Dopust 2009

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

14. avg 2009 9:29

Prvi možen dostop do interneta - poglej kaj je danes napisal ežoj! Koliko nas to počne? Veliko fotografij, ko prideš domov! ursula-ce

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

14. avg 2009 9:52

Jaz to počnem! Kaj drugega me zadnje čase itak na kulinariki ne pritegne! Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 14. 2009 09:52

tamala69  

član od: 8.2.2008

sporočila: 124

14. avg 2009 17:51

Tudi jaz. Pa saj sem že v enem prejšnjih postov napisala. Lepo bi bilo, če bi nam Ežoj po vrnitvi pripravil kakšno "predavanje". Se da s to moderno tehnologijo fajn slike prikazovat, komentar bi bil pa sploh zanimiv... Ežoj, piši in da niti pomisliš več ne, da nas s tem dolgočasiš! Bodi lepo in srečno. tamala69

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

14. avg 2009 19:23

Kam naj pošljem tisti vez piva, ki ga Ežoj išče kot sveti Gral ?

F r i n a

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

14. avg 2009 21:12

Ežoj prav zanimivo branje ,kako moraš dvomiti ,da se ne bere. Milži

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 757

14. avg 2009 21:50

Ha, ha, ežoj, upam, da ti prestavijo let za Evropo za vsaj dva tedna  Kolk bo še pisanja o iskanju sob in  piva in o ...   (klobasa je za onega cucka s čolna)

barbara9

ezoj  

član od: 29.4.2007

sporočila: 126

15. avg 2009 3:41

Hvala, hvala, lepo je slisati ( prebrati ) da se bere. Barbara jezik pregrizla ( prst vscipnila, un za tipkat ), kaksno prestavljanje neki, pocasi sem ze navelican, posebej ko je tako mrzlo kot danes. Drugac, a so tam bili trije mozje ( v colnu po temzi ), pol so lahko imeli cucka, jaz sem pa sam. Pa se drugac, s tem cuckom si me spomnila relativnosti. Ko smo se V Torontu pogovarjali o mestu ( jaz in kamerati iz sosednjih sob ), jaz sem rekel, da se mi ne dopade, ker je umazan. En francoz, student iz Marseja, pravi, da se njemu ne zdi. Kako pa to, ne morem verjet, ko je tolk umazano. On pravi, tukaj sem ze petnajst dni, pa se nisem stopil v pasji drek, v Marseju ne mores stopit na cesto, ne da bi stopil na pasji kakec. Danes sem imel velike nacrte, pa se mi je sfizilo. Nacrtovan je bil obisk Policijskega muzeja, obisk West Edmonton Mall ( verjetno je na internetu ), pa potihem sem racunal obisk nekega Science centra. Izpadlo je pa tako: po zajtrku grem v sobo po peder tasno ( noter je fotoaparat, knjiga, vodnik po kanadi in ponavadi se kaksna karta mesta ), pridem dol, mrzlo piha, jaz v srajci s kratkimi rokavi ( imam eno temno rjave barve, cudez tekstilne tehnologije, sploh se ne maze, kolikor koli da je neses, edino niso se posinili da bi ne smrdela, ce je neses dalj casa ), vrnem se nazaj, oblecem pulover in na avtobus. Prvo vprasam voznico kateri avtobus gre do West Mall-a, ta, pravi. OK, placam in se vsedem. Pride ena punca, voznica je vprasa ce gre do tistega mala, ja, odgovori. V redu, avtobus pelje nekaj postaj, ona punca izstopi, jaz pa tudi. Ona nekam gre, jaz pa karto, pa na vogal, da posinem kje sem, ugotovim, da sem na tapravi aveniji in 120 ulici, mogel bi bit na 170-i. Za pes je mal prevec, ni problema, pocakam naslednji avtobus, pridem gor, prosim voznika, da mi pove ( bom takoj za njim ) ko bo ze ta mall. Avtobus nekam dolg pelje, voznik pa nic. Jaz se okorajzim in ga vprasam, a bo kmalu, on se prime za glavo, se opravicuje, pozabil je na mene. OK, grem dol ( nic, nic, tolazim voznika, se zgodi ( *ebem mu sonce pozabljivo ) ). Tam nekaksen market, dezuje, piha, mrzlo, grem noter, ne da bi kaj kupil, kupim termometer za pecenko ( 11 $-jev ). Grem spet ven, pocakam avtobus, koncno pridem do dolgo iskanega Mall-a. To je nekaj, kar je menda vpisano v Guinnesovo knjigo rekordov sedemkrat ( najvecji perking na svetu, najvecje pokrito umetno jezero na svetu, najvecja kvadratura prodajne ploscine na svet......drugo sem pozabil ). To je nekaj kot Ljubljanski City park le da strasansko povecano, tam je nevem kolk kino dvoran, igrisce za minigolf, kaj vem kaj se vse ne ( ja, pa veliki vodni park, pa predstava s morskimi levi, to sem si ogledal, kolikor jaz vem to so tjulnji, pa naj jim bo ), jaz sem tam prisel predvsem, da bi ogledal repliko kolumbove ladje Santa Maria, pravijo, da je cisto verna kopija ( morda tudi je, ceprav jaz ne verjamem, da je na kolumbovi ladji, pod napisom Santa Maria, pisalo Kodak Kanada. Ura je ze velik moram nekaj pojest ( tam je menda 120 restavracij, nisem stel, res jih je veliko ). V igri je kaksen steak ( cca 22$-jev plus kaksno pivo, z napitnino zna hitro bit cca 40 $-jev ) ali kaj cenejsega. Se se mal sprehodim, najdem kitajsko trgovino, ni kaj ni. Tudi restavracija je tam. Dopustim da je tisti zapravljivec v meni premagan od unega stiskaca, in placam kosilo 7$-jev. Ura je ze velik, nic se mi vec ne ljubi, poiscem avtobus do centra, od tam metro in sem ze v moji sobi. Bodi za enkrat dovolj ( a ja, z internetom je tako: imam zastonj eno uro v javni kjiznici, vendar me metro tam in nazaj stane 5 $-jev, tukaj je lokal, ki racuna 5$-jev na uro ). Prigodnjic se oglasim iz Yellovknife, ce tam medvedi pustijo carat po internetu. ezoj

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

15. avg 2009 4:26

Termometer si kupil????? Hmmmm. 

Res si zabaven!

Vanja

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

15. avg 2009 8:06

ežoj, hvala.................................že veš za kaj. Še eno zelo, zelo, prijetno presenečenje. Zdaj vsaj vem, zakaj si v vsaki reki in jezeru noge namakaš.  dobiš pa na domačih tleh, velja? No, lahko bo tudi

Pa  do konca popotovanja.

rimljanka - zasebno mnenje

kozamurnik

sporočila: 2311

15. avg 2009 10:32

ežoj,tudi jaz te rada berem. A letos kupuješ termometre,lani v Rusiji si iskal pa pa prte . Saj res ,kako je pa s prti V Ameriki ali jih sploh uporabljajo, ali imajo le tiste, trenutno se ne spomnim, kako se jim pravi? Lepo preživi dneve,ki so ti ostali, pa miren let domov! kozamurnik

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti