5. nov 2008 14:10
ja, ta je pa dobra. Kako je pa uslužbenec odreagiral? femica
5. nov 2008 14:10
ja, ta je pa dobra. Kako je pa uslužbenec odreagiral? femica
5. nov 2008 16:07
jass je napisal/a: |
Pred par leti je en kolega odpiral lokal in je šel urejat za plačila preko POS terminala. In tako on to vse razloži kaj bi rad, ko ga uslužbenec tam vpraša kakšno telefonsko linijo ima v lokalu. On pa hladnokrvno reče: "Ja analno linijo." Revež je mislil analogno. jass |
neznan uporabnik
6. nov 2008 16:19
učeraj sem se šla prijaviti za občinske teste, pa za pultom za prijavo delata 2 zelo tečni ženski... me vpraša kaj rabim...za občinske bi se prijavila od ponedeljka dalje imam prosto, pa jaz tako rečem ja v ponedeljek bi prišla pisat, pa mi reče da ne morem ker mi je že povedala da lahko pišem od ponedeljka dalje...tisti dan je bila sreda...ko je spredvidela svojo napako me je pa kar odslovila... lovebeyba
6. nov 2008 20:07
femica je napisal/a: |
ja, ta je pa dobra. Kako je pa uslužbenec odreagiral? femica |
6. nov 2008 21:09
Da še jaz pripišemo par mojih. Lansko jesen sva s fantom odšla k sosedovim menjati letne pnevmatike za zimske. Pri njih imajo psičko Niko, da tako ji je ime kot meni, vendar oni mojega imena niso poznali. Nakar pride gospodarica in jo jaz vprašam kje imajo psičko. Ona pa mi odgovori; ah Nika se pa goni že tri tedne jo moramo met zaprto cel čas. Pa še ena taka, ko sem jaz prišla prvič k fantovim staršem na kosilo. Njegov oče dela super zavitek in tako je bilo za desert ravno to. Jaz ki res ampak res ne maram rozin (me spominjajo na mačje klope, veste tiste ki se tako napihnejo), dobim največji kos z največ rozinami. Gledam tisti štrudel, pa obračam, razmišljam, sem si rekla Nika ne moreš zdaj ko si prvič tu takoj vse zasrat, pojej zdaj to sej bo nekako. In res, košček za koščkom, poskušam čim manj gristi (da je ne pregriznem ker okus mi je tudi blek) in v tistem mojem procesu, skoči na klop njihov domači maček z ogromnim klopom med brkami. Takrat pa res nisem mogla več jesti :) p.s. sedaj je ponavadi sredinski vedno moj, brez "vsiljivcev" :D nitta
6. nov 2008 21:19
Nitta, moja nečakinja ne je rozin, ker ji je (ko je bla mala) dedek govoro, ka so to crkjene muhe. En moj bivši sodelavec je pred sto leti, ko se je še hodlo v Avstrijo po nakupe, postal lačn in gre v mesarijo po žemlje, klobase in sir, ka si sendvič naredi. Te pa, ker ni znal nič nemško, ni vedo, kak naročit, pa vpraša: Šprehn zi dojč? tumpika
6. nov 2008 21:34
Moj kolega je v Nemčiji iskal železniško postajo in vpraša mimoidočega; endšuldigung vozn hir di cugen :D nitta
6. nov 2008 22:01
Moj sošolec ni dobro znal nemško, obvladal pa je angleščino, zato je angleške besede lepo "pretvoril" v nemščino. In je bil enkrat pri nemščini vprašan. Tema je bila živalski vrt. In on začne: In Zoo gibt es viele Animalen. Einige flyen (=letijo), einige walken (=hodijo) und einige schwimmen (tole je celo zadel) ... Atina
6. nov 2008 22:35
ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
Pa še nabančna. Je pred nekajleti prišel na takrat še devizni šalter v NKBM en gospod in je nekaj želel. Ker uslužbenka ni imela vseh podatkov in ga je prosila, če ji lahko še to in to pove, da sprovede nakazilo. Gospod je bil malce nejevoljen in je rekel: Pa saj že imate vse moje genitalije! (revež je mislil generalije...)
Ampak svetovna anekdota je pa vezana na časopis Večer. Je o tem pisalo tudi ob 60. letnicii zhajanja.
Zgodio pa se je tako:
Tik preden so prenehali sprejemati osmrtnice za naslednji dan, je nekdo prihitel in prosil, če lahko še osmrtnico za njihovega sorodnika objavijo jutri. Tisti, ki je sprejemal, je rekel, da ne more nič obljubit, se bo pa potrudil. In je sprejel podatke, jih pripravil za tiskarno, vse skupaj spel in na vrh napisal na listek: Če bo še kaj prostora.
Prostor je bil, in ko je strojepiska prepisovala, je prepisala vse, kar je bilo napisano. In je drug dan izšla osmrtnica, verjeli ali ne, tako, da je za imenom in priimkom urmlega in
dodatkom
Nasvidenje med zvezdami (kot so napisali svojci), pisalo tudi
če bo še kaj prostora.
Ne sprašujte, kakšen veter je bil naslednji dan v časopisni hiši...
Mamamia
mamamia
6. nov 2008 22:50
HAHA ta s pripisom, če bo še kaj prostora je svetovna :) hehe tako podobno sem jaz enkrat pri slovenščini v srednji šoli pripomnila, ko je profesorica narekovala življenjepis enega pisatelja, in ona govori da je živel v Moskvi in je bil žid, jaz pa pripomnem...v prostem času (češ da je bil v prostem času žid). In ne boste verjeli koliko jih je prav to napisalo pri testu :D haha smo se smejali nittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Jabolčna pita s kokosom