne namene, drugega pa v šparovc za križarjenje..pa še ostalo bo za kakšno kilco ekološko pridelanega zelja).

Moram pa rečt, da so kadilske družbe vedno najbolj družabne. Imajo iste skrbi: kdo ima ogenj, komu je zmanjkalo cigaret, kje je pepelnik.....in ko rečeš a gremo ven enga prižgat, imaš iz prve takoj več kandidatov, kot pa če bi vprašal a gremo v galerijo na razstavo...

japaja

naor  

3. jan 2011 14:10

Meni se zdi pri vsej stvari, da si odvisen od ene palčke prav brez veze. Nočem biti od nikogar in od ničesar odvisna. In tudi nisem. Še od hrane ne, pa prav rada jem, sploh, če je kaj dobrega! Edino od kave mogoče sem, ker če ne popijem tiste ene na dan, me boli glava. Hehe, nobody is perfect! Pa vseeno ne maram, če kdo reče, da od nečesa moraš umreti. To je slaba tolažba. Kadilce pa kljub vsemu razumem, in sočustvujem z njimi, pa čeprav tega ne marajo.

naor

tinnna  

član od: 18.4.2010

sporočila: 83

4. jan 2011 10:08

važn d je men zdj čik zapasu!!! grrr :) tinnna

zaja  

član od: 7.12.2009

sporočila: 207

4. jan 2011 21:02

Ja tinnna,če ti je zapasu in si uživala, zakaj pa ne. Nihče ti ne more in ne sme vzeti zadovoljstva, ki ga občutiš ob čiku.Jas sem napisala, da še vztrajam od 19.6. in sprašujem kako uspeva drugim,nisem pa napisala, da ne bom nikoli več prižgala cigarete. zaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti