Osebni trener

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

22. jan 2009 10:51

U, zdja pa samo še kokos manjka. Saj se je res že malo prahu gor nabralo

Loni Makaroni

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

22. jan 2009 10:53

Če bi imela tak esponat doma, bi mi bila verjetno edina rekreacija brisanje prahu z njega. Verjetno res rabimo nekoga, ki nas komandira. Loni, ti hodiš zjutraj pred službo tečt? Meni se to nebi izšlo, preveč rada spim! K Z eksponatom nisem mislila kokos (ko sem govorila o prahu). Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 22. jan 2009 10:58:35

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

22. jan 2009 11:05

Hm, kdaj smo pa nehali pisati o kroglicah? smrk, eno mojih najljubših branj. Sicer so pa vaje za presredek (Keglove vaje po domace) silovito koristne tudi za tipcke, zlasti za tiste, ki imajo v spodnjem stuku razne tezave (in to so - seveda izvzemsi tiste, ki imajo eno izmed mnozic organskih okvar - v glavnem taki, ki jim ne dela telefon med glavo in ticem). Le da so moski malo (vendar ne povsem!) anatomsko prikrajsani, kar se primernih lokacij za vlaganje kroglic tice, hihi...:)))))) Vive la France, vive la difference..:)))))) lp, proxima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti