Osebni trener

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

21. jan 2009 15:25

V bistvu voziš kolo v telovadnici v skupini pod vodstvom inštruktorja. Imaš ogrevanje, potem simulirano vožnjo čez hribe in doline, cool down in malo stretchinga na koncu. Inštruktor ti priporoča (pove) kako hitro moraš vrtet pedala in v kateri brzini naj bo kolo. Zraven je pa glasba in odvisno od inštruktorja, še kakšna fajn zgodba vmes.

Vanja

Vanja

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

21. jan 2009 15:45

Lahko ti napišem, kaj smo počenjali danes,d rugače je pa Vanja že vse napisala:

6 minut ogrevanja, kombinacija šprint sede - počasi - šprint stoje - počasi, nato prvi hrib 8 minut (vsako minuto višanje obremenitve), prihajanje k sebi, drugi hrib (sede - stoje, vsake tri minute višanje obremenitve), faza umirjanja, raztezne vaje na tleh. Kakih zgodb pri nas ni, muzka je pa super, všeč mi je pa še to, ker ni za vse termine, an katere hodim, ista vaditeljica (ja, same ženske so, vsja ob mojih urah), trije termini in tri različne vaditeljice. Muzko pa imajo naštudirano v nulo, paše k stopnji obremenitve in k hitrosti vrtenja pedal.

Današnja bilanca: ena vreča prešvicanih cunj, 1 liter popite tekočine in pokurjenih nekaj manj kot 500 kcal. Je fajn imeti pulzmeter, da se lahko kontroliraš, navadno gremo do 85% maksimalnega pulza, le izjemoma više (takrat jaz crknem in se sprašujem, kaj tam delam in to še ob taki nori uri - začnemo ob 6:45).

Loni Makaroni

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

21. jan 2009 15:47

Ma zdajle pa ne vem, a čem osebnega trenerja ali ene Manolo čevlje, da bom v njih trenirala - ravnotežje.

Loni Makaroni

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

21. jan 2009 15:58

zame bi bil odgovor enostaven Cevlje!!!!! LP, R.

Vanja_v_ZDA  

21. jan 2009 18:13

Loni je napisal/a:

Ma zdajle pa ne vem, a čem osebnega trenerja ali ene Manolo čevlje, da bom v njih trenirala - ravnotežje.

Loni Makaroni

A se dobijo manolos v LJ

Vanja

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

21. jan 2009 18:25

Nope! Na žalost, Vanja. So pa lobutinke must have, manolke tudi must have in jimmy choo tudi must have. Čeprav mene potem morala zagrabi, pa bi tisti denar raje namenila šolanju kakšnega otroka. fresh

Vanja_v_ZDA  

21. jan 2009 19:40

fresh je napisal/a:
Nope! Na žalost, Vanja. So pa lobutinke must have, manolke tudi must have in jimmy choo tudi must have. Čeprav mene potem morala zagrabi, pa bi tisti denar raje namenila šolanju kakšnega otroka.fresh

WOW! Kdo v SLO jih pa prodaja? Ali skočite čez mejo ponje?

Vanja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. jan 2009 20:10

Vanjič, na našem koncu "ni mej", a veš, šengen pa te stvari.... Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

21. jan 2009 20:45

Vanja, mi s Krasa gremo še zmeraj "na uni kraj". Ampak je kar malo žalostno, veš. Vsa Qulandia in Merkator center v NG sta polna Italijanov, še neš bogi komenski Tuš, mi pa na "unem kraju" skorajda nič kaj lepega ne vidimo več. recimo večino luštnih trgovinc v Raštelu (stara Gorica) prekriva prah oz. kitajski lampijončki. Tista romantika v stilu "zdaj gremo pa če, na uni kraj, waw" je kar izginila......meni je res kar žal, no. Ker sem namreč prišla iz Celja, od koder smo največkrat 2x letno odromali v oblubljeno deželo - Avstrijo, (po Milko in Jolly barvice k debeli Berti), na Kras in dobila prepustnico, pa Trst in Gorico v paketu samo pol ure vožnje stran, se mi je zdelo saaanjsko. No, ja, "kej čemo, smo teli globalizacjo, zdej jo pa mamo". mamaF - Mojca

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

21. jan 2009 20:47

Seveda gremo lahko v Avstrijo, na Madžarsko, v Nemčijo Italijo....,.....vendar pač ni meja. Pelješ se, in to je vse. No, lahko greš tudi peš, seveda.

Podpis s slikco pa si urediš v nastavitvah. Greš na Članstvo - Nastavitve - Nastavitve Kulinarična Slovenije in si nastaviš pred/za podpisom zaželenega smeška. Če ne gre s c/p (sem pozabila), pač napišeš kar piše ob slikci na naboru smeškov. Zadosti jasno? Če ni, povej.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti