Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

13. apr 2004 10:57

Ne nehat Asja, jst sem se tudi pregrešila čez praznike pa nič zato gremo naprej...pač to jemlji kot balzam za dušo......malo pavze....ne sekiraj se za tist kilogramček več bo kmalu šel nazaj dol.....pogumno naprej.......ker itak če prekineš zdaj boš enkrat spet začela....raje zdej nadaljuj...... Natasa

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

13. apr 2004 11:05

Ja, se čisto strinjam z Nataško, Asja, škoda bi bilo prekiniti, zdrži, pa tudi malo se lahko pregrešiš, saj vendar ne kosiš vsak dan pri tašči dobrote. Mogoče bi ji pa povedala, da si na dijeti in bi kosilo malo priredila? Tašče smo zelo prilagodljive, no , vsaj nekatere. Ne obupaj!!!!!!!!! sasa

rozamunda  

član od: 7.4.2004

sporočila: 7

13. apr 2004 11:28

Okodoki koliko je šlo dol v času cele diete, če ni skrivnost. Ali je cilj dosežen. Rozamunda

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

13. apr 2004 11:46

Ste me potolažile. Ja, hec je ta, da pri tašči na kosilu nisem bila že mesece in ona ve, da sem na dieti. Saj me ni silila, v bistvu sem se čisto podzavestno vsedla za mizo in natočila juho. Pri zrezku sem že imela slabo vest, hahaha. Čimmanj takih praznikov, ko MORAŠ grešit !!! Lp, Asja

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

13. apr 2004 11:59

Še od mene en lep popraznični pozdrav! No grešnice, tukaj je še ena grešnica. Sicer sem res pazila, kaj jem. Na srečo sem imela v nedeljo beljakovinski dan, pa je kar šlo. Mirkala sem se pri kruhu in potici. Za večerjo pa sem namesto mesa, pojedla kos potice. Nič mi ni šlo gor, dol pa tudi ne. Sem se odločla, da bo danes sadni dan, jutri pa vodni, da tele dobrote mal iz rebrc dol spravim in prepucam organizem. Asja, da ne bi slučajno nehala. Saj vidiš, da se vse trudimo, vsaka na svoj način. Lepo se imejte še naprej in navijajte za sonce. Lisička

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

13. apr 2004 13:08

Punce, jaz sem tako ponosna nase, da je kar hudo!!! Razen tega, da sem zamenjala B in Š dan (sobota polenta, nedelja sunka) in vceraj mogoče pojedla malo več potice kot za dva kosa torte, NISEM grešila! Presenečena sem sama nad sabo!!! Po 30 dneh me je približno (se na začetku nisem tehtala:) 6 kg manj!!! Najbolj sem vesela, da se pozna na hlačah ... Držite se in vztrajajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noel

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

13. apr 2004 13:15

ŠE EN LEP POPRAZNIČNI POZDRAV! JAZ PA NISEM PRAV NIČ GREŠILA, PA SEM IMELA V NEDELJO SADNI DAN.... POTICE IN ŠUNKE ŠE POSKUSILA NISEM!!! BRAVO ZAME!!!!!! DANES JE MOJ 18 DAN DIETE IN TO BREZ PREKRŠKOV!!! LP VSEM, VZTRAJNO NAPREJ!!

tina tw  

član od: 12.4.2004

sporočila: 26

13. apr 2004 13:29

Tudi jaz se nisem nič pregešila med prazniki. Nekje na netu sem zasledila nekaj najpogostejših vzrokov pregreševanja: - niste dovolj prepričani, da si zares želite shujšati - vedno se najde nekdo, ki vas pohvali, da hujšate, obenem pa pravi, da se kdaj pa kdaj lahko pregrešite - družinski člani vam niso v podporo - nekdo vas stalno zbada zaradi kilogramov, edino hladilnik vas lahko potolaži Ampak reči je treba NE , DOVOLJ SEM TRDNA! Dieta je človeku prijazna, nikakršnega pomanjkanja ne trpim! Z družinskimi člani se dogovorite, da vam ne ponujajo hrane in ne jedo pred vami. Ko nastopi kriza pa je itaq največ tri dni do slastne tortice. Ali če si želite slanih stvari si lahko spečete kokice, tudi do njih je v najslabšem primeru le še 4 dni Včasih pa malce jamranja tudi pomaga, če ni nikogar, ki bi vas poslušal, se tukaj vedno najde kdo, ki reče kakšno pozitivno! Tina Kuder

Tanči  

član od: 9.9.2003

sporočila: 54

13. apr 2004 13:58

Bravo Tina tw, tko se govori. Res si dajemo malo preveč potuhe s tem, da pa malo pogrešimo. NIČ! Moramo si same dopovedat, da se ne sme grešit in pa res je danes sadni dan, pa čez tri dni je tu že OH. Prvič,ko sem držala to dijeto, nisem nič grešila, razen na sadni dan skleda zelene ali kakšne druge solate, pa so se kilce kar topile. Pa saj se da držat, ampak res ti mora v glavi naredit klik. Čeprav vidim, da sedaj kilce ne letijo tako zelo kot prvič. Punce saj smo vse v podobnem šmornu - malo preveč kilc. Moj mož mi proba kakšenkrat razložit, da imava skupaj ravno prav kilogramov on 10 premalo, jaz pa 10 preveč, da sva torej idealen par, ampak če človek ni zadovoljen sam s sabo ni v redu. Sploh pa zvečer, ko misli, da že spim, pa si postreže z vrečko piškotov in litrom mleka (po večerji to) in ko vidiš kako mu vse v riti zgori, je res hudo. AMPAK PUNCE DRŽTE SE, PA NE SE TOLAŽIT DA SE LAHKO MALO GREŠI - NE GREŠIT (saj veste tisto, da tisti ki samo malo ukrade je ravno tako tat kot tisti ki malo več ukrade). bODIMO RAJE LISIČKE KOT PA TATIČKE. Drugače pa vas je super brat in kakšenkrat prav skočim na forum za malo spodbude. PUPE GLAVE POKONCI IN BO!!!! LEP DAN VSEM SKUPAJ Tanja

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

13. apr 2004 14:03

Ja Tanči prou maaašššš najprej se začne z malo in se potem stopnjuje.....uffff res je NIČ VEČ GREŠENJA PUNCE. Ampak našo Asjo je blo treba mal potolažit da nam ne bi pobegnila!!. Pridne bodte pa vztrajajte. Papa Natasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti