Anekdote

femica  

član od: 27.8.2008

sporočila: 329

3. nov 2008 15:54

no pa še jaz eno:) Dragotin Kette se je peljal v vlaku, v oddelku ki je imel zasedene vse sedeže, tri ženske pa so stale ter na glas govorile kako nevzgojena je današnja mladina, misloč na Ketteja. V tistem pa skoči Kette na noge ter jim reče: Smem najstarejši izmed vas ponuditi sedež. Kette je nadaljno pot mirno sedel. femica

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

3. nov 2008 16:53

Aja na temo Dragotina Ketteja. Mama dela na šoli, pa je pripovedovala, kako so učenci mislili, da mu je ime Drago Tinkete. :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

3. nov 2008 17:09

Ko smo pri babicah: babica moje prijateljice se je s hčerko odpravljala na Švedsko. Pa je začela v kartonsko škatlo pakirat televizijo. Jo začudeni vprašajo, zakaj vendar namerava Tv vzeti s sabo, pa jim je odvrnila: "Jaz gledam Esmeraldo, vi na Švedskem pa nimate slovenskih podnapisov...".

Od tujih anekdot pa mi je všeč tista iz angleškega parlamenta, a ne vem, kdo so bili nastopajoči (saj je v knjigi anekdot Smeh stoletij, a je nimam pri sebi).

Gre za to, da v burni razpravi ena poslanka reče moškemu  kolegu: "Če bi bili vi moj mož, bi vam strupa nalila v kavo." On ji pa odvrne: "In č bi bil jaz vaš mož, bi ta strup z veseljem spil."

Mamamia

mamamia

habibti  

član od: 16.2.2007

sporočila: 182

3. nov 2008 17:20

Moj dedek ima 75 let. Je rad urejen, a si sam ne zmore narediti pedikure. Zato je po imeniku poiskal salon in se narocil. Ko je vstopil, je bila tam ena privlačna gospodična, izzivalno oblečena, ki ni govorila slovensko. Poklicala je šefico in podala telefon dedku. Povedal je, da je naročen, ona pa pravi, da danes nima na seznamu nobene stranke. Dedku je bilo čudno in je odšel. Nato je ugotovil, da je vstopil skozi napačna vrata, salon za pedikuro je bil takoj zraven. V tem prvem salonu pa skrbijo lepe Poljakinje za zadovoljevanje drugačnih potreb. Vsi smo umirali od smeha, ko nam je dedek to pripovedoval, tako mu je bilo nerodno. habibti

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

3. nov 2008 17:50

Jezus, dedek, pa zakaj ni ostal pri Poljakinjah, bi potem med pedikuro lepo mirno dremal ... Mamamia

mamamia

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

3. nov 2008 18:05

Pa še ena policajska: Pred nekaj leti sem morala policajem dati neko izjavo in zmenimo se, da pridejo k meni na dom. Dvorišče je ograjeno, na dovozu drsna vrtna vrata (ne na elektriko, vidijo se koleščka in "šina" po kateri tečejo). Na dvorišču stojijo trije (!!!) domači avtomobili. Mama me pokliče in pravi da me na dvorišču čaka policaj, odidem ven, se vse zmeniva, on se poslovi in vpraša: "Aja; še nekaj; ali se ta ograja kaj odpre ali moram spet čez plezat?" Kaj je mislil, da mi svoje avtomobile pod pazduho nosimo na dvorišče in z njega??? Še danes mi je žal, da ga nisem videla, kako je prišel. Issi

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

3. nov 2008 18:09

Nekega dne sem našega dedija in še tri starejše sorodnice peljala na obisk. Ker je bil trovrati avto so se s težavo kipali ven. Pa pravi dedi: vse je trdo samo tist k" bi blo treba ne. Ženske pa so se zadovoljno muzale. anitram1

KetyP  

član od: 30.8.2006

sporočila: 123

3. nov 2008 22:49

Jaaa, moj fant je tudi kar par let v šoli obravnaval dela Tinketejevega Dragota KetyP

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

3. nov 2008 23:03

"Janez, kranjski Janez, Janez, kranjski Janez, Janez, kranjski Janez, kam odhajaš danes? Grem v partizane ... med junake zbrane. Dvignil bom zastavo ... rdečo, belo, plavo. A na njej pa piše ... nismo sužnji više. ............" Ko so v razredu moje prijateljice Ane peli to pesem, je reva zmeraj jokala. Pa jo je učiteljica končno vprašala kaj je narobe. Ana pa:"Ta pesem je grda, ker pravi "ANA NJEJ PA PIŠE-nismo sužnji više"......jaz nisem pri sužnjih....!" mamaF - Mojca

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

4. nov 2008 1:33

Še ena na to temo črkovanja :) V 2. razredu jemljejo snov - eksotično sadje in na sporedu je ananas. Za domačo nalogo jim učiteljica naroči, da naj napišejo stavek ali dva, ki bosta vsebovala besedo ananas. Janezek: "Moj očka ima veliko denarja, ker dela v tujini. A NA NAS je čisto pozabil..." katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti