Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

6. apr 2004 16:19

Juhu! Tudi jaz sem z vami (mislim na dieto) šele drugi dan. Ne vem kaj mi je bilo, da nisem že prej tegale foruma nič odprla. En teden sem vas samo spremljala, včeraj pa sem začela. Upam, da mi bo šlo. Imam namreč kar veliiiiiiiko preveč kilogramčkov , ki pa zadnjih petih letih, odkar sem v službi, nekontrolirano letijo navzgor. Stara sem 25 let, ne vem kaj še bo. Upam, da mi bo tale način prehranjevanja postal navada, ne da je to samo še eden od poskusov. In da vas ne pozabim pohvalit - super ste. Neverjetno voljo dajete in to kar preko tele škatle! Hura za internet! Lep dan še naprej, jaz grem sedaj na eno jabolko! Lep pozdrav od vedno lačne!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

6. apr 2004 16:21

Ups! Za tole zgoraj pa nism jaz kriva! No, me pa vsaj spregledale ne boste (ha, ha,..) Sem pa iz Litije! Lp

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

6. apr 2004 17:44

Čao, punce. Kislo zelje lahko jeste vse dni razen vodni, sadni pa popoldan; riž lahko kombiniraš z grahom, riža pa ne s fižolom in krompirjem. To sem prebrala v knjižici.Fižol, grah in koruza, zraven še čebula, je solata na škrobni dan. Sem pa naredila cvetačno juho, v katero sem po navodilu dala krompir in riž. Pa mi spet ni jasno. Tako kaže, da bomo kdaj pa kdaj uporabljale svoje občutke in sledile svojim željam. Kar se pa kisle smetane tiče, je nevtralno živilo in je maščobe. Ravno danes sem si popekla piščančja prsa, posebej sem pa na čebuli prepražila šampinjone, dodala poper, sol, baziliko in peteršilj, na koncu pa kislo smetano in še malo tržaške omake. Ne morem vam povedat, kako je bilo dobro. Lepo se imejte P.s. Tudi meni je vše, ker nas je kar nekaj čez 40. Irena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. apr 2004 18:12

Spremembe so vpisane na strani 68. A lahko uganete, kaj študiram? Bibliotekarstvo (knjižničarstvo) in izgleda, da imam že poklicno deformaicjo, da moram vse neurejene podatke urediti v nekakšno zbirko Sycia Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 06. apr 2004 21:24:10

Sonja  

član od: 5.4.2004

sporočila: 1

6. apr 2004 18:57

Pozdravljene! Najprej čestitke vsem, ki ste se lotile diete in vztrajale (kljub morebitnim rahlim spodrsljajem) oziroma še vztrajate! Nestrpno čakam, da mi bodo z Rine poslali knjigo, potem se vam pridružim. Načrtovani datum je torek, 13.4., skratka prvi dan po praznikih. Če je še kje kakšna kilograme-izgubljati-željna bralka tegale foruma, jo vabim, da se mi pridruži. Bom pa zelo hvaležna vsem, ki ste že daleč pred mano, za podporo - saj veste, gre lažje, če te kdaj kdo povpraša, kako gre in te pohvali, če si pridna... Bodite vztrajne še naprej in čestitke vsem za vse izgubljene grame in kilograme! Sonja

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

6. apr 2004 20:42

33 dan, 32 let, Jesenice, 8 kil manj Marjeta Žniderčič

vizija  

član od: 11.10.2001

sporočila: 4

6. apr 2004 21:09

Živjo punce, le tako naprej! Tudi jaz uglavnem samo berem, zbiram nasvete in korajžo, da zdržim do konca! Drugače sem pa tudi jaz iz Kopra, letos bom imela 39 let, od začetka diete to je 20.3. sem šla dol 4 kg. Če bo šlo tako naprej bo super! Pa še predlog za tiste, ki jim je pizza včasih "pretežka" zaradi testa. To je za ljubitelje polente! Skuham polento, (včasih zamenjam tretjino vode z paradižnikovo omako) jo porazdelim po pekaču, gor pa vse isto kot za pizzo in zapečem. Pri nas doma gre zelo dobro v promet. Lep pozdrav Sonja

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

6. apr 2004 21:09

Živijo punce ! Vidim, da nas je res veliko pogumnih in upam, da bomo vztrajale.Čimveč-temboljš. Pa kolikor gre je vedno boljše kot nič.Danes sem sodelavkam povedala za kaj gre (ker se namreč 6kg minusa meni še, tako na učk, nič ne pozna), ker so bile radovedne, zakaj jem samo sadje in pijem samo vodo.In potem so me malo spraševale o vsem tem in se nisem počutila nič kaj prijetno, ker sem imela občutek, da se malo norce delajo iz mene. Namreč vse so suhe kot trlice in bi lahko bika pojedle pa se jim ne bi nikjer nič poznalo.Za povrhu pa zraven mene malicajo takšen sendvič, ki ga jaz že lep čas nisem jedla in bi ga prav z veseljem zmazala. Mi kar malo samozavest pade, vam rečem !!! Še dobro, da sem imela danes OH dan in sem potem doma pojedla en kos jabolčne pite in pa seveda čokolado. Se beremo ! LP Rmeli

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. apr 2004 21:29

Rmeli, bravo, da se nisi pustila prepričat sendviču! Kar tako naprej! Sej bo šlo!

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

6. apr 2004 22:59

Stara sem 31 let,iz Kranja ko sem pričela z dijeto sem imela 67 kg. Lp BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti