Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

6. apr 2004 14:51

Samo to sem čakala, da me Sweetie šišne v letih, zdaj pa povem, da jih imam 52 in da sem iz Kranja. Vidim, da nas je kar nekaj v najlepših letih, sicer pa ko je ženska stara okoli 20 je lahko tudi debelušna, pa je še vedno prav srčkana, ko pa si že malo starejši se pa maščoba nabira prav na najbolj nemogočih mestih. Toda me se ne damo!!! sasa

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

6. apr 2004 15:27

JAZ SEM PA IZ KOPRA IN IMAM 28 LET. DIETO PRIDNO NADALJUJEM, BREZ PREKRŠKOV. DANES PA JE MOJ NAJLJUBŠI DAN.... OH.... SLADKARIJE!!!

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

6. apr 2004 15:28

coco chanel, smetana je baje nevtralno zivilo in jo lahko vedno jes (verjetno v mejah normale)! Jaz jo uporabljam pri zelenjavi ... za malo omakce! Bom pa se mal pocakala z leti, da vidim, ce sem res najmlajsa!?!? :) Noel

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

6. apr 2004 15:41

Ja, segerdin bo ok za beljakovinski dan, za škrobni pa lahko jota. Pozdravček!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

6. apr 2004 15:46

KJE SI STELLINA, LAHKO BI ŠLE KDAJ SKUPAJ JEST, ČE SVA ŽE IZ ISTEGA KONCA... NNatalija, je mišljeno na joto brez fižola, ali lahko na škrobni dan tudi mešaš fižol, krompir, riž? Jaz sem se doslej držala tega, da če jem riž, ne jem fižola ali krompirja...sem pa nekje videla, da so si punce pripravljale rizi bizi (z grahom). Torej...help! TanjaG. Sporočilo je spremenil(a) TanjaG. dne 06. apr 2004 15:50:09

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

6. apr 2004 15:51

Veš tanja jaz grem vsak dan domov na kosilo. imam pač eno uro in pol prosto za kosilo, tako da ne jem zunaj. pa ti od kod si? kako ti gre dieta? a moraš dosti shujšat? lep pozdrav vsem pa pogumno naprej!!!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

6. apr 2004 15:55

Stellina, tudi jaz iz Kopra. Delam v centru, na eni od fakultet. Pri moji dieti pa je tako, da sem planirala shujšat le nekaj kilogramov, praktično samo tisto, kar se je nabralo pozimi. Nimam prevelike teže, pri 167 cm imam zdaj 55 kg. Do zdaj sem shujšala nekako 2,5 kg (v 25 dneh) in mi teža stoji. Diete se še kar držim, edino sadni dan mi je kriza. Dieta je zame bolj kot način prehranjevanja, ker hočem red pri hrani, kolikor ga pač lahko uveljavim. Se še kaj oglasi, magari v zasebna sporočila. Čau! TanjaG.

neznan uporabnik

6. apr 2004 16:07

Zdravo, tu sem tretji teden z vami, , stara 27 let, iz Ljubljane in vas bolj gledam, kot kaj napišem :) Drugače pa sem zelo vesela, da sem vas našla, ker mi dajete pogum! Katja Lepo bodite Sporočilo je spremenil(a) Katja_S dne 06. apr 2004 16:07:31

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

6. apr 2004 16:18

Juhu! Tudi jaz sem z vami (mislim na dieto) šele drugi dan. Ne vem kaj mi je bilo, da nisem že prej tegale foruma nič odprla. En teden sem vas samo spremljala, včeraj pa sem začela. Upam, da mi bo šlo. Imam namreč kar veliiiiiiiko preveč kilogramčkov , ki pa zadnjih petih letih, odkar sem v službi, nekontrolirano letijo navzgor. Stara sem 25 let, ne vem kaj še bo. Upam, da mi bo tale način prehranjevanja postal navada, ne da je to samo še eden od poskusov. In da vas ne pozabim pohvalit - super ste. Neverjetno voljo dajete in to kar preko tele škatle! Hura za internet! Lep dan še naprej, jaz grem sedaj na eno jabolko! Lep pozdrav od vedno lačne!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

6. apr 2004 16:19

Juhu! Tudi jaz sem z vami (mislim na dieto) šele drugi dan. Ne vem kaj mi je bilo, da nisem že prej tegale foruma nič odprla. En teden sem vas samo spremljala, včeraj pa sem začela. Upam, da mi bo šlo. Imam namreč kar veliiiiiiiko preveč kilogramčkov , ki pa zadnjih petih letih, odkar sem v službi, nekontrolirano letijo navzgor. Stara sem 25 let, ne vem kaj še bo. Upam, da mi bo tale način prehranjevanja postal navada, ne da je to samo še eden od poskusov. In da vas ne pozabim pohvalit - super ste. Neverjetno voljo dajete in to kar preko tele škatle! Hura za internet! Lep dan še naprej, jaz grem sedaj na eno jabolko! Lep pozdrav od vedno lačne!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti