Ežojevo potovanje v čile (prej "dopust 2010")

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

3. mar 2010 11:17

Atina je napisal/a:

In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'.

Sem pa zdaj prebrala vse na dušek in nestrpno čakam nadaljevanje [ploskanje][ploskanje][ploskanje][ploskanje]

Ežoj, srečno in prijetno razburljivo potovanje še naprej, pa seveda srečno vrnitev domov!

Atina
Tudi jaz sem mislila nekaj v tej smeri kot Atina, a ko sem začela brat me ni bilo za ustavit. Ežoj tudi jaz ti želim srčno in razburljivo potovanje, ne preveč "pretresljivo", pa kmalu se oglasi še kaj, slikice bomo pa gledali ko prideš domov? Srečno, anitram1

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

3. mar 2010 11:32

Atina je napisal/a:

In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'.

Atina

Jaz tudi! In danes se mi je malo sumljivo zazdelo, da bi že v začetku marca kar 20 strani naklofali o turističnih kmetijah in dalmatinskih galebih

In zdaj me čaka na pol olupljen krompir, pa od prekipelega kafeta umazan štedilnik, ker se od Ežojevega "ležernega pohajanja" kar nisem mogla odlepit. Pa korazon ... madonca, kako je nabijal, ko sem še enkrat podoživela čakanje na novice po potresu

Dragi Ežoj, kar se španščine tiče je pa itak važno, da boš v pravem trenutku dobro slišal prave besede od taprave čikite - saj veš : "... te kjero mučo ... mi korazon ..." in podobno

Pa upam, da boš namesto k mrzlemu Pacifiku kmalu h kakšni fajn reki za obredno namakanje nog zavil - ni vrag, da te ob tem junaškem dejanju romantične senjorite ne bi opazile (babnce imamo rade mučačose z umitimi nogami press)

Mojca

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

3. mar 2010 12:03

Joj ezoj, kako razburljivo...ce ti bo ne bo zmanjkalo soldov, ne pozabi zaviti v kako trgovinico pa da vidsi, kako so kaj zalozeni s prti. "Quiero comprar la tela por favor" bo dovolj za prvo silo...pa veliko srece se naprej! lp

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. mar 2010 13:00

Lučka, skoraj sem padla s stola ob temle Vendelina jr.

beatrice  

član od: 18.11.2009

sporočila: 137

3. mar 2010 14:42

HUH! A sem prav prebrala? Verjetno sem v pretelosti kaj zgrešila, draga Lučka, ali pa sem prefrišna v forumu - a ti zbiraš mogoče prte? Hah! Tudi moj stol se je sumljivo zamajal. Hahaha! Beatrice beatrice

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

3. mar 2010 14:46

Jeee, bravo za tistega, ki je naslov popravil!!! Ognjič

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

3. mar 2010 14:50

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8900

3. mar 2010 14:54

Špica    

Pozdravček!

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

3. mar 2010 15:27

Ognjič je napisal/a:
Jeee, bravo za tistega, ki je naslov popravil!!! Ognjič

In število ogledov je kar naenkrat preskočilo številko 6.000   Upam, da ežoja tam doli ne zebe preveč. Blizu ledenikov, blizu pingvinov, blizu Antarktike ...  da so le corazoni topli

Cila

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. mar 2010 15:30

beatrice je napisal/a:
HUH! A sem prav prebrala? Verjetno sem v pretelosti kaj zgrešila, draga Lučka, ali pa sem prefrišna v forumu - a ti zbiraš mogoče prte? Hah! Tudi moj stol se je sumljivo zamajal. Hahaha! Beatrice beatrice
Ja, je interni štos: enkrat smo tukaj brusile perje na temo urejenosti mize, nakar je Jose poslal fotke "de su mesa" in potem sem jaz izjavila, da je bilo gledanje tiste fotke "ekskuršiejting pejn" in potem smo nekaj zabavljali o redu in neredu...v nadaljevanju je ežoj pošiljal fotke očedene mize in ko smo na diskusijo o prtih že skoraj pozabile...je poslal fotko, na katerem je hrana na prtiču...In ker imamo ženske fotografski spomin za vse, kar so ostali kdajkoli in kadarkoli rekli (za svoje početje imamo bolj selektivni spomin)...se je štos o prtih ponovno odprl in tale lučkina intervenca je d'bestična. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti