16. jan 2009 10:16
Uf! Dobro ste se razpisale. 10 strani v pičlih dveh dneh . Priznam, da nisem brala vsega. Issi in Tortica . Točno tako. Dragička. Jaz 20 let nisem govorila z očetom. Tako dober je bil do mene . Ne bom razlagala zgodbe, ker sem se že zdavnaj odločila, da o tem obdobju svojega življenja ne bom več razmišljala, ampak mislim, da je tisti, ki namenoma škoduje svojemu otroku bolj v smrtnem grehu kot prizadeti otrok, ki se je odločil s tem prekiniti. Sarin. Glede tega, da bo policija posredovala na grožnje, ti lahko iz izkušenj povem, da ne morejo ukrepati dokler ne pride do poskusa storitve kaznivega dejanja. Nasvetov glede tega, kako postopati do tašče, ti ne morem dajati, ker hvala bogu tovrstne izkušnje nimam. Moja tašča je ... vredu. Zastopiva se koliko je potrebno. In to (že) skoraj 16 let. Čeprav si je želela pristnejših odnosov in tikanja in ne vem kaj še vse, ne spustim bližje. Živiva nekako tako, da jaz pustim njo pri miru ona pa mene. Saj je imela tudi ona svoje finte, ampak jaz sem lepo tiho in naredim po svoje. Ko si je brez naše vednosti naredila ključ od vhodnih vrat naše hiše, sva preprosto zamenjala ključavnico . Živeti poskušam tako kot pravi rek: živi in pusti živeti. Čisto vedno mi ne uspeva, ker mi tu in tam kdo preveč zagreni, ampak ob zavedanju, da imam tudi sama napake, kar gre. In predvsem: NE DOVOLIM, da mi slabe izkušnje zagrenijo življenje. Ko mi kdo zaloputne vrata pred nosom si izkopljem luknjo pod zidom, ki vodi na "prostost". onija