Kako so vam kaj všeč pesmi in izvajalci?
Meni je tokrat res najboljši Omar, malo za njim Čuki in mogoče še Langa z Manco Špik, ostali pa mi žal nekako ne gredo tako hitro v uho.
Pa vam?
mojcca
Kako so vam kaj všeč pesmi in izvajalci?
Meni je tokrat res najboljši Omar, malo za njim Čuki in mogoče še Langa z Manco Špik, ostali pa mi žal nekako ne gredo tako hitro v uho.
Pa vam?
mojcca
29. jan 2009 10:23
Kdaj pa je na sporedu? Mac
29. jan 2009 10:24
Meni isto Omar in Langa ter Manca Špik. Ne morem pa verjeti, da je strokovna komisija spustila skozi nekatere pesmi. Katastrofa kot vsako leto. Lp, pikica82
29. jan 2009 10:28
Definitvno Omar. Meni je všeč tudi Alya, Quartissimo ker so drugačni in me spominjajo na Vanesso Mae. Se pa tudi sama sprašujem, kaj posluša "strokovna" komisija, da spusti takšne pesmi in izvajalce naprej? Vse skupaj so mogoče 3 ali 4 dobre pesmi, ostalo podn.
29. jan 2009 10:38
Če kdo še ni slišal skladb: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne Meni tudi Omar, Langa so ga pa posračkali, da so skupaj z Manco Špik, ker se glasova povsem tepeta. Super so bili lani, letos pa so vsaj zame takoj za Omarjem kljub neuspeli kombinaciji. kletka
29. jan 2009 10:42
Meni Omar, pa tud ta njegov komad mi nekak ni za Eurosong.
saša
29. jan 2009 11:05
Ja men so všeč edino Langa (brez Mance Špik ) pa Quartissimo. Ostalo mi pa niti slučajno ne gre v ušesa. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
29. jan 2009 11:20
Lucy je napisal/a: |
Se pa tudi sama sprašujem, kaj posluša "strokovna" komisija, da spusti takšne pesmi in izvajalce naprej? Vse skupaj so mogoče 3 ali 4 dobre pesmi, ostalo podn. |
29. jan 2009 11:31
Kje so tisti časi,ko smo pesem z užitkom prepevali še po 30 ih letih,danes pa cele 3 minute poslušamo en sam refren .....?
receptor
29. jan 2009 11:32
Meni je pesem od Čukov sicer simpatična, vendar pa mi nikakor ne paše na Emo. [soncnica] jana1
29. jan 2009 11:37
jana1 je napisal/a: |
Meni je pesem od Čukov sicer simpatična, vendar pa mi nikakor ne paše na Emo. jana1 |
Uf, vsakič ko vidim Potrebuješa na TV nagonsko preklopim
sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Veganske palačinke