Snemalec - kdo pozna?

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

6. nov 2008 21:36

Ojej, saj Vendeline smo že navajeni, da ne prizna ničesar, kar ni ravno popolno in superprofesionalno, pa ne zdaj še drugi pretiravat s perfekcionizmom!   

Seveda je res, da je narediti dobro oddajo za zahtevno publiko težko in zahteva res profesionalca (na kar pogosto pozabljajo tudi na naši preljubi TV); en lušten domač filmček ima pa jasno čisto druge kvalitete in predvsem čisto drug namen!

Sicer sem pa nedolgo tega gledala en ful dober filmček o pripravi bureka ... se mi zdi, da je bil brez sinopsisa, pa sem vseeno napeto gledala do konca.

Kar se tiče Titikakine prošnje, pa rajši nasvet: če je že tukaj padlo toliko neumestnih komentarjev, koliko jih šele lahko pričakuješ od "snemalca"?   So amaterji včasih še dosti bolj pomembni kot profiji, tako da bo gotovo enostavneje kupit stativ (lahko tudi polavtomatski nastavljiv - beri: podkupit sosedovega mulca s pripravljeno večerjo )

Nasja

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

6. nov 2008 21:51

elaphus je napisal/a:

.packa. , hitr mi povej, v katerem forumu si brala o japonskih kroglicah, seksualnih fantazijah, taksnih in drugacnih. Jaz pa tukaj gor berem samo o pripravi prazničnega peciva, o želatini v lističih in v prahu, pa o nekih rastlinah, s katerimi so čarovnice kravam mleko jemale. Za znoret, ti rečem!

cervus [kaca]

Ja, sva že dve! Pa o mat čokoladnem prelivu je bilo enkrat nekaj ... Za japonske kroglice pa še zdaj ne vem recepta. In - a se potem v kokosu povaljajo ali je bolje v čokoladnih mrvicah? Atina

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. nov 2008 21:54

Joj, no, da ne bo beseda tekla samo o kroglicah, jaz sem ravno danes dobila po pošti pregrešno drage bele dokolenke in paradiram okoli v njih - vse samo zato, ker delam na tem, da bi imela malo mimo tekaško uniformo za prireditve. Bela majčka, rdeča kiklca, gatke iste barve in bele dokolenke, pa še dolge lase si puščam, da bosta prišli do izraza še dve kitki s pentljicami. Preden bom pripravljena za prvi maraton, bodo ravno prav dolgi

In da ne bo kdo rekel, da sem zgrešila temo, poznam dva iz mojih domačih žlikrof logov, ki se s tem ukvarjata bolj na profesionalni ravni...

Loni Makaroni

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

6. nov 2008 22:02

Meni je pa to zanimivo.....Nekomu ki je ime ,,Packa,, se zgraža nad seksom in Japonskimi kroglicami...To nam pove da nikoli ne veš kakšen je kdo in za katerim imenom je skrit.. Imam predlog !!! Tisti ki bodo povabljeni na večerjo naj posodijo eno roko in naj nastane hudo dober domači video, z imenom Film Kuharskih mojstrov Kulinarike Slovenije. Več je napak in spontanosti, bolj zabaven je lahko....Če imaš saj malo domišljije. Če pa se bosta ob večerji mastila sama, se pa iskreno sprašujem zakaj potrebujeta tretjega..... Lahko pa vama pomaga kakšna packa!! barbyslo

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

6. nov 2008 23:19

Sicer je malo grobo napisano, ampak povsem razumem .packino. reakcijo.

Venedelina&co se zadnje čase res obnašajo tako, kot da so vso pamet tega sveta pojedle... S svojimi neumestnimi in žaljivimi komentarji (ki pa so ravno toliko "na nivoju", da jim nihče ne more očitati nestrpnosti...), nekoga, ki je malo manj vešč takšnega obnašanja, pa mimogrede spravi ob živce... No, če je to vaš namen...

Vem, imam možnost vklopit filter. Fora je samo v tem, da bi poterbovala "Vendelina filter", tega pa na žalost ni. In se resnično sprašujem, kakšne travme nosi v sebi človek, ki je tako "pameten" in dominanten in popolnoma nedovzeten za mnenja drugih in 100 % zaverovan v svoj prav... Zakaj že?

jasna

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17827

6. nov 2008 23:28

Nihče tukaj nikogar ne sili, da bi karkoli prebral. Če vas zapisi zgoraj imenovane motijo, jih seveda LAHKO preskočite. Samo, za to je pa potrebna samodisciplina.

rimljanka - zasebno mnenje

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

7. nov 2008 1:12

Elita zopet stopa skupaj... zalostno.

Lep dan in veliko se smejte

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

7. nov 2008 6:18

Simona84 je napisal/a:

Elita zopet stopa skupaj... zalostno.

Lep dan in veliko se smejte

Simona84, kakšna "elita" neki - raje recimo: pozicija in opozicija , pa še bolj času primerno  se sliši

Cila

PS: tisti filmček  o bureku je pa res špica. Se ga kar ne naveličam gledat.

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 07. nov 2008 06:20:12

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

7. nov 2008 6:43

Filmček o bureku je res špica. Pa nobenih podnapisov ni potrebno zraven dajat.

Ja mogoče pa titikaka tudi želi posneti filmček, podoben temu. To pa ni mapisala. Daj javi se titikaka in nam zaupaj kaj več o filmčku. To bo po moje prav zanimivo. Tudi ogleda česa takega se nebi branila. Ker pa nisi podrobno napisala, poglej, kaj se vse dogaja. Vmes so prav smešni komentarji, ki poživijo malo našo kulinariko.

Ja Packa, malo več kulture pisanja bi pa že pričakovala. A nisi malo preveč vulgarna? Saj tu lahko pove vsak svoje mnenje, samo malo bontona pa je vseeno zaželjeno, a ne?

Kyara

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

7. nov 2008 7:04

No, no....,, Packa,, Saj ni tako hudo na svetu kot zgleda. Včasih se lahko malo z črkami pozabavamo, pa ni treba vse jemati tako prekleto osebno. Saj tiste kroglice so lahko tudi zdravilne, pomagajo pri treniranju Keglovih vaj. Lahko pa odpremo o tem novo temo. Z dobro roko se da posneti kakšen ustrezen home video. Izpade lahko tudi boljši film, kot marsikateri kuharski na TV, ki je dolgočasen in te prisili da pritiskaš na pilota. barbyslo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti