Snemalec - kdo pozna?

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17827

7. nov 2008 21:12

rimljanka je napisal/a:

Nihče tukaj nikogar ne sili, da bi karkoli prebral. Če vas zapisi zgoraj imenovane motijo, jih seveda LAHKO preskočite. Samo, za to je pa potrebna samodisciplina.

rimljanka - zasebno mnenje

Če tisto o eliti leti (tudi) name, sporočam, da lahko zgornji zapis uporabite tako, da poudarjene besede nadomestite z nikom (nadimkom), ki označuje osebo, katere zapisov nočete brati. Res, se da.

rimljanka - zasebno mnenje

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

7. nov 2008 22:31

Enkrat je bilo nekaj govora tudi o samopromoviranju na forumu ... se spomnite? ;) Atina

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

7. nov 2008 22:37

ežoj je napisal/a:

gogad je napisal/a:
Pa dobro ,o kakih to kroglicah govorite[jezik]...ko smo jemali sem bila na[poljubcek]s... pavzi.lp goga

Če sem prav razumel, so kroglice povaljane v kokosovo moko, tam je vendy doma, pa lahko pričakujemo njene slike, kako se uporabljajo te kroglice.

ežoj
Ej, Ežoj, to bo približno takrat, ko bosta z Vendy zaplesala tisti davno obljubljeni rock and roll ... Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 07. nov 2008 22:37:55

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4748

8. nov 2008 7:50

Titikaka je napisal/a:
Še to: snemala bova kuharsko oddajo... nič drugega;)Titikaka

Ahhhh, brez veze, nooo....zdej si pa vse pokvarila!!! Ko bi vsaj besedico "kao" dala vmes (kao kuharsko oddajo), da bi domišljiji še naprej rasla krila...

Ognjič

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

8. nov 2008 10:27

.packa. je napisal/a:
Kadarkoli pridem sem gor, berem samo se o japonskih kroglicah, seksualnih fantazijah, taksnih in drugacnih. Zalostno je to, da zdaj ze kulinaricne teme polnite (z zelo nevmesnimi) komentarji o seksu. Malce bi se mogle "skulirat", kajti meni se dobesedno gnusijo vasi odgovori, grejo cez vsako mejo dobrega okusa. Tam ena pupa sprasuje o nasvetih glede hrane, ve pa ji nakladate da ze rabi psihoterapijo, kroglice, moskega za uho grickat ipd. Tukaj gospa sprasuje za semalca, pa je ze svinger pod krinko, ki v bistvu isce snemalca za posteljne igrice. Domisljije vam, prav zagotovo ne manjka. Kulinarika bo ratala ze vse, razen tistega, cemu je prvotno namenjena..

Jaz sem šla že preverjat, če slučajno na prvi strani piše seksonarika.com pa je k sreči vsaj ime še ostalo pravo...

jade

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

8. nov 2008 22:14

Ah dejte no! Tud kakšen hec mora biti kdaj na kakšni strani, ki nima ravno imena, ki ponazarja točno določene teme. To obiskovalce strani pritegne....ali ne? Se včasih lahko do solz nasmejiš..To pa tudi nekaj velja! Če pogledate aktualne teme je v glavnem vse o hrani. Vendar smo tudi kuharji ljudje, ki verjetno delamo še kaj drugega, ne le da stojimo za šporgetom....zato obstaja možnost izbere teme in branja različnih komentarjev. Še tako naprej in na ,,Dober glas, ki seže v deveto vas!,, Če bo pa zgoraj omenjeni film uspel, bi ga z veseljem pogledala, četudi vsebuje Japonske ali Kokosove kroglice, samo da je zanimiv in nas nauči kaj novega. barbyslo

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

8. nov 2008 22:32

Uf!!!! Ker lahko odgovori ali mnenja v določenih temah vodijo v različne vode imam predlog. ..... Za vse voditelje kulinarike.. Da v bodoče ne bi prišlo do raznih nezdovoljstev pri branju forumov, bi lahko poleg avtorja in datuma na prvi strani tekočih tem dodali stolpec ali opozorilo kam ta tema spada. Recimo: Ali med kuharske ali med ostale? Tako bi se izognili vprašanjem in komentarjem o vsebini in oceni primernosti tem na teh straneh. Torej člani lahko že v prvem kliku izbirajo ali se vključijo v debato ali ne... V razmislek....da se izognemu kravalu. barbyslo

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

8. nov 2008 23:51

Pa saj že obstaja filter, namenjen ravno temu. magnolija

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4748

9. nov 2008 9:55

Ja seveda obstaja, je pa problem, če je vklopljen. Potem namreč ne moremo vsega prebrati in se dolgočasimo ob samih kuharskih temah. 

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti