23. feb 2012 22:15
Ah kaj ni problem.... hehe o postavo bi js mela, samo k zmeri rečem, no jutri pa res. sej hvala bogu sem šla danes z bodočo nevesto probavat obleke, in ker bom bratova priča, bi blo tut fajn da sm uštimana, da bom pa uštimana se morm pa najprej dobro počutt :) ampak, danes je že tretji dan za mano, brez problema.... mami pekla same dobrote, pa sem se uspela opret, tako da bravo zame. tako da do julija imam čas, pa sej vem da mi bo ratalo :) ker če pa zdej obupam, potem pa brez veze še kdaj probam dat kak kg dol.
sm misla da mi bo danes uspelo na orbitrek, pa zobki rinejo vn, in ne spimo ne podnevi ne ponoči, no razen v avtu :) pa v vozičku, tako da jutri dopoldne hitro na en dolg sprehod.
aja pa sej drugač moja želja je pridet na 60kg, ampak ok to so že une težko dosegljive sanje. ampak pri teh kg sm se najbolj fajn počutla. ampak ne bodmo požrešni, 65kg bo čist ok za začetek :)
aja Vanja sej sem napisala da mi ta hrana ni problem, ker od mesa ne jem nič tazga, pa tut nobenih cvirku, krompir ne vem kdaj sem nazadnje jedla, ker ga že tako ne jem :) edina razvada je čokolada.....bla zdej ne bo več :)
alo fajn bodte punce, šibam po diagonali,predno bo treba spet pokonc.
dekle23