Anekdote

*veki*  

član od: 6.10.2007

sporočila: 30

11. nov 2008 21:46

Ko smo v šoli obravnavali naravne in druge nesreče, je morala sošolka prebrati snov iz učbenika. Pisalo je, da moramo pomagati vsem tistim, ki so POMOČI potrebni. Sošolka je prebrala, da moramo pomagati vsem tistim, ki so PONOČI potrebni. :D *veki*

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

11. nov 2008 21:54

Moja sošolka,res "talent" za kuhanje in peko,je vsa razočarana razlagala,kako je pkela črno bele piškote in so prišli rjavi.In potem smo ugotovili,da je maso razdelila na 2 dela,v enega vmešala kakav,v drugega pa moko in kakav.Še vedno sveto trdi,da sta to dve različni masi,ker je v eni 3 žlice več moke Noseči znanki,je njena babica rekla,naj se ne sikera ker se je zredila ker "Vsi mislijo da je debela in ne noseča" Roncolino

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

11. nov 2008 22:39

Eno par od moje drage stare mame: Je pred nekaj leti pospravljala omaro in ker je vsake stvari škoda, namesto da bi vrgla v kontejner, "osreči" žlahto s kakim kosom oblačila. In tako je meni namenila eno rdečo jopo, bogsigavedi, koliko staro. Ko mi jo je dala, je rekla: "Če ti pa ni všeč, jo razparaj in si seštrikaj novo." Ko sem bila noseča, mi je zgrožena rekla, "kakšno obleko pa to imaš, se trebuh vidi. Škoda, da sem pred par leti dala tvoji sestrični eno mojo nosečniško obleko, ker vidim, da bi jo ti bolj rabila." Enkrat smo prišli na obisk in povedali, da smo kupili nov avto. Ona pa kot iz topa: "Ta pa ni mogel biti drag, če ste ga VI kupili ..." Ko še ni bilo mobitelov, sem klicala sestrično. Oglasila se je stara mama. Povedala sem, kdo kliče, in da rabim Simono. Ona pa na ves glas: "Anitaaaaaaaaa! Simona te kliče!" Ko je prišla z obiska svojega rodnega kraja, je rekla: "Uh, kakšne starke so ratale tiste moje prijateljice. Skoz tarnajo, da jih noge bolijo. Pa komaj 85 let imajo." Ona jih je takrat štela približno toliko. Atina

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

12. nov 2008 0:40

Pa šena resnična iz službe: kolegica  je bila vodja projektov za področje v Srbiji. Nekega dne jo pokliče poslovni partner in jo prav prijazno pozdravi: Zdravo kolegice, kako ste?

Ona pa odgovori: Hvala dobro, samo malo sam trudna.

Tanja

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

12. nov 2008 5:40

Tanja05, tole me je spomnilo na moje prve počitnice na morju.  Greva s sestro v prodajalno, nabereva blago in plačava. Prodajalka vzame denar, prešteje, naju pogleda in reče:  "nemam sitnice".  Midve pa  gledava, zakaj sva kar naenkrat sitnice, saj ji nič nočeva

Cila

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

12. nov 2008 5:53

Pred leti sva bila s takratnim fantom na morju na Hrvaškem. Šla sva kupovat razglednice in prodajalec naju vpraša, če potrebujeva tudi "markice" (znamke). Fant ga gleda prav čukasto in mu odgovori, "ne, ne markice, jaz bom plačal s kunami"  

Lep dan in veliko se smejte

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

12. nov 2008 6:45

So bili pri sosedi na obisku gosti iz Srbuje. Pa zvečer reče soseda, grem podojit.

Pa sorodnik vpraša, kako da imate bebu pa niste nikom kazali za nju?

Nekoč je moj stric pri 75 letih gledal skozi okno. Kar naenkrat reče: glej ga starega, kaj pa hodi po cesti  pri teh letih. Mi pogledamo in mimo je šel sosed kakih 10 let mlajši od njega.

pa še eden črni in resničen:

Ko smo pred 3 leti bili na obisku v Srbiji,je šel bratranec v stajo da zakolje jagnje. Njegov vnuk pa za njim. In jagnje zakolje, očisti in speče. Po kosilu pa pravi njegov vnuk (4 leten), ki je vrokah držal štrik:

Obesiću se i visiću ko prase. In res, štrik zaveže na balkonu v prvem nadstropju, gre po zunanji strani stopnic gor in da glavo v zanko. Zadjii trenutek smo mo preprečili, da se res ni obesil.

Kyara

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

12. nov 2008 8:32

Ajoj, Kyara, tale zadnja me je prav stresla ... Nekje sem brala (mogoče tudi na teh straneh?), da je ena ženska prišla prezgodaj na en sestanek v hrvaščini in rekla "Oprostite, što sam zgodna" Atina

cc  

član od: 26.3.2008

sporočila: 50

12. nov 2008 9:09

Šla sem v toplice in vsa vesela, da imajo pečico polna načrtov kako enostavno bom vsa kosila pripravila v pečici.Razočaranja ko pečice nikakor nisem mogla segreti.Lučka dela, segreje se pa ne in ne.V knjigo napišem, da je pečica pokvarjena.Zadnji dan letovanja pa pridejo pogledat, kaj bi bilo še potrebno nabaviti in seveda takoj povem, da pečica ne dela.Me pogleda pa pravi:˝Stavim, da dela.Pejva pogledat. Pečica je bila PLINSKA!!! Lep pozdrav cc

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

12. nov 2008 9:24

Moja mama je nekoč kupovala meso v Osijeku (Cro). Mesar ji odreže kos govedine, ona pa reče: "Ne, neću to da uzmem, to je  sama kita!"

Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti