3. mar 2010 11:32
Atina je napisal/a: |
In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'. Atina |
Jaz tudi! In danes se mi je malo sumljivo zazdelo, da bi že v začetku marca kar 20 strani naklofali o turističnih kmetijah in dalmatinskih galebih
In zdaj me čaka na pol olupljen krompir, pa od prekipelega kafeta umazan štedilnik, ker se od Ežojevega "ležernega pohajanja" kar nisem mogla odlepit. Pa korazon ... madonca, kako je nabijal, ko sem še enkrat podoživela čakanje na novice po potresu
Dragi Ežoj, kar se španščine tiče je pa itak važno, da boš v pravem trenutku dobro slišal prave besede od taprave čikite - saj veš : "... te kjero mučo ... mi korazon ..." in podobno
Pa upam, da boš namesto k mrzlemu Pacifiku kmalu h kakšni fajn reki za obredno namakanje nog zavil - ni vrag, da te ob tem junaškem dejanju romantične senjorite ne bi opazile (babnce imamo rade mučačose z umitimi nogami press)
Mojca