13. avg 2009 19:21
Sem z veseljem prebrala.
"Mladina" drži se (ne bom več rekla "starina").
Pozdravček!
13. avg 2009 19:21
Sem z veseljem prebrala.
"Mladina" drži se (ne bom več rekla "starina").
Pozdravček!
13. avg 2009 19:30
Ežoj, ti si faca. Uživaj še naprej! korenckova
13. avg 2009 19:35
Priporočam slovensko morje, še posebej Izolo ali pa Ankaran. **Snoopyka**
13. avg 2009 21:17
Ežoj, nujno se vrni. Na forumu je tema o zmanjševanju dojk ( tu v Sloveniji rečemu tako žlezam na prsnem delu) in resno računamo na tvoje nasvete.
Pazi nase in se toplo obleči, da ne pokasiraš kakega virusa.
F r i n a
14. avg 2009 3:38
Ma frina, kaksno zmanjsevanje neki, a so znoreli. Glede vrnitve: delam na tem, pojutrisnjem me caka enainpol urna voznja na sever, tam ostanem tri dni in potem vrnitev v Toronto in domov. No, ja, vesel sem, da je se kaj bralk, da se niste navelicali, kadarkoli pogledas, pise, da iscem sobo. Mimgrede: poskusil sem tukajsnjo specialiteto Saskaton berry pie. http://www.google.ca/#hl=en&q=saskatoon+berry+pie& V eni trgovini, kjer pecejo kruh in druge reci, vidim dve piti. Vprasam kaj je to, prodajalka pravi, jabolcna pita. kaj pa tisto drugo, vprasam, ona pa neki rece. Pardon mee, recem ( po nase bi rekli bumbar(ka) povej se enkrat bolj razlocno : saskatchevan in kaj. Razlozi mi, da je to specialiteta od tukajsnjih jagod, oni recejo saskacevanska pita ( pranzaprav, namesto pita recejo lokalno ime za jagode, zaradi tega nisem razumel ), drugod je bolj znana kot saskaton berry pie. Danes sem si ogledal tale Edmonton, no nekaj vceraj, nekaj se danes. Skozi tece reka severni saskacevan ( to pomeni, da obstaja se kaksen, po meni dostopnih kartah trenutno tega ne vem in tezko ugotovim. Bil na obali reke in namocil noge, to mi pride kot neka obsesija. Reka sploh ni mrzla. Drugac, mesto je cisto, prosjakov precej manj kot drugje, meni se posebej ne dopade ( oprosti proxima, pa london gor al dol ), prdvsem ima visoke steklene neboticnike, pa se druge steklene arhitekture, kar meni deluje hladno. Jutar je v planu ogled policijskeg muzeja, pa en konec mesta, ki mu recejo West mal, nekaj oh in sploh ( najvecje parkirisce na svetu, najvecja kvadratura nevemzecesa, najvecje.......... ), no bomo videli. Potem nimam vec casa za Edmonton, pojutrisnjem imam prevoz za naslednjo destinacijo ob deseti uri. Vesel sem, da vas se nekaj ustraja, kot sem povedal pocasi se bliza konec poti. ezoj
14. avg 2009 7:29
Ežoj veš da te vse redno spremljamo na poti, kakor nam je žal. da je bo že hitro konec pa se verjetno tudi vse veselimo, da boš po prihodu objavil še fotografije.
Meni so tvoje popotne zgodbe tako všeč, da bi najraje videla, da bi jih kar redno objavljal vsakič, ko se premakneš za več kot dve uri ali petdeset kilometrov od doma.
Srečno pot!
nola
14. avg 2009 8:04
Kaj se pa to pravi! Ežoj, si ti sploh dvomil v to... spremljamo te na celi črti. Predvidevam, da želiš čim prej domov, da se naješ ene dobreee ČORBICE.
Pozdravček!
14. avg 2009 8:28
Ežoj uživaj še naprej in veselo poročaj, ker z užitkom beremo. reza
14. avg 2009 8:30
ezoj je napisal/a: |
No, ja, vesel sem, da je se kaj bralk, da se niste navelicali, kadarkoli pogledas, pise, da iscem sobo. ezoj |
14. avg 2009 8:41
Z veseljem vse preberem, ker mi je zelo zanimivo. In verjamem da je še veliko takšnih.
gobica1402Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Burger s Kraljevo fit štručko