10. dec 2008 11:58
Jaz pa sem mislila, da se povsod družijo, kot se mi. Z nekaterimi iz te druščine smo skuapj že 25 let, saj smo bili skupaj, še preden smo bili poročeni, najkrajši čas druženja je pa malo več kot deset let. Občasno se srečujemo med letom, enkrat obvezno na pikniku, na katerega pridejo tudi vsi otroci (stari so v razponu od osem do 23 let, in vedno pridejo vsi), vmes pa na kakšnih rojstnih dnevih ali pri nas doma na kakšni "tematski" večerji (jaz pripravim jedi kakšne države, kamor smo potovali). Večinoma tudi silvestrujemo skupaj, običajno še s kakšno večjo druščino.
Ko si z nekom toliko časa skupaj in se malce spoznaš, padejo vsi dogodki v zvezi s skoki čez plot in drugim, kar sem opisala, v drugi plan. Ker se stvari dogajajo postopoma in se nekako navadiš, in na koncu koncev, če se partnerji s tem ne obremenjujejo, zakaj bi se jaz?
vendy,
najprej žur: pridem. ob osmih se začne, torej pridi.
Ognjič, ti tudi lahko prideš, ker to kar si naštela, je celo več kot vstopnina (bi pletlenka zadostovala ...). Podrobnosti po ZS.
Darling, na našem koncu je verjetnost, da bi se pet parov družilo kako desetletje, minimalno. Ker bi se babovje med sabo skregalo in potem bi vsi držali rilec in bi bilo druženja konec..... Vendelina jr.
Hej, hej, Ljubljančanke ... (zelena zaradi očitne zavisti ...)
Ha, me se pa res ne kregamo. Ne gledamo, kako je katera oblečena in kakšno frizuro ima, ampak se ob vsakem srečanju razveselimo ena druge in se zabavamo.
Tako da meni je pa malo tuja izkušnja, kot jo matilda opisuje.
mamamia
mamamia