15. jan 2009 15:11
draga sarin in ostali, kot prvo upam, da nisi kaj hudega naredila, da se tašča tako spravlja nate.. in, če nisi mi vse tako pravi, da je tukaj vmes nekaj hudo bolezenskega... te grožnje so zelo hude in oba s tvojim fantom morata narediti korenite poteze... upam, da dečko ni mamin sinček - deluje mi, da se pa kljub vsemu postavi zate, a morda ne dovolj.. jaz sem veliko prebrala o maminih sinčkih - simptomi so hudi - težko se predajajo svoji ženski, že pri spolnosti se začne - no upam, da ni že deformiran.. morata pa ukrepati - predvsem on.. če je potrebno, tudi prekiniti vse stike s svojo materjo... ker ona bi morala njemu zaupati pri njegovi odločitvi zate - taka je prava mati.. ne vozi vodo na svoj mlin zaradi osamljenosti in, ker po vsej verjetnosti nima partnerja, pa hoče sina zase... tega je veliko.. potem se pa dečki zapijejo, ko mama umre... pravi "muškarac" pa se postavi za svojo žensko... postavi kot je treba!!! ker z njo spi, živi, se ljubi... jaz pravim, da je distanca zelo dobra zadeva.. pa četudi je treba menjat telefonske številke in lokacijo bivanja.. težko bo kdajkoli drugače, ker je že v osnovi zgrešen odnos do svojega otroka in tudi do tebe.. to je grozno, da te nekdo tako žali.. upravičeno te je strah.. kar se pa tiče tiste izjave glede nezakonskega otroka, ki je bila kar neki.. govorim o odgovoru klavdije.. danes je skorajda več otrok nezakonskih kot zakonskih in nisem opazila razlike.. jaz imam dve dekleti, ki sta nekaj krasnega in se hecam, da sem jih pridelala na črno.. zraven se smejim, hahaha... bodite ponosni nase, ker smo vsi enaki.. važno, da smo fajn.. kar se pa mene tiče... jaz sem še kar doma v takih psiholoških razpravah, medsebojni odnosi, partnerstvo, mamini sinčki itd in obožujem drame - filme (če poznate kakšne dobre filme - drame - hvala za naslove, če pošljete), zato tudi rada sodelujem pri tako resnih temah... vedno rečem bobu bob in me včasih to tepe... malo pozno a iz srca vam želim, krasnim ljudem, mir v duši - spokojen mir... tu je taka lepa mešanica prav zanimivih ljudi in nekako mi je tu domače-- lp nike inteligentka