"resnica" o dopustu na hrvaškem ???

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

7. avg 2009 11:44

korenckova je napisal/a:
.... ako imate laganu", on pa prime tisto, ki jo je pač imel, v 1/2 litrskem kozarčku, jo potežka in reče: "Pa ni ova vam nije teška". korenckova
Genijalna! Ampak takšne stvari, ti pa lahko dopust naredijo po svoje še bolj simpatičen, samo sekirati se ne smeš. ------ Predhodnica je potožila, da ni dobila tistega, kar je videla na netu. Jaz si preko neta vedno sam rezerviram apartma. V pomoč so seveda fotografije apartmana, obvezno morajo biti tlorisi, kjer se vidi, če je terasa res terasa ali pa cvetlično korito. Pomagam si še z google map ali pa z zemljevidom na lokalni web strani dotičnega kraja in če se le da, pogledam kje točno se nahaja apartma (oddaljenost od morja). In pa seveda google earth, kjer si lahko pogledaš kako izgleda obala in fotografije tistih, ki so že bili v tem kraju. lp Vlado

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

7. avg 2009 12:23

Korenčkova, da bi se to meni zgodilo, bi se še dva dni valjala od smeha v trgovini! Genius, tale prodajalec! fresh

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

7. avg 2009 12:34

He, he. Jaz grem pa danes malo na Hrvaško, po svojo hčerko, ampak točno 5 min postanka, da jo dam v avto, pa pičim domov. Nimem namena dol ostajat... : ) : ) : ) lidka [sonce]

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

10. avg 2009 7:32

Tako jaz pa sem se vrnila iz Hrvaške. Govorim lahko samo super, enkratno,prijazno, brez problemov.....imeli smo se res lepo. Kampirali pa smo v privat kampu na Krku. petardica

ekorenci  

član od: 9.8.2009

sporočila: 107

10. avg 2009 7:46

Kolegica se je vrnila iz hrvaške iz Biograda v soboto,bilo je super brez problemov.Uživajte na dopustu pa lep pozdrav Andreja.Ko se vrneš napiši ali so bili strahovi upravičeni. ekorenci

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

10. avg 2009 8:11

Včeraj sem se vrnila iz Hvara, pred tem sva bila pa še v Trogirju in Primoštemu. Bilo je prekrasno!!! Nikjer nobenih problemov, vsepovsod prijaznost, celo kakšno besedo po slovensko se kdo spomne (bolj starejša generacija). Ne vem, se mi zdi, da cenijo, da se pogovarjaš po njihovo, čeprav moj zna, jaz pa ga lomim na veliko. No, vsaj smeha je polna vreča. Čeprav proti koncu dopusta mi je že kar šlo in potem je bilo malo težko preklopit. Moj je v Metliki, ko sva šla na kosilo, hotel naročiti Ožujsko (pivo). Hitro noter padeva, čisto zares, v tisto okolje kjer sva. Ko sva bila na Mauritiusu, kje vozijo po levi, sem imela tukaj še 3 mesece probleme pri prečkanju ceste! No, če bo šel kdo na Hvar, zelo toplo priporočam mesto Hvar, ki je res res lepo, ne smete zamuditi obiska gradu! Edina slaba stran so malo zasoljene cene, v restavracijah in barih. No, ampak če nisi ravno zapravljiv, te tudi to ne sme motiti. Tudi Stari grad je lep. Bila sva pa tudi na Visu, z najetim čolnom in obiskala vse najlepše plaže tam! Priporočam tudi to. Jelenckova

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

10. avg 2009 14:27

Kjer smo bili mi pa se cene bistveno ne razlikujejo od naših.Meso ni panike pivo mogoče 10 centov dražje,kava 1,20(kar je tud pri nas).. petardica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

10. avg 2009 14:59

Mi smo se prejšnjo soboto vrnili iz Opatije . Nikjer nobenih problemov , ustrežljivi in prijazni tako kot vsa leta do sedaj . Cene se v trgovini ne razlikujejo bistveno ( govorim za Billo ) , v "normalnih " gostilnah pa se mi zdi celo malenkost ceneje .

Sicer pa dol pravijo da pravega opatijca brez slovenskih korenin ni .

Bernarda

sonic  

član od: 1.3.2006

sporočila: 319

11. avg 2009 10:54

Vsako leto grem na hrvaško morje vsaj 3x. Je pač blizu in se lahko gre z avtom. Nikoli in nikdar ni bilo nobenih problemov. Vedno so vsi zelo prijazni. Še posebej v restavracijah, kjer delajo res profesionalci in ne kot pri nas, ko te postreže študent, ki sem mu gladko j*be za gostnilno. S cenami je pa tako. Majhne trgovine, ki se nahajajo v kampih in podobno imajo dokaj drage zadeve. Prav tako zna bit na tržnici kaj zelo drago. Če pa se držite večjih trgovin Konzum ali Jadranka (povdarek je na večjih), so cene normalne, marsikje tudi nižje kot pri nas. PS: Moramo pa vedet, da Slovenci znamo včasih brez veze komplicirat. Sem naletel na Slovenko, ki je hotela pol kepice sladoleda in je bila čisto iz sebe, ker je ni mogla dobit. Itak, da je ni dobila. sonic

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti