Obožujem razne vrste antdot in vas prosim, da mi ji kar malo natresete:)
femica
Obožujem razne vrste antdot in vas prosim, da mi ji kar malo natresete:)
femica
2. nov 2008 11:58
Na morju z dvema frendicama en večerko nea gremo vun v lajf, ampak si pred prikolico pripoveduvlemo nekaj iz svojiga živleja, kar še pač nea vemo ena o drugi. In tak se kolegica zažene v pripovedovanje o svoji žlahti, da na konci izusti: Pa ja, moj tast in sosedov zet sta bratranec in sestrična. Po dolgem režanju pa pravi: Pa res no, samo se še nisn odločla, keri je sestrična. tumpika Sporočilo je spremenil(a) tumpika dne 02. nov 2008 18:53:52
2. nov 2008 16:33
Ko sem prijateljici po telefonu razlagala, kako naj naredi čokoladno peno, in sva prišli do faze, da naj nad paro stopi čokolado, je rekla da to ne bo šlo. Na moje vprašanje, zakaj ne, je odvrnila, da zato, ker ima štedilnik na plin in elektriko, na paro pa ne...
Mamamia
mamamia
2. nov 2008 17:30
No jaz sem pa prijateljici,pravkar poroceni in nevajeni kuhanja, razlagala recept za torto z jabolki.Pa sem jih rekla: das noter stiri jabolka, (sem pac mislila, da ja ve, da jih je treba olupiti in razrezati),itd... Rezultat: Na pekac je dala sitri cela jabolka s peskami in peclji vred ,prelila z maso,pozabila dat pecilni, vmes je sla se v trgovino ali ne vem kam,pozabila na umotvor v pecici, ko je prisla nazaj ,me je poklicala in se pritozila, da ji nisem dala pravega recepta, ker moja torta da je dobra, ona pa da ima stiri polita ,zazgana jabolka. Lp lucka
2. nov 2008 18:21
No, z mojo prijateljico si lahko podata roke ...Mamamia
mamamia
2. nov 2008 19:05
Spomnim se kako sem sinu po telefonu razlagala kako se kuha slivove cmoke.Zavreš vodo daš vanjo cmoke,ko priplavajo na površje kuhaš še par minutk ,potem pa jih vzameš ven.Čez petnajst minut me sin pokliče in komentira:Že en čas vrejo pa so še vedno pol v vodi ??????? jampina
2. nov 2008 20:43
lucka52, ta tvoja kolegica pa je res biser! Sem se prav nasmejala. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
2. nov 2008 20:46
Jaz pa sn se do solz narežala slivovim cmokom, ki ne znajo plavat čisto na površju. Kak se je fajn smejat po včerajšnjem in jutrišnjem resnem dnevu. tumpika
2. nov 2008 21:05
Naj anekdota mojega življenja, še iz časov trolebusa ...
Nabito pollna "trola" eni iz služne, drugi iz šole, ko prične cca 5 let star fantek : " Oči a mi boš kupu sladoled"? - " Ne" ne bom ti ga kupil, saj vidiš, da si ves premočen". Ampak oči, jaz bi sladoled"! - "Ne bo sladoleda"! ...
" Prou, če ti meni ne kupiš sladoleda, bom pa mamici povedu, da si včeraj v lijak lulu"!
Na prvi postaji pred Tivolijem sta iztopila, kaj se je potem dogajalo med njima ne vem, vem pa, kakšno je bilo vzdušje v "troli"
kobra 1
Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 02. nov 2008 21:05:49
2. nov 2008 21:32
Na naši šoli je pa naročila tršica eni deklici, naj v kuhinji pogreje čaj. Ko jo čez en čas pride pogledat, je deklica s prižganim vžigalnikom nad steklokeramično ploščo jezno iskala točko, kje pride ven plin, da bo končno prižgala trapasti štedilnik (doma so imeli štedilnik na plin).
tulka
2. nov 2008 22:07
Naš pradedek je bil že malce pozabljiv, milo rečeneo. S prababico sta bila poročena skoraj 60 let, in nekega jutra, dementen kot je bil, jo zjutraj, ko se zbudi in jo vidi ob sebi v postelji, vpraša: "Gospa, oprostite, kdo ste vi in kaj počnete v moji postelji?"
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami