22. jan 2009 10:51
U, zdja pa samo še kokos manjka. Saj se je res že malo prahu gor nabralo
Loni Makaroni
22. jan 2009 10:51
U, zdja pa samo še kokos manjka. Saj se je res že malo prahu gor nabralo
Loni Makaroni
22. jan 2009 10:53
Če bi imela tak esponat doma, bi mi bila verjetno edina rekreacija brisanje prahu z njega. Verjetno res rabimo nekoga, ki nas komandira. Loni, ti hodiš zjutraj pred službo tečt? Meni se to nebi izšlo, preveč rada spim! K Z eksponatom nisem mislila kokos (ko sem govorila o prahu). Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 22. jan 2009 10:58:35
22. jan 2009 11:05
Hm, kdaj smo pa nehali pisati o kroglicah? smrk, eno mojih najljubših branj. Sicer so pa vaje za presredek (Keglove vaje po domace) silovito koristne tudi za tipcke, zlasti za tiste, ki imajo v spodnjem stuku razne tezave (in to so - seveda izvzemsi tiste, ki imajo eno izmed mnozic organskih okvar - v glavnem taki, ki jim ne dela telefon med glavo in ticem). Le da so moski malo (vendar ne povsem!) anatomsko prikrajsani, kar se primernih lokacij za vlaganje kroglic tice, hihi...:)))))) Vive la France, vive la difference..:)))))) lp, proximaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Hrustljava solata