Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

9. apr 2004 15:02

Vsem lepe praznike - ne preveč grešit, če pa že pa to počnite z užitkom in brez občutka krivde (verjemite, se ne pozna oz.ne naredite tako velike škode - preverjeno). Odhajam na dopust, tako da se verjetno ponovno javim šele čez 10 dni (vam sporočim rezultate, saj mi vmes ne uide vodni dan), razen če se ne bom pri kakšni frendici logirala, da vas malo "prečekiram". Pa pa & drž"te se Anita

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

9. apr 2004 15:30

LEPE PRAZNIKE VSEM!!! JAZ PA IMAM NA MOJO ŽALOST V NEDELJO SADNI DAN!! HELP!!! UPAM DA BOM PREŽIVELA!!????? LP.

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

9. apr 2004 16:09

stellina jest tudi, pa se tast nas je povabil na velikonončni zajtrk, mislim da si bom sabo nesla 2 jabolka pa v en kot se bom vsedla pa nc kujala ko se bodo ostali basali :) uni bojo debeli, jest bom pa suha hehe :) Marjeta Žniderčič

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

9. apr 2004 16:41

Punce, na žalost imam tudi jaz v nedeljo sadni dan.Pa tako lepo potičko in to makovo sem spekla.Saj, če je dobra pa še ne vem, se še ni ohladila.Tudi jaz vam želim lepe praznike, upam, da brez dežja, da bomo lahko šle na sprehod po preobilnem zajtrku.(Mislim, da bom prestavila sadni dan oz.ga zamenjala za B dan.Saj ne bo nič narobe, kaj???) Pisan pozdrav Rmeli

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

9. apr 2004 16:48

Ko vidim kakšni karakterji ste, tudi meni ne bo težko jutri, ko ima svakinja rojstni dan, jesti samo sadje. Sicer se bodo vsi norčevali, a kaj potem, potihem mi bodo pa malo nevoščljivi. Vsem želim lepe Velikonočne praznike in veliko vode. Če se pa malo pregrešite pa tudi nič hudega, boste pa malo nadoknadile. Lep pozdrav do torka, ko bo tale forum ven vrglo, toliko si bomo imele za povedat. sasa

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

10. apr 2004 21:29

Punce ste prežvele žegnanje pa potice pa šunke? Jest sem mela OH dan donc tko da je bla za kosilo zelenjavna pizza, za večerjo pa 2 koščka potice. Sem se uspešno upirala šunki in sirom in pršutu :) Marjeta Žniderčič

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. apr 2004 21:48

Živjo! Vidim, da bo čez praznike bolj malo napisanega. Če kljub močni volji ne boste mogle uiti kakšni stvari, ne pozabite še malo več piti. Mislim, da to pomaga. Jaz se spet bolj silim z vodo in se mi zdi, da je že malo bolje. Jutri imam oh. Pri nas imamo francosko solato, ki jo jemo 3x na leto in me je tkooo zamikala... Ampak je nisem probala. Na žalost je ne moremo uvrstiti na noben dan, ker je preveč zmešana. Morali bi pojesti majonezo na beljakovinski dan in ostalo na škrobnega. hihi Držte se! po praznikih bo lažje. Sy

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

11. apr 2004 9:46

Me je kar malo sram, ko vas takole berem. Pa tako sem bila pridna dosedaj. Včeraj sem pekla sadni kruh, pa makovo potico, naredila sem francosko že zvečer in nič nisem poskusila. Danes pa sem namerno zajtrkovala malo francoske, eno jajce, malo šunke, hren in košček sadnega kruha. Tako mi je bilo težko, da bi Matjaž jedel sam. Pa ne bom pustila, da me občutek krivde požre, ker greva na kosilo k njegovim, ker ima mama roj.dan in sem spekla še tisto čudovito rolado iz zadnje Rine. Brokolijeva s šunko in sirom. Vsem vam želim še naprej lepe praznike. Irena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

11. apr 2004 22:27

Bljak. Najedla sem se potice (za oh večerjo) in ker sem bila žejna, sem še pila zraven... zdej imam pa tko težek želodček, da mi je na trenutke slabo. Kdo si je zmislu vse te "dobrote" in zakaj so tko težke??? Irena, drži se. Še jutri je praznik, potem bo pa lažje (upam). Sy

tina tw  

član od: 12.4.2004

sporočila: 26

12. apr 2004 8:12

Dobro jutro in lep pozdrav vsem! Kot vidite je to moja prva objava. Vidim, da se tukaj pogovarjate o omiljeni 90 dnevni dieti, ki jo izvajam tudi sama. Na žalost nisem uspela prebrati vsega napisanega. Torej diete se držim že slab mesec. Kmalu bo na vrsti vodni dan, ki pa se ga bojim kot hudič križa. Že sadni dan težko preživim, ponavadi jem na sadni dan poleg vsega predpisanega še solato in včasih juho. Do sedaj mi je uspelo shujšati slabih 5 kg, vendar pa v zadnjih dveh ciklusih noče iti teža več nižje. Sicer nimam veliko preveč kg (66) pa vendar si želim, da bi imela največ 60 kg pa še dva za rezervo. Kako ste preživele-li vodni dan? Tina Kuder

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti