30. jan 2009 8:30
petardica je napisal/a: |
Alya kopija Plestenjaka..... petardica |
30. jan 2009 8:30
petardica je napisal/a: |
Alya kopija Plestenjaka..... petardica |
30. jan 2009 8:43
mamaF je napisal/a: |
Torej - v soboto in nedeljo strnemo vrste pred TV (in likalnimi deskami tiste iz novega "krožka"). Naprej v nove zmagemamaF - Mojca |
OK, no...sej je prov...pol pa se ne bom vpisala v nov krožek, ker sem iz tega razbrala, da je pogoj za vpis ljubezen do likalne deske
Ognjič
30. jan 2009 8:56
Ognjič je napisal/a: | ||
OK, no...sej je prov...pol pa se ne bom vpisala v nov krožek, ker sem iz tega razbrala, da je pogoj za vpis ljubezen do likalne deske Ognjič |
30. jan 2009 9:13
Ok potem sem pa jaz čudna, ampak jaz dejansko rada likam. A sem čudna!!??
Sam je pa res da delam to izključno pred televizijo, če ne je preveč dolgčas.
Vendy Potrebuješu bi mogli izbrisat tisti pepčkasto-bebčkast izraz na obrazu in podarit malo posluha, pa bi šlo skozi. Na tesno, ma bi mogoče šlo.
saša
30. jan 2009 9:22
mamaF je napisal/a: |
PS.: Ne samo, da tak ritual (tipa Ema) vsaka spodobna punca rabi za zgoraj omenjeno športno udejstvovanje, kot veste, je meni zelo na kožo pisano raznovrstno navijaško vzdušje, da o aktivni prisotnosti na tehle forumskih debatah sploh ne govorim. In brez spremljanje tega rituala ostanem na teh področjih absolutno praznih rok Torej - v soboto in nedeljo strnemo vrste pred TV (in likalnimi deskami tiste iz novega "krožka"). Naprej v nove zmage mamaF - Mojca |
Če že moram navijat, potem navijam na kakšnih športnih tekmah, recimo odbojka, kjer so sami posatvni dedci, pa zdaj rokomet, pa nogomet - spomnite se no debate ob minulem nogometnem prvenstvu ... In za kaj naj navijam ob emi?
Nekako nisem tip, da bi gledala in poslušala to sceno in potem še debatirala, sploh, ker ne maram likanja ...(mamaF ve, kaj hočem reči)
Vendy, res so mi mediji blizu, a ema je nekaj, kar me res ne zanima. In Eurosong sem spremljala tam nekje v osnovni šoli in je bil konec sveta, ko Pepel in kri niso zmagali ... in še danes se mi zdi to ena zelo lepa pesem ...
Hočem reči, komot preživim brez eme in vsega, kar sodi zraven, mi je čisto dovolj, da spremljam debato tule na forumu. Tisti čas, ki bi ga zaradi eme ali eurosonga prebila pred tv, se pa da tudi drugače izrabit. Z likanjem ne, ker moje ob gledanju TV motijo zvoki, ko likalnik spušča paro ...
Punce, uživajte! Mamamia
mamamia
30. jan 2009 9:35
Mamamia,se ti ni treba matrat, se bomo potrudile in v naslednjem tednu v detajle presecirale Emo, ti samo na Kulinariki visi, boš dobila vse informacije iz pr(a)vih rok V torek pa nove tekme Lige prvakov Spagon, Potrebuješa pa jaz niti ne bi ne vem koliko skrivala, so nas v šoli naučili, da je treba, recimo, "napako" na sliki tako prefrigano poudarit, da ni več napaka. Alola, jaz bi mu rdeča lička narisala, pa rdeč nosek nataknila, pa bi bil fejst fant mamaF - Mojca
30. jan 2009 10:55
mamaF, tvoj predlagani post z vinom in kruhom....usta me bolijo od smeha. Vendelina jr.
30. jan 2009 12:59
Daj, poplakni, punca, da se ti ne izsušijo mamaF - Mojca
30. jan 2009 14:27
Men je zelo všeč Naber, ampak, če bi Quartissimo igrali na električne instrumente, bi bila zadeva totalno noro the best. lp, vanjatajnsek
30. jan 2009 15:00
spagon je napisal/a: |
Ok potem sem pa jaz čudna, ampak jaz dejansko rada likam. A sem čudna!!??
saša |
jaaa, pa kooolk fejst čudna
Če ti zmanjka cot, želja po tej dejavnosti pa bo grozna, strašna in se ti bo dozdevalo, da te pelje na rob solz, te prisrčno vabim v KK, naslov napišem na zs . Precej užitkov ti bo nudenih , tud peglezen je kar lep, no...če je taka stvar lahko sploh lepa...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Kraljevska jajčka s holandsko omako