20. jan 2009 17:41
Sama kombiniram tek, spinning in fitnes, vsaj zdaj čez zimo.
20. jan 2009 17:41
Sama kombiniram tek, spinning in fitnes, vsaj zdaj čez zimo.
20. jan 2009 19:45
Dobro osebno trenerko dobiš tudi na spletni strani aktivna.si, oseb.trenerka pa je Jasna Zagrajšek.
kača
20. jan 2009 20:08
Vanjič, ravnokar sem nehala gledati inavguracijo in me še zdaj zebe ob pomisli na tisti plašček od Michelle (brez gumbov ali kakega drugega zapenjanja), brrr...... Po moje ga ni trenerja, ki bi te pogrel po tistem mrazu.......je po moje lažje reševati svet.... Glede čeveljčkov se strinjam s tabo. FYI se pa odpira v Zagrebu trgovina od Louboutina - sicer bodo po moje starejši modeli, ampak kupiti Louboutina je v bistvu kolekcionarsko.... Če imamo Eamesove stole, bomo imeli še louboutinčke. okej, bom nehala smetiti........ Vendelina jr.neznan uporabnik
20. jan 2009 20:16
vendelina jr. a si ti mogoče fina gospa.pa lep pozdrav hmm
20. jan 2009 21:21
ne, vranči, medve z vanjo v vseh temah govoriva o čevljih, v upanju, da bodo nekoč smeškoti v podobi čevljev..... Vendelina jr.
20. jan 2009 21:40
Sem pa mislila, da sta POP Tv zjali, sem glih v dnevno prišla in slišala kombinacijo Seksa v mestu in Manola Blahnika. Uau, kaki čeveljci. Čeprav bi jaz definitivno končala na urgenci.
20. jan 2009 21:43
Hih, njegovi ceveljci po mojem niso za to, da bi v njih hodil (no ja, od vrat do postelje mogoce...:))))))))))) lp, proxima
21. jan 2009 14:52
Vendelina jr. je napisal/a: |
Vanjič, ravnokar sem nehala gledati inavguracijo in me še zdaj zebe ob pomisli na tisti plašček od Michelle (brez gumbov ali kakega drugega zapenjanja), brrr...... Po moje ga ni trenerja, ki bi te pogrel po tistem mrazu.......je po moje lažje reševati svet....Glede čeveljčkov se strinjam s tabo. FYI se pa odpira v Zagrebu trgovina od Louboutina - sicer bodo po moje starejši modeli, ampak kupiti Louboutina je v bistvu kolekcionarsko.... Če imamo Eamesove stole, bomo imeli še louboutinčke.okej, bom nehala smetiti........Vendelina jr. |
V našem mestu so začeli Louboutonove čevlje prodajat pred kar nekaj leti, no letos sem se pa odločila, da jih bom pomerila. Ha, na moje veliko razočaranje, so številke čisto zmešane, prav so mi bili od 39,5 do 40, vse ostale imam pa 38 ali 38,5. Pa sezuvali so se mi in oh is sploh, groza. Bi pa prav lepo izgledali kje na polici kot umetniški izdelek, kipec ali kakorkoli bi mu že rekli. Je pa Manolo prav super, ker dela pete raznlično visoke, tako da jih lahko v resnici nosiš za vsak dan. Če si seveda pripravljen odšteti pretty penny za en par. Še sreča za recesijo, zdaj so mnogi izdelki znižani za 75%...
Vanja
21. jan 2009 15:02
Loni, proxy ti je posredovala definicijo "ustavljanja prometa"...)))))))) Vendelina jr.
21. jan 2009 15:18
kaj je spinning? smokyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Kremni rezanci s tartufi