Snemalec - kdo pozna?

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

7. nov 2008 7:23

Meni pa gre rahlo na jetra, ko se tule na forumih kdaj pa kdaj kake "krepostnice" (se opravičujem za ta izraz, ampak res ne najdem primernejšega), pritožujejo, da jim gre na bruhanje, da se jim gnusi, ko berejo prispevke o menstrualnih skodelicah, japonskih kroglicah in podobnih štosih. Hm, bi člouk reku, da koneckoncev gre za same dokaj normalne stvari. Sicer pa ja, ljudje smo zelo različni - nekaterim gre pa na primer na bruhanje, ko TV vsak dan poroča o vojnah, žrtvah streljanja, bombah-samomorilcih in o drugih takih grozotah.

LP

cervus

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

7. nov 2008 8:06

Jaz imam pa pri teh kroglicah že en drugačen občutek... To je tko kot desetletniki v šoli - vsi nonstop omenjajo seks in se zraven smejijo, v resnici pa še vejo ne kaj je seks (se opravičujem tistim, ki v resnici imajo/uporabljajo kroglice). Elaphus, mogoče sem tudi jaz "krepostnica", ker sem si enkrat drznila omeniti, da je na kulinariki preveč ginekoloških tem. Res se je o teh rečeh normalno pogovarjat, ampak ne med recepti. Vsaj če je to stran, specializirana za kulinariko. Stran s tem izgublja kvaliteto. Se pa najde kar nekaj hudo zabavnih tem o kroglicah in podobnih štosih npr. na vrtnici, ringaraji - forum spolnost, monu.... matilda

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

7. nov 2008 8:38

matilda je napisal/a:
Jaz imam pa pri teh kroglicah že en drugačen občutek... To je tko kot desetletniki v šoli - vsi nonstop omenjajo seks in se zraven smejijo, v resnici pa še vejo ne kaj je seks (se opravičujem tistim, ki v resnici imajo/uporabljajo kroglice). Elaphus, mogoče sem tudi jaz "krepostnica", ker sem si enkrat drznila omeniti, da je na kulinariki preveč ginekoloških tem. Res se je o teh rečeh normalno pogovarjat, ampak ne med recepti. Vsaj če je to stran, specializirana za kulinariko. Stran s tem izgublja kvaliteto. Se pa najde kar nekaj hudo zabavnih tem o kroglicah in podobnih štosih npr. na vrtnici, ringaraji - forum spolnost, monu.... matilda

Matilda, saj vsi vemo, kdo in zakaj kvanta.

nola

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

7. nov 2008 8:55

Ej, Vendy, ti pa ker Vendy&co... lidka [sonce]

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

7. nov 2008 9:26

rimljanka je napisal/a:

Nihče tukaj nikogar ne sili, da bi karkoli prebral. Če vas zapisi zgoraj imenovane motijo, jih seveda LAHKO preskočite. Samo, za to je pa potrebna samodisciplina.

[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje
Rimljanka . Če bi prekočile bi bilo dolgočasno,... K

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

7. nov 2008 9:39

Titikaka - vtipkaj v Google ali najdi.si  besedici    forum snemanje. Tam se ti bo nanizalo en cel kup forumov, kjer sodelujejo različni navdušenci za to zvrst. Prijave se in povprašaj. Priporočljivo bi bilo pa res, da napišeš vsaj iz katere regije si, drugače izpade nekoliko neresno.

Cila

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

7. nov 2008 17:45

Pa dobro ,o kakih to kroglicah govorite...ko smo jemali sem bila nas... pavzi. lp goga

Titikaka  

član od: 13.9.2008

sporočila: 128

7. nov 2008 17:46

Res ste se razpisali;) Hvala vsem za koristne nasvete. Scenarij, kadre in vse, kar sodi zraven, se pripravlja. Gre seveda za prijazen, domači video in ne za profesionalno oddajo. Torej če ne bo vse na "najvišji profi ravni" ne bo nič hudega. Ideja se nama je zdela dobra, se pa zavedava, da ni vse tako preprosto, kot izgleda. Ampak poskusiti ni greh;) Sva pa iz Ljubljane in bova zelo hvaležna za kakšen kontakt. Še to: snemala bova kuharsko oddajo... nič drugega;) Titikaka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

7. nov 2008 18:57

gogad je napisal/a:
Pa dobro ,o kakih to kroglicah govorite...ko smo jemali sem bila nas... pavzi.lp goga

Če sem prav razumel, so kroglice povaljane v kokosovo moko, tam je vendy doma, pa lahko pričakujemo njene slike, kako se uporabljajo te kroglice.

ežoj

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

7. nov 2008 19:31

Ežoj LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti