17. jan 2009 10:44
Ko sem bila mlada,komaj poročena,sveže in goreče zaljubljena ,me je tašča grozno motila.
Na živce mi je šlo ,kako je ogovarjala svojega sina,mojega moža,lahko rečem da mi je bila zoprna,bila sem ljubosumna,ko mu je ponujala kosila,malico....skratka kar je naredila me je nerviralo.Pa smo se skregal.In odšli.
Danes priznam ,da je pol krivde moje,ker sem mislila da sem najbolj pametna,da je za moževo mamo STOP za lepe in tople odnose z sinom(ker seveda sedaj pripada samo meni),če mi je kaj dobronamerno svetovala,je bila vsiljiva ,pa kaj se ma za vtikat...saj veste o čem govorim.
No,po 18 letih(17 let smo na svojem)je stvar drugačna.Vesela sem če reče ,da da so rože na mojem oknu suhe,da se je v odtoku naredil led,da smo pozabili ugasnit luč,da vedno podi nekega psa,da nam ne onečedi zelenico,pa da če hočemo jest štruklje.Hvala bogu za taščo.
hotela sem reči to,da smo tudi snahe veliko krive za nelepe odnose,da res niso vse tašče strup.
Draga Sarin,govorim na splošno,ali pa za moj primer,torej NE mislim,da tebi ni hudo in nevzdržno.
Menim,da si dobila že veliko mnenj in predlogov,kaj narediti.Pozabi na vse in poslušaj srce.
mesni