Snemalec - kdo pozna?

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

9. nov 2008 11:05

Ognjič je napisal/a:

Ja seveda obstaja, je pa problem, če je vklopljen. Potem namreč ne moremo vsega prebrati in se dolgočasimo ob samih kuharskih temah.

Ognjič [vrtnica]
Popolnoma se strinjam. Že tako je vse skupaj zelo stresno in zakaj ne bi strani malo popestrili s humorjem? Komur ne paše brat nekulinaričnih tem, naj si vklopi filter pa je stvar rešena. LP! fakin712

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

9. nov 2008 11:40

Se čisto strinjam fakin712, zakaj si nebi malo popestrili življenja s humorjem. Ampak zakaj na račun drugega - nekoga, ki je želel le nekaj vprašati, v odgovor pa dobil kugle, vibrator ali grupni seks. Ja, saj vem, najlepše je pisat štose na račun drugih, ko pa jih dobiš nazaj, pa strele iz oči (pardon teksta). Ta o filtru je sicer neumestna, ker norčevanje iz vprašanj (in odgovorov) se pojavlja med kulinaričnimi in nekulinaričnimi temami. Drugače pa - punce, ne pustite se motiti, ve kar.... matilda

kozamurnik

sporočila: 2311

9. nov 2008 12:08

Bravo, matilda! kozamurnik

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

9. nov 2008 12:30

Matilda, tukaj si se pa malo uštela. Jaz se še nikdar nisem iz nikogar delala norca in se tut namena nimam. Se pa velikokrat premagam, da v kakšni temi kar meni ne ustreza ne napišem. Zelo pa se nasmejim kdaj v kakšni debati, to pa je res. Filtra pa niti pod razno ne mislim vklopit, ker me druge teme tudi zanimajo in ne samo kar se kuhe in peke tiče. Če bi se Jerneju zdelo, da je tukaj potrebno pisat samo o kulinaričnih rečeh, ne bi nanizal še ostalih rubrik, sploh pa ne rubrike Ostale teme. Toliko v vednost. In v tej debati ne mislim več sodelovat. Vsem skupaj želim lepo nedeljo. LP! fakin712

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

9. nov 2008 12:43

barbyslo je napisal/a:
Uf!!!! Ker lahko odgovori ali mnenja v določenih temah vodijo v različne vode imam predlog. ..... Za vse voditelje kulinarike.. Da v bodoče ne bi prišlo do raznih nezdovoljstev pri branju forumov, bi lahko poleg avtorja in datuma na prvi strani tekočih tem dodali stolpec ali opozorilo kam ta tema spada. Recimo: Ali med kuharske ali med ostale? Tako bi se izognili vprašanjem in komentarjem o vsebini in oceni primernosti tem na teh straneh. Torej člani lahko že v prvem kliku izbirajo ali se vključijo v debato ali ne... V razmislek....da se izognemu kravalu. barbyslo

Če prav razumem bi baryslo rada le, da  bi bil v spisku tem tudi stolpec s forumi. 

Npr. takole:  Tema .... forum .... avtor ..... datum.

Barbyslo, to je vprašanje, ki ga bo najbolje postaviti direktno Jerneju. On bo že vedel, če je možno oz. če ni preveč zapleteno.

Cila

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

9. nov 2008 12:49

Ja no, tudi seks je del našega vsakdana. Izredno zabavno je prebirati tudi namige v tej smeri in če imaš intimno življenje tako kot je treba, nisi občutljiv za kakšne opazke, ki so lahko recimo za nekatere tudi neumesne. Četudi letijo nate. Če se šališ na drug račun, sprejmeš šalo tudi na svoj in je vse v redu. Je pa meni znano da gre Kulinarika in seks zelo lepo skupaj tudi v naši lepi mali deželi, kajti poznamo zelo star slovenski pregovor LJUBEZEN GRE SKOZI ŽELODEC..... barbyslo

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

9. nov 2008 12:50

Cila ! Prav si me razumela. barbyslo

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

9. nov 2008 13:08

fakin712 je napisal/a:
Jaz se še nikdar nisem iz nikogar delala norca in se tut namena nimam. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Če bi se Jerneju zdelo, da je tukaj potrebno pisat samo o kulinaričnih rečeh, ne bi nanizal še ostalih rubrik, sploh pa ne rubrike Ostale teme. fakin712
Ma ne fakin, saj nisem rekla, da se ti delaš norca... hočem povedat, da zame tak humor, ki zraste na norčevanju iz vprašanj drugih, ni nič vreden. Saj vsa ta pisarija okrog kugel je smešna, ampak zamislite si nekoga, ki ima težavo ali bi rad nekaj vedel, se opogumi in vpraša, pa dobi že v prvem odgovoru servirano, da je ideja ali njegov problem brezveze in naj raje prime karkoli že v roke. Pa en tak odgovor bi človek še prenesel, ampak da potem ostali še ploskajo taki izjavi, te pa prime, da nebi nič več napisal. Saj se včasih tudi jaz strinjam z odogovorom in si mislim svoje, ampak ravno na vsako vprašanje pa ni treba odgovarjati, če ti je neumno ali ne veš odgovora. Verjetno tudi v realnem življenju prijateljici ne odgovorite, da je z njo nekaj narobe in naj raje prime vibrator v roke ali pa naj raje linžerijo kupi (čeprav to ni slab nasvet;)). Saj pravim, naj vsak sam presodi, če se vam zdi to v redu, potem se ne dajte motiti. ---Kolikor vem, na začetku sploh ni bilo rubrike ostalo, ampak jo je jernej dodal kasneje. Pa verjetno ne zato, ker je on mislil, da bi morali še o čem pisati, ampak ker so tako uporabniki mislili. matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 09. nov 2008 13:10:43

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

9. nov 2008 17:03

Ojoj, tole, kar zdaj debatirate, tudi nima nobene veze s temo, in: vrtite se v krogu, porabljate pa energijo po nepotrebnem. Očitno je dovolj volje in časa za to... lidka [sonce]

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17827

9. nov 2008 18:11

Zaključimo tole stranpot, prosim.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti