Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

12. apr 2004 8:24

Pozdravljena med nami, Tina! Jah, vodni dan... Treba se je zamotiti, iti ven...pač, početi kaj takega, da ne misliš na hrano. Jaz sem svoj 1. vodni dan preživela do 16.00 v službi, doma je bila bolj kriza. Ves čas sem s sabo nosila zeleni čaj v termovki, pa je šlo. Pa obišči tale forum in beri. Pa kaj napiši, bo takoj bolje. Tukaj smo zato, da ena drugi pomagamo in spodbujamo. Saj bo šlo. Tudi meni tile prazniki niso nič dobrega naredili. Tudi jaz sem se močno pregrešila. Vso soboto sem se upirala šunki, pa jajcem, pa prati..., v nedeljo pa nisem več zmogla. Prav vsake jedi je nekaj koščkov romalo v moj prazni želodček. Ampak, zdaj je kar je. Gremo naprej!!!! LP, Sinja

tina tw  

član od: 12.4.2004

sporočila: 26

12. apr 2004 9:01

Nekje sem zasledila vprašanje v zvezi s kavo: črna kava je dejansko užitna, če je zelo redka (na 2dl vode ena žlička kave) Sama sem se takšne kave tako navadila, da drugačni pravim da je načičkana. :) Človek kar ne more verjeti, kako je lahko sladkana kava brez okusa, oz kako se navadiš okusa grenke kave. Malo potrplenja pa bo šlo! Tina Kuder

elena  

član od: 27.12.2003

sporočila: 68

12. apr 2004 10:32

Pozdravljene! Danes sem se lotila te diete - se pravi 1. DAN! Joj joj, lačna sem že sedaj, pa šele začela sm...ves čas gledam na uro, kdaj bo čas kosila. Danes bom res kar jajčka (B), ker imamo pirhe! Upam, da kaj kmalu ne omagam in se prepustim užitkom hrane! Nada

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

12. apr 2004 15:11

Jest sem velikonočne praznike preživela :) v soboto sem tko mela OH dan in sem lahk pojelda mal potice zvečer, včerej pa smo bili povabljeni k tastu na zajtrk, pa sem že doma jedla namočene marelice, tko da sem tm rajš na kavču gledala televizijo dolker so ostali jedli. Danes sem si pa naredila piščanca, bučke z korenjem in pa solato. Vodni dan sem preživela tako, da sva z sinom šla na bled okrog jezera. Marjeta Žniderčič

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

12. apr 2004 22:18

Elena, dobrodošla med nami. Po mojih izkušnjah so prvi 4 dnevi najhujši, potem gre lažje. Sploh pa veliko pomeni trdna odločitev. Pri krulečem želodčku zelo pomaga nesladkan zeleni čaj (3 minute v vodi 50 stopinj), ki ublaži lakoto in še vleiko tegob. Nekje na tej temi je to obširno napisano. Upam, da boš našla. Na beljakovinski dan in na škrobni dan jej zraven zelo veliko solate, ker naredi "nizkokalorični volumen". Pa zdi se mi, da tudi juhica na koncu pomaga proti lakoti. Drugače pa čim več beri, tudi jaz sem spet začela od začetka brat vso temo (ker sem vmes padla v krizo - zgubila sem cilj - in mi je to pomagalo pri novih odločitvah). Veliko volje želim in še piši! Sy

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

13. apr 2004 10:03

Lep popraznični pozdrav ! Kako ste kaj preživele praznike? Jaz pravim, da so bili predolgi. V soboto je še šlo, ko sem imela OH dan, v nedeljo naj bi imela sadni dan(s poudarkom na naj bi), pa sem morala poizkusiti vse dobrote velike noči.V ponedeljek je bilo pa treba še šunko pojest do konca. Tako, da sem si za danes določila vodni dan, čeprav ga imam naslednji teden. Na tehtnico ne grem do drugega tedna. Lep začetek tedna vam želim Rmeli

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

13. apr 2004 10:34

Zdravo punce! Pregrešila sem seeeeeeeee!!!Danes sem si za kazen določila sadni dan, pa lepo spet naprej, drugi vikend imam pa tako in tako vodni dan. V soboto sadni dan, v nedeljo vodni dan. Me prav zanima kako bom to preživela??? sasa

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

13. apr 2004 10:37

Med prazniki sem se zelooooo pregrešila, no pa vsaj kile niso šle gor. Sem kar malo boj pomirjena. začenjam znova.

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

13. apr 2004 10:51

No, mene niso premamile velikonočne dobrote ampak taščino nedeljsko kosilo. : juha z zakuho, dunajc, riž z bučkami in korenjem ter solata. Grrrrr. Jedla sem in pri vsakem koščku imela slabo vest ampak sem kar jedla. Nisem se sicer napokala do nezavesti, ampak škoda na sadni dan je bila narejena že, ko se je zrezek znašel na mojem krožniku. Včerajšnji vodni dan je bil poln vode, čaja in... ene polnozrnate žemlje s tuno. Tako sem danes vsa žalostna ugotovila, da sem dobila 1 kg gor! Razmišljam, da bi nehala, ker nimam dovolj samokontrole in se mi zdi, da si samo pesek mečem v oči. Lp, Asja

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

13. apr 2004 10:55

Juhu! Oh, tudi jaz sem grešila! Kar dosti! In imam danes sadni dan, ker ga včeraj nisem zdržala! Mislim, da bo šlo, ker bom cel dan zdoma, pa ne bom imela nič za pod zob - razen sadja, seveda! Eno pomoč rabim - ali jeste na sadni dan tudi kake oreške (študentski futr z vsemi živimi orehi in rozinami)? Lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti