2. mar 2010 8:36
Oh, ežoj, naši korazoni spet normalno bijejo.Saj se zaradi izpuščajev in lakote res ni treba več vznemirjati. Srečno naprej! daga
2. mar 2010 8:36
Oh, ežoj, naši korazoni spet normalno bijejo.Saj se zaradi izpuščajev in lakote res ni treba več vznemirjati. Srečno naprej! daga
2. mar 2010 8:53
Aleluja! Razplet se je odvil po pričakovanju a vendar z drobcem bolečine v mojem korasončku. Ežoj, naj bo tvoje vandranje še naprej tako varno. Pa le vzemi si še čas za kakšno vrstico, da ne bomo vsi kulinarični v predinfarktnem stanju. Srečno! Beatrice beatrice
2. mar 2010 9:02
Uf, Ežoj. Tole pa je olajšanje
Če boš še lačen, pa kar povej. Bomo združili moči in ti poslali kak paket domačih dobrot
MM
2. mar 2010 9:03
rimljanka je napisal/a: | ||
Jao, jao, ura je bila 7.54. In ti bi kar zakone kršila..... |
No, saj ... poglej, kako me je ežoj zmešal
Blanchy
2. mar 2010 9:46
Blanchy je napisal/a: | ||||
No, saj ... poglej, kako me je ežoj zmešal Blanchy |
Ne bi kršila zakona, vino in pivo lahko piješ tudi pred deseto dopoldan, ti dve zadevi itak med hrano sodita , torej, Blanchy, na zdravje ežojevo....
Na to se že penina pije, ne samo rdeče.
Mamamia
mamamia
2. mar 2010 9:55
Hvala Bogu, res me je skrbelo. ZS poglej, prosim.
tulka
2. mar 2010 10:49
Mamamia, nimaš prav, na delovnem mestu je alkohol prepovedana reč.....(mislim konzumacijo).
rimljanka
2. mar 2010 11:10
Nisem govorila o delovnem mestu ... Mamamia
mamamia
2. mar 2010 11:21
Ezoj, tebi pa se dogaja, ni kaj!!!
Upam, da bo sedaj slisati samo se o kaksnem tresenju korazona od katere od cikit tam doli, premiki tektonskih plosc pa naj mirujejo
Sreco se v naprej ti zeli
Nena
Nena-morje
2. mar 2010 12:16
Ežoj, srečno!
barbara9Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Metuljčki s paradižnikovo omako