Ežojevo potovanje v čile (prej "dopust 2010")

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

3. mar 2010 21:46

Iz enakega razloga, kot Anita in mama F, sem se tudi jaz šele v tem trenutku prebila čez 22 zanimivih in skrbi vzbujajočih strani. Ežoj, pazi nase in uživaj v vsakem danem trenutku! kobra 1 [kaca]

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

3. mar 2010 22:16

Tudi jaz sem komaj danes odkrila to nadvse prijetno opisovanje dopusta, ki je verjetno nedosegljiva želja marsikatere med nami. Zato je užitek branja še toliko večji. Če je šlo vse po sreči doslej bo sigurno tudi v naprej. Srečno pot in veliko vsakovrstnih užitkov Ežoj in hvala, da jih deliš z nami.

ezoj  

član od: 29.4.2007

sporočila: 126

3. mar 2010 22:45

Evo, spet jaz, tako mi je tudi treba. Kadarkoli se delam pametnega in delim nasvete, se mi kaj takega zgodi, sem, namrec, zamudil ledjo za tiste ptice. Pa nisem jaz kriv, zaradi psiholoskih razlogov je boljse ce lahko krivdo zvalis na drugega. Na vsek plakatih in tudi tistem reklamnem listu, ki sem ga dobil z karto za ladjo in otok, pise da je odhod ob 15 00, edino na karti pise, da je odhod ob 14 00, jaz pa tega nisem bral. No, na turisticnem uradu so mi povedali, da mi karta velja tudi za jutri. Kot pravijo, vsaka stvar je za nekaj dobra. Danes sem eno cikito razumel, ko je telefonirala, no vsaj zacetek pogovora. Rekla je: halo, mama, hola ( naprej nisem razumel ), to je ena komplicirana slovnicna oblika, vam ne morem razlagat . Razen tega, sem razumel nekaj stevilk: taksista za ceno, pa tudi v trgovini sem dvakrat razumel ceno. Torej le nekaj napredka. Upam, da danasnji turisti ne bojo splasili unih pticev, pa da nam vodic pokaze: tukaj se kdaj pa kdaj lahko vidijo ptici ( ptici odnekod gledajo, pa v smeh ). ezoj

ezoj  

3. mar 2010 23:07

Atina, kaj pa imas proti stiriclanski druzini s cuckom? Jade, pa dej poskusi un recept z melancani ( ni treba imet jagnjetino iz Patagonije, lahko je tudi piscancje ali svinjsko ), potem lahko reces, saj sem itak vedla................ ezoj

Vandrovka  

član od: 11.6.2006

sporočila: 105

3. mar 2010 23:29

*entiš, tole je bilo pa na šest!!! Solze smeha, pol kar naenkrat čeljust pade dol... no pa sem privandrala do tukaj. Kaka televizija, pa knjige, pa kvačkanje zvečer. EŽOJ, ZAKON SI!!! Srečno rajžej! Vandrovka

ezoj  

3. mar 2010 23:30

Vanja, malo prej sem te videl v statistiki. Tale J. Amerika ( Chile ) je nekaj za tebe, posebej taxi colectivo: vsedes se odpozadi, med dva mozakarja z vonjem po moskem. ezoj

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

3. mar 2010 23:31

ezoj je napisal/a:
Atina, kaj pa imas proti stiriclanski druzini s cuckom?ezoj

Ne vem, nič, noben sprej ne pomaga

Atina

temba  

član od: 7.10.2006

sporočila: 92

3. mar 2010 23:36

Ola Ežoj! Tako kot vse, tudi mene navdušuje tvoje poročanje. Sicer ni moja navada, da se pogosto oglašam na forumu, ampak ker si že tam doli, ti toplo priporočam, da ne ješ le rib (in seveda piješ vina tinto), temveč poskusiš tudi govedino in pa sladico "dulce di lecce." Če boš imel možnost pa le obišči Torres del paine. Imej se "skrajno fajn" in se srečno vrni domov. Pa čim več poročanj o doživetjih Temba temba

ezoj  

3. mar 2010 23:51

temba, hvala za nasvete, po globljem premisleku sem opustil Torres del paine, mi je ena studentka v Santiagu opisala pot in to ni za mene, namrec ne morem hodit navkreber ( korason ), posebej ne hitro ( je pa menda " destinacija oh in sploh " ). Drugac, se mi zdi, da je vecina potnikov na ladji bila odpravljena tam. Punta Arenas je moja sanjska destinacija od nekdaj, Pa tudi, zaradi tele situacije moram vkljucit maksimalni varcevalni program. Tale konec je znan tudi po jagnjetini ( danes v preizkusanju ), ono sladico pa bom poiskal. ezoj

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

4. mar 2010 7:51

ezoj je napisal/a:
Vanja, malo prej sem te videl v statistiki. Tale J. Amerika ( Chile ) je nekaj za tebe, posebej taxi colectivo: vsedes se odpozadi, med dva mozakarja z vonjem po moskem. ezoj
Tole me spominja na deodorant, ki so ga prodajali v Kairu. Na njem je pisalo: " deo vzdrži 7 dni". Kaj pa ostali? Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti