6. nov 2009 21:46
Bom začela od zadaj:
Bež in črna sta klasična kombinacija: Pomisli na "kajpavemkoliko" stare Chanel čevlje, bež s črno kapico spredaj. Ali pa črne hlače in bež trench? Seveda gre lepo skupaj. Meni črna edino z rjavo ne "tekne" ali pa črna in temno modra. Pa še tukaj je ena izjema: temne kavbojke in črn pulover, ki sta po moje ena sama večna klasika. Torej bež in črno lahko. Tako si lahko omisliš verižice v srebrnih in črnih tonih. Tudi tista turizna bi k pravi bež lepo pasala. Tako ti ni treba v trgovino iskat bluze. Ta denar boš rabila, ko se boš znebila še par kil.
Prosojno črno in seksi moderček sem jaz že upokojila, pa ne prej, dokler na eni sliki nisem videla, kako se vse skoz vidi. Sem se sama sebi zdela kot ena "waanna be". Lahko pa si omisliš prosojno črno, in oblečeš spodaj eno tanko oprijeto črno majico (tank top) s čisto tankimi naramnicami. Če ima tank top malo čipke, toliko bolje.
Ker boš "svetila" s prosojnim zgornjim delom, ne rabiš drugega kot res dobre uhane. Črno krilo je vsekakor primerno tudi če imaš črn zgornji del. Črno od glave do pete je precej enostavna zadeva, najlepše je pa, ker lahko uporabiš res trendy modne dodatke in vedno izgledaš oh in sploh. (da se izpovem: pri nas ni bilo dovoljeno nositi jeans-a za v službo. Vsi razen mene so spoštovali pravilo. Jaz sem se oblekla od nog do glave v črno, si navesila nekaj nakita, lepo torbico in žensko krojeno jakno iz temnega jeans blaga. Nihče nikoli ni nič rekel). Rules are ment to be broken.
Pa v zgornjem postu sem se zatipkala pri zebrastem puloverju: Črn pulover z globokim v izrezom, črno krilo ali hlače, prepasano z zebrastim pasom. (tole sem hotela povedat )
Če imaš res težave (ma, kdo jih pa nima?) z oblogami malo pod boki, si omisli kontrol top najlonke ali pa tele spanx.om podobne nogavice. Sem zadnjič videla, da se dobijo v Sloveniji, samo se ne spomnim, kje. Z napotki kam po njih, ti bodo druge pomagale.
Pri globokem V izrezu (jaz sem absolutna fenica) pazi samo to, da sta "deklici" varno spravljeni in pod kontrolo. Meni se ne zdi nič hujšega kot to, če se kakšni mojih let neprimerno "izlivajo ven".
Ker imam nekaj izkušenj s šivanjem ti povem, da mora biti krilo z visokim pasom narejeno ravno prav, drugače izgleda obupno. Obstaja pa visok pas in potem še višji pas. Izogibaj se tega, še višjega. Ker si malo manjša kot jaz, ti lahko pomaga optično, s tem mislim podaljša. Pomeri še eno tako v trgovini. Saj ni treba, da je za pomerjanje ravno črno. Če si daš narediti krilo z visokim pasom, glej da si zatakneš bluzico v krilo in potem z lepim pasom povdariš svoj majhen pas. Najdi takšnega, ki je kombinacija usnja in kovine ali pa se upogumi in začni z živalskim vzorcem. Nikoli ne veš, mogoče boš celo "odkrila" divjo mačko v sebi. Zdaj bi šla pa kar s tabo v shopping.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 06.nov 2009 21:49