Snemalec - kdo pozna?

Pajama  

član od: 21.5.2008

sporočila: 37

6. nov 2008 16:11

Veliko več dobrega bi naredili, če bi take nagibe spodbujali, namesto da se zbija volja. Še enkrat: veliko poguma in užitka ob ustvarjanju. Si prepričana, da še nikoli nisem imela kamere v roki ali naredila kakšne montaže? Pajama Sporočilo je spremenil(a) Pajama dne 06. nov 2008 16:13:14

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

6. nov 2008 16:19

Pajama, preberi, kaj sem napisala. Rekla sem, da NE VEM, kakšna je tvoja scenaristična kilometrina. Sicer pa, če imaš tako veselje in suverenost, zakaj se potem ne javiš kolegici in tega ne posnameš, namesto da se zaletavaš v moje besede? Bodi pametnemu dovolj. Vendelina jr.

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

6. nov 2008 16:50

.packa., vsak, ki po INTERNETU sprašuje karkoli, mora že v naprej vedeti, da bodo odgovori takšni in drugačni...če se tega ne zavedaš, je bolje, da se držiš pogovorov v živo ali pa še naprej  bereš priročnike!

lp

Nena

PS: še nisem zasledila, da bi kdo tukaj nekomu kaj slabega želel...ljudje s smislom za humor pa so tako zakon!

Nena-morje

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

6. nov 2008 16:53

Jezus, packa, pa kje ti je smisel za humor, pa čeprav še tako obešenjaški?  Pa kaj je takšnega v japonskih kroglicah in tem, da me iz tega tu norce brijemo?  Tvoje ime na vse drugo asociira kot na gnus do seksa... 

Kaj naj se zapnemo do grla? Malo več dobre volje in tolerance, bo šlo? Razen, če verjameš v brezmadežno spočetje, potem tvoj gnus nad mesenostjo čisto razumem.

Sicer pa si tu lahko povemo vse. Enim se gnusi to, drugim ono...

O kroglicah (poskusi jih no enkrat, če jih še nisi...) je bilo govora samo na dveh ali treh od morda tisoč forumov, tako da imaš res neverjetno smolo, da naletiš prav na takšnega. Vklopi filter za nekulinarične teme, pa ti bo ves gnus prihranjen. In dokler lahko izbiramo, je to prava stvar.

In kaj je narobe z grizljanjem ušesa nekoga, ki ga imaš rad? Bolje že, kot pa zgolj v temi in pod odejo...

Ampak spet smetim. Se opravičujem, ne bom več. Ampak danes je en tako čuden dan...

Punce, nasmeh na usta, pa bo. Mamamia

mamamia

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

6. nov 2008 17:04

.packa. , hitr mi povej, v katerem forumu si brala o japonskih kroglicah, seksualnih fantazijah, taksnih in drugacnih. Jaz pa tukaj gor berem samo o pripravi prazničnega peciva, o želatini v lističih in v prahu, pa o nekih rastlinah, s katerimi so čarovnice kravam mleko jemale. Za znoret, ti rečem!

mamamia, če bi res prišlo do brezmadežnega spočetja, bi bil Jezus punčka - to je logično, ne?

LP

cervus

patka  

član od: 16.8.2008

sporočila: 372

6. nov 2008 17:06

Joj, če se ne motim je bilo vprašanje če kdo pozna kakšnega snemalca, tu pa je že druga stran odgovorov o vsem, le o vprašanem ne. Ja se strinjam, da je dobro da se kdaj tudi zaide in s tem popestri debata, saj se včasih pošteno nasmejim, mislim, da pa ni treba ,da nekateri vedno vsem solijo pamet. Ljudje smo pač različni in kar je nekomu všeč in je navdušen drugemu pač ni. Vsaj v osnovi mislim, da je dobro, da se držimo teme. Titikaka bi pa bilo dobro, da bi napisala, od kje si patka Sporočilo je spremenil(a) patka dne 06. nov 2008 17:08:09

BiBaBuBa  

član od: 11.5.2008

sporočila: 62

6. nov 2008 17:31

Javi iz katerega konca si. Poznam nekoga iz Posavja. Če nisi predaleč, mislim da bi z veseljem priskočil na pomoč BiBaBuBa

habibti  

član od: 16.2.2007

sporočila: 182

6. nov 2008 17:56

Jaz pa enega iz Posočja... habibti

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17827

6. nov 2008 18:06

Titikaka je pa ja v Južni Ameriki? A ni?  Če mi plačajo pot tja in nazaj,....se javim za snemalko.

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

6. nov 2008 18:17

Evo še mene v tej debati, čutim da moram nekaj povedati. Vendelina Jr ima prav do sleherne črke in le verjemite ji. Snemanje ni šala mala, sploh pa ne kuaharije. Mnogo, premnogo je faktorjev, ki jih je tu potrebno upoštevati če seveveda želiš dober izdelek, tak da bo sploh gledljiv. Predvsem mora biti taka oddaja dinamična, tehnično (video in avdio) popolna, za kar pa je potreben,kot je napisala že zgorja omenjena kolegica podroben načrt od sinopsisa dalje. Ampak to so detajli, ki ni da bi jih tu razlagal. Tako da ni da kar eden,ki ima čas prime kamero in že je tu dober izdelek. Žal to ne gre tako. No lahko ti pomagam, če želiš mi javi na ZS. LP hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti