11. dec 2008 10:50
Jasna1
tulka
11. dec 2008 10:50
Jasna1
tulka
11. dec 2008 11:52
Jaz pa pri našem mojstru, ki je po lastni nepreverjeni izjavi, vzgojen v katoliškem duhu, kakšne silen krščanske ljubezni ravno ne vidim. Vidim predvsem lahkotnost, ko je treba negativno označiti obnašanja drugih ljudi in izbir drugih ljudi. Recimo: Najprej je bil frend nespameten, potem so ljudje, ki nastopajo v postih drugih - oziroma njihovo obnašanje je označeno za odvratno (hej, od neprimernosti do odvratnosti je pa ena velika razlika).... In ja, se strinjam z Neno - za tako lahkotnost pri opredeljevanju. da so stvari samo bele ali črne, za tako lahkonost mora biti človek bodisi mlad v letih (ko ti je itak vse jasno) ali pa nedorasel v življenjski kilometrini (ko se skozi leta izogiba sitaucijam, ki bi ga lahko privedle do kakih spoznanj, da ne rečem modrosti). In okej, vsak ima vso pravico, da se tudi (zavestno ali nezavedno) izogiba situacijam, ki bi bile kakorkoli drugačne od takih, za katere sam meni da so edine pravšnje. Samo prosim, ne takih izbir "pokrivati" z "versko vzgojo". Ni apetitlih. Ne do iskreno verujočih in ne do nas ateistov. Vendelina jr.
11. dec 2008 12:52
Nikoli v življenju nisem niti pomislil, da bi prevaral svojo punco, kaj šele ženo.
Nikar se zavoljo tega ne postavljaj na moralni piedestal, si pač brez domišljije.
nola
11. dec 2008 13:42
Nola, mene usta tako bolijo od smeha, da gre bolečina skoraj do uhljev.... Vendelina jr.
11. dec 2008 14:58
Hehe! Lepo se imejte še naprej :). Se beremo kje drugje pri kaki drugi temi. Veselite se življenja! Upam, da živite srečno in pošteno življenje :). Lep pozdrav! maestro_slo
11. dec 2008 15:00
Itak, da živimo srečno in pošteno življenje
MM
11. dec 2008 15:09
Ja, vendelina, medtem ko ene žurate, druge delamo (tudi na kulinariki )
jasna
11. dec 2008 15:10
Nola!! Ti porednica, ti! lp, vanjatajnsek
11. dec 2008 15:12
Ej, maestro_slo - kaj pa kuhat, znaš kaj? lp, vanjatajnsek
11. dec 2008 15:30
nola je napisal/a: |
Nikoli v življenju nisem niti pomislil, da bi prevaral svojo punco, kaj šele ženo. Nikar se zavoljo tega ne postavljaj na moralni piedestal, si pač brez domišljije.
nola |
E, nola, direktno med roge!
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Zelenjavna mineštra