29. jan 2009 13:46
Pri Omarju se nekako začuti, da verjame v pesem, kar je logično, saj jo sam napisal.
Langa in Manca - mi je okej. Langa imajo glasbo v vseh celicah, Manca ima pa seksapil in čisto korekten vokal in to bi znalo narediti televizično všečno.
Alya in Rudi - Cenim Aljino voljo, nekako se ne opazi, da njen vokal ravno ni nekaj, pri čemer bi človek obstal odprtih ust, Rudi je dober vokal....ampak nekako se mi ves čas zdi, kot da v bistvu oponašata Jana in Evo v iz-pekla-do-raja ali kako je že tisto šlo sta-noče-baljamo-sulja-plaja ....
Nekje tile trije so najboljši. Ostalo pa:
Cenim stajling od Karmen Stavec. Very good. Za to, da si nisem pokvarila okusa, sem dala ton na off. Drugače pa res cenim stajling in če ima katera kdaj težave, kako se obleči za srednje pomembno zadevo - takole kot Karmen (ob predpostavki, da geštel to zdrži).
Nuška Drašćek - dober vokal, punca je tudi občutno shujšala, čedna in pametna in delovna punca in ko se bo vse zložilo, bo najbrž našla še svoj glasbeni izraz - ker zaenkrat ga še nima in deluje neprepričljivo pri pesmih, ki jih tehnično pravilno odpoje - nekako ne vidim emocije.
Brigita Šuler - joj, za božjo voljo, naj gre h kakšnemu drugemu frizerju, ker jo tisti lasje naredijo kot natakarico iz špelunke v eni zabiti, ki toči špricerje lokalnim pijančkom in sanjari o dnevu, ko jo bo kak šofer, ki se bo zgubil v tisti zabtiti, odepljal v beli svet....do takrat pa bo sirotica malo prepevala med pomivanjem kozarcev.....hočem reči, to mi je prva asociacija, ko vidim Britigo Šuler. Pa zna peti. Ampak tudi ona bo še rabila nekaj časa, da se bo našla in prišla v prvo ligo. Če je Derendi uspelo preskočiti iz jodlanja na veselicah v polno dvorano CD, lahko tudi Brigiti.
Mitja ima izvrsten vokal, ampak ima to nesrečo, da ni televizičen.
Pri Čukih imam enako reakcijo kot spagon.
Ostalega pa zaenkrat nisem zmogla pogledati........
Glede Alenke Godec sem se lani ob podobni priliki razpisala in ključne besede so bile "dober vokal, daj obišči ortodonta". Ostajam na tem. S tem, da me je bilo pred meseci pošteno sram zanjo - namreč v NLP
-ju ni znala odgvoriti, ali je Puccini pisal opere ali operete in tudi ni znala povedati, kako je naslov Puccinijeve opere, ki opisuje bohemsko življenej in ljubezni bohemov ...... In mi je tisto vzelo sapo: nekdo, ki je iz LJ in ki je doštudiral nekaj na filofaksu, bi moral, če ne drugega, zaradi lastnega intelektualno-humanističnega garda to znati povedati (ali pa naj še enrkat dela diplomski izpit).....skratka, Alenčica je takrat izpadla bolj blond, kot bi človek pričakoval in jaz je ravno blazno ne pogrešam. Sem pa ravno videla ta teden neke plakate za njen koncert v marcu....okej, brez mene.
Vendelina jr.
Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 29. jan 2009 13:57:08