8. mar 2010 11:18
Juma, poigraj se s temle zemljevidom. Če ustrezno povečaš, dobiš mikro-lokacijo. Koliko je ažuriran ne vem. Tiste, ki jih sama poznam, pokaže v redu.
Cila
8. mar 2010 11:18
Juma, poigraj se s temle zemljevidom. Če ustrezno povečaš, dobiš mikro-lokacijo. Koliko je ažuriran ne vem. Tiste, ki jih sama poznam, pokaže v redu.
Cila
8. mar 2010 11:25
Na tem zemljevidu nikakor niso vsi, v Trbovljah ga že ni, pa na C elovški v Ljubljani tudi ne.
8. mar 2010 11:29
Na Celovški v Ljubljani sta po moje tista dva, ki sta v sosedovem Hipermarketu - eden znotraj in eden zunaj na parkirišču.
Res pa ni vseh. Menda je tudi na centralni Ljubljanski tržnici, pa ni vrisan.
Cila
8. mar 2010 11:41
Cila je napisal/a: |
Na Celovški v Ljubljani sta po moje tista dva, ki sta v sosedovem Hipermarketu - eden znotraj in eden zunaj na parkirišču. Res pa ni vseh. Menda je tudi na centralni Ljubljanski tržnici, pa ni vrisan.Cila |
Na novo je na Celovški ob Tušu, nasproti proslulih Celovških dvorov.
rimljanka
8. mar 2010 12:29
Že par mesecev je mlekomat tudi pri Gasilskem domu Vič, mleko dobavlja kmetija Dolinar, Razori. elba
9. mar 2010 12:13
[citat=--juma--]Pozdravljene, da ne berem vseh strani, bi kar vprašala, kje v V delu Ljubljane je mlekomat in če je kdo videl kakšnega že v BTC, v Ljubljani. Hvala. V BTC na tržnici naj bi ga odprli 20 februarja - še nismo preverili, je pa mlekomat pred trgovino tuš na Bratislavski 9 kajzar
9. mar 2010 12:50
Ja, mlekomat v BTC na tržnici (poleg prodajalcev rož) deluje od 20. februarja. angela33
10. mar 2010 13:53
Oj, hvala za odgovore. Grem kupit ob prvi priložnosti. Pozdrave! juma
9. sep 2011 21:17
Zanimiv podatek o testiranju mleka iz mlekomatov, objavljen v zadnji številki revije Zveze potrošnikov Slovenije: mleko iz mlekomatov je za vsak slučaj dobro prekuhati oz. pasterizirati.
Cila
9. sep 2011 23:21
Ja no moja kolegica mi je rekla za enega,ki ima mlekomat ,češ mleko meša z vodo.Dobro sem mislila ti si ga kupila jaz ne ,pol pač imaš prav. No in sedaj je še uradno to potrjeno in ravno ta prodajalec mleka ,ki mi ga je omenila kolegica.Sicer sama ne pijem mleka,ampak ga pijejo ostali in za razne zadeve ga potrebujemo.Kupujem ga samo v trgovinah.Domače gor ali dol...
dariKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
French toast s sadjem