22. jan 2009 9:39
Karmina, se mi zdi, da v tem paru je Nic predvsem mož od Carle Bruni in šele nato vse ostalo... Vendelina jr.
22. jan 2009 9:39
Karmina, se mi zdi, da v tem paru je Nic predvsem mož od Carle Bruni in šele nato vse ostalo... Vendelina jr.
22. jan 2009 9:41
Zato pa trenira presredek K
22. jan 2009 10:04
Od malo manj kot 30 evrov navzgor na uro (najceneje sem na netu videla 22 evrov/ura), potem imaš pa še raznorazne pakete, pa zraven prištej še letno članarino v fitnesu oziroma društvu, mesečno karto za fitnes... Potem se ekstra plača še za program treningov, program prehrane. Sicer teh slednjih ravno ne rabiš spreminjati. Verjetno sem na kaj pozabila.
No, saj jaz sem tudi z enim dogovorjena, ampak ga do sedaj sploh še nisem poklicala, ker ne čutim tako močne nuje, da bi se lotila moje denarnice še zaradi tega. Imam že drugega muvanja zadosti. Teorijo poznam v nulo, samo s prakso sta včasih skregani.
Lahko pa si ga najameš tudi preko spleta:
http://www.osebnitrener.com/index.php?option=com_content&
Loni Makaroni
22. jan 2009 10:06
Loni je napisal/a: |
Teorijo poznam v nulo, samo s prakso sta včasih skregani. Loni Makaroni [rozica] |
22. jan 2009 10:06
mamaF je napisal/a: |
Vanja, mi s Krasa gremo še zmeraj "na uni kraj". Ampak je kar malo žalostno, veš. Vsa Qulandia in Merkator center v NG sta polna Italijanov, še neš bogi komenski Tuš, mi pa na "unem kraju" skorajda nič kaj lepega ne vidimo več. recimo večino luštnih trgovinc v Raštelu (stara Gorica) prekriva prah oz. kitajski lampijončki. Tista romantika v stilu "zdaj gremo pa če, na uni kraj, waw" je kar izginila......meni je res kar žal, no. Ker sem namreč prišla iz Celja, od koder smo največkrat 2x letno odromali v oblubljeno deželo - Avstrijo, (po Milko in Jolly barvice k debeli Berti), na Kras in dobila prepustnico, pa Trst in Gorico v paketu samo pol ure vožnje stran, se mi je zdelo saaanjsko. No, ja, "kej čemo, smo teli globalizacjo, zdej jo pa mamo". mamaF - Mojca |
Vidiš, hecno, jaz pa gledam na to drugače. Pri nas se je reklo, da se gre v mesto, seveda je bil mišljen Trst, starejši še danes rečejo tako. Mesto je seveda že desetletja nekaj povsem drugega, kakor tisto, ki smo ga poznali mi, prav gotovo pa svetlobna leta oddaljeno od živega, multikulturnega središča, ki so se ga spominjali naši starši in nonoti. Moj oče, ki je tam preživljal svojo mladost, je bil eden od tistih, ki so maja 45 sedeli na pomolu Audace in že videli svobodno cono od Pordenona do Reke.
Do smrti je vsakič, ko je pogledal čez zaliv, obžaloval in trpel zaradi nasilne ločitve.
Zato mi, ne glede na trenutno stanje tega tako prilagodljivega mesta, pomeni ogromno, da se lahko peljem ali pa magari odpešačim čez, ne da bi me neki ufičal vprašal za papirje.
In prav zato me moti, da imam kar naenkrat za ritjo še eno mejo in sem ena od tistih, ki čakamo, da bomo končno le stopili v 21. stoletje in se otresli zafrustriranih idej tepcev, ki se guncajo na grbih, simbolih in tradiciji ki je nimajo.
nola
22. jan 2009 10:21
Vendelina jr. je napisal/a: |
Sarkozy plačuje 160 EUR na seanso, ostali pa malo manj.... Vendelina jr. |
22. jan 2009 10:25
Karmina, kam pa hodiš? Ali imaš tudi to doma?
Loni Makaroni
22. jan 2009 10:31
Ne, ne nimam doma. Samo trenerja imam doma. Hodim v lokalni športno rekreativni center. Včasih grem po spinningu, ko se mi da, še par vaj v fitnese naredit. K
22. jan 2009 10:34
Saj doma verjetno en bi bilo tako zabavno oziroma meni bi manjkale tiste tri dečve, ki me komandirajo. Drugače pa grem jaz tudi pol malo se pretegnit na dolgocajtne eksponate. Je za preživet. Čeprav me je danes zjutraj, ko sem hodila na trolo, že zagrabilo, da bi se obrnila, obula superge in šla malo za nosom. Super, spet se bo dalo zjutraj tečt.
Loni Makaroni
22. jan 2009 10:48
Proxy, razsvetli me: Ali je japonski telovadni pripomoček za punce, o katerem tu ne pišemo več, neke vrste ženski ekvivalent tistim moškim vajam za 160 EUR, ki jih dela mož od Carle Bruni? Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Ajdov kruh z orehi