"resnica" o dopustu na hrvaškem ???

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

4. avg 2009 13:24

korenckova, še avtorja bi bila lahko dodala....... Kajetan Kovič.

korenckova  

član od: 14.10.2008

sporočila: 222

4. avg 2009 13:29

Ja, pa res, pozabila . Hvala, rimljanka. korenckova

harmonika  

član od: 24.4.2008

sporočila: 217

4. avg 2009 13:46

tudi jaz rečem ,če bi slovenci imeli vsaj en otok ne bi bilo tako kot je na hrvaškem tudi mi se bomo z našo družino še vračali na Rab ,kjer je lepo mirno ,in prijazno zdi pa se mi smešno to da po eni strani vsi govorijo da ne na hrvaško pol pa vidiš skoraj same slovence vsepovsod,ko smo mi šli z trajektom preko na otok je bilo več kot polovica slovencev gor -pol pa pravijo"na hrvaško nikoli" lp harmonika

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

4. avg 2009 13:58

Korenčkova, super! Ena mojih najljubših pesmi! fresh

korenckova  

član od: 14.10.2008

sporočila: 222

4. avg 2009 14:36

Fresh, hvala tebi! Ti si omenila, da si šla prebrat pesem, pa sem jo poiskala. Moram priznat, da je prej nisem poznala, mi je pa zelo všeč. Kot vse od Kajetana Koviča. korenckova

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

4. avg 2009 20:25

zdi pa se mi smešno to da po eni strani vsi govorijo da ne na hrvaško pol pa vidiš skoraj same slovence vsepovsod,ko smo mi šli z trajektom preko na otok je bilo več kot polovica slovencev gor -pol pa pravijo"na hrvaško nikoli" lp harmonika[/citat] Evo, mi letos nismo šli na Hrvaško, ker je v Sloveniji ogromno lepih kotičkov za uživanje na dopustu- Bohinj, Prekmurje, Kolpa.... Lp tejka77

macek muri  

član od: 5.11.2008

sporočila: 107

4. avg 2009 21:39

Vrnili smo se iz Rovinja ac-Polari kjer smo preživeli 9 lepih sončnih dni, zadnja dva dneva pa bosta nepozabna saj so nam potopili čoln dolžine 5,6metra.Za to dejanje so osumili moža ter ga odpeljali na 4kratno zaslišanje in na koncu pa še na detektor laži.(Kjer je seveda dokazal svojo nedolžnost.) Mož je živčna razvalina saj poleg tega, kar je preživel na dopustu so se skupaj s čolnom potopile tudi njegove otroške sanje. macek muri

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

5. avg 2009 7:52

Zakj bi pa obtožili moža, če je čoln njegov?? petardica

macek muri  

član od: 5.11.2008

sporočila: 107

5. avg 2009 8:28

Da ga je sam potopil. macek muri

Slavonka  

član od: 9.4.2009

sporočila: 9

5. avg 2009 9:32

Drage moje, ker izviram iz enega od krajev vaših sosedov vam posredujem tole sporočilo. Sovraštvu moramo narediti konec. Živimo v času in delu Evrope, kjer naj ne bi bilo "krvne osvete". Predlagam vam, vplivajte na svoje možje, prijatelje in znance, da vendrale spregledajo z lastnimi očmi in se uprejo vsem sovražno nastrojenimi ljudmi, kot so Jelinčič in njemu podobni. Taki ljudje obstajajo tudi na strani sosedov in se zavedajte, da se pri njih ravnotako"borijo" zoper njih. Zavedajte se tudi, da so nas taki in njemu podobni pred 18 leti pahnili v vojno in da si ne želimo živeti v državi podobni Iranu, Afganistanu in podobnih državah. Vsem vam, ki imate namen na počitnice k sosedom želim, da se imate lepo in uživajte v blagodeti, ki se vam ponujajo. Slavonka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti