29. jan 2009 15:50
mamaF je napisal/a: |
Wauu, obvladate! Jaz pa do danes sploh nisem vedela, da so skladbe že predstavljene Kdaj pa bo prenos Eme? Da slučajno česa ne zamudim mamaF - Mojca |
Ja, enako. Bo treba malo več likat.
nola
29. jan 2009 15:50
Wauu, obvladate! Jaz pa do danes sploh nisem vedela, da so skladbe že predstavljene Kdaj pa bo prenos Eme? Da slučajno česa ne zamudim mamaF - Mojca |
Ja, enako. Bo treba malo več likat.
nola
29. jan 2009 15:57
Sem sla poslusat Omarja Naberja, ladies, mislim, da imamo teoreticnega winnerja (pesem ugodno spominja na razne zmagovalne od Johnnyja Logana, problem je le v tem, da je po zaporedju letosnja zmagovalka lahkotna pesmica v izvedbi kvarteta dveh tresoritk in dveh cvrstih mladenicev..:))) Ampak pustimo se presenetiti...:)))) lp, proximaneznan uporabnik
29. jan 2009 15:57
men so pa všeč Quartissimo.... drugače mi je pa besedilo od onih dveh bjond zanimvo... lovebeyba
29. jan 2009 17:01
zmagal bo Samuel Lucas! Ayla
29. jan 2009 17:30
no, ta je pa res kr neki bannanna_v_slo ;)
29. jan 2009 17:58
Kr neki, ja , eden najlepših moških vokalov, kar sem jih slišala.
Lijana
29. jan 2009 18:01
uff.. pol jih pa najbrž nisi dost slišala. moji komentarji so podobni komentarjem iz jutuba: strašno me moti njegova izgovorjava in tisti grleni glasovi na koncu vsakega verza bannanna_v_slo ;)
29. jan 2009 18:17
Če ne bi visela na Kulslo, sploh ne bi vedela, da se pesmi že predstavljajo ... A ustanovimo klub nevednih?
Mamamia
mamamia
29. jan 2009 18:45
Meneje tud Omar od vseh še najbolj prepriču..pesem je dobra,gre lepo v uho, pa še dober vokal ima.. Sam kako narekuje "zgodovina" naj bi zmagala drugouvrščena z lanske Eme.. Vsaj ponavad je blo tko :S in upam, res močno upam, da se to letos ne bo ponovilo- kr tile Langa so adijo pamet...moje mnenje.. sa_ sha
29. jan 2009 18:47
mamamia je napisal/a: | ||
Če ne bi visela na Kulslo, sploh ne bi vedela, da se pesmi že predstavljajo ... A ustanovimo klub nevednih? Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Gravče Tavče ali Prebranac