Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

rozamunda  

član od: 7.4.2004

sporočila: 7

7. apr 2004 7:58

Dobro jutro, Danes sem tudi jaz z vami na novo. Z dieto sem začela 29.3.2004. Za mano je dober teden dni in tehtnica je pokazala -2,5 kg. Stara sem 43 let in sem iz Ljubljane. LP, Rozamunda

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

7. apr 2004 8:10

Ohoooo, Sy! Kolegica!!!! Ista stroka!!!! TanjaG.

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

7. apr 2004 8:10

UUUUUUUU koliko novih strani se je nabralo od včeraj...........super.....vedno več novih članov v našem "klubu" bodočih suhic hehehe Natasa

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. apr 2004 8:40

TanjaG: a res? Mislim, da se bova kaj na privat pogovorili, saj to ne spada pod kulinariko Ali pač? Punce, a ste opazle, da kdaj (ali večinoma) hočete jest, če hočete potlačit čustva? Največkrat jezo? MIslim, da je to pomembno za kasnejše vzdrževanje teže. Zame je sigurno, ker vem, da je to moj glavni izziv pri vsej stvari. Naj katera naroči boljše vreme! Sy

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

7. apr 2004 9:19

tudi pri nas pada sneg. 32 let, po petih tednih 61,5 kg, prej 67. (kraj SG) danes sadni dan. pojedla že 1 jabolko in popila ooooogromno metinega čaja brez sladkorja in z limono, in sedaj mali greh - namesto malice ena prava kava (s sladkorjem). le kako bo med prazniki, ko vsi silijo vate?! Sporočilo je spremenil(a) klavdijaB dne 07. apr 2004 09:19:27

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

7. apr 2004 11:26

Klavdija, kako lepo- ena meni podobna. Skor bi človek obupal, ko vse tako hitro hujšate, le meni se zdi da nič?. Tudi pozna se mi ne, pa sem že na sredi. No, 4.5 kg minusa je , a to ni veliko po mesecu in pol, a ne? Pa za izgubit imam še veliko. Ampak bom kar pridna naprej.

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

7. apr 2004 11:48

Živijo ! NNatalija, ne sekiraj se zaradi tega, ker gre prepočasi. Predvsem je važno, da gre in boljše je počasi kot pa zelo nahitro in potem trikratno nazaj.Tudi pri meni je tako. Danes je moj 46 dan in to sadni, se pravi da sem tudi na sredi in sem izgubila 6,5 kg. Važna je volja in pa tale forum, ki me vedno znova spravi nazaj na tirnice, če me mine volja ali mi pade samozavest. Tudi pri nas pada sneg in je prav čudno vreme in moja volja tudi, zato sem si skuhala zeleni čaj in prišla malo na forum pobrskati.Mi je že malo bolje, ko vidim, da je spet katera več. Pogrešam pa nekaj starih, kje je Aiwa, ki nas je na začetku spodbujala? Pa Irena se tudi bolj malo oglaša. Kaj je punce, ste preveč zaposlene? Sy, mislim, da si rekla, da si iz Krškega, jaz pa iz Sevnice. LP Rmeli

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

7. apr 2004 12:15

Zdravo, hujšarice! In prijateljice, kadar sem čisto lačna in zaradi tega čisto na tleh. Zdaj, ko vem še malo več o vas, ste mi še bližje kot prej. Res sem se čisto raznežila ob branju vaših linkov. Moj današnji sadni dan bo mimo kot bi mignil, ko se bom spomnila na vas in na vse težave, ki si jih delimo med sabo in ena drugo spodbujamo. Tako sem vesela za vse nas, kljub temule vremenu, ki mi je že zjutraj hotel zagreniti dan, ko sem komaj prišofirala v službo. Potem pa na forum in je bilo takoj bolje. Lep pozdrav vsem! Imejte se lepo!

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

7. apr 2004 12:35

Haj Punce danes sem doma,že celo dopoldne sedim za ražunalnikom in sem grozno prazna v želodcu čeprav ne mislim na hrano.Danes je moj D dan,saj je sladka večerja.Uspešno spopadanje z dnevom vam želim. LP BRANKA

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. apr 2004 12:58

Branka, tudi jaz imam oh dan. In tudi jaz imam grozno prazen želodec. Krivim vreme, čeprav vem, da je zadaj nekaj drugega. Okidoki, a lahko malo razložiš te cifre? In to tako, kot da razlagaš 4-letniku? Čisto nič mi namreč ni jasno glede tega. V pečici vzhaja testo za pico. Moram povedat, da mi danes padla vsa volja. Vsepovsod me pobira sam rit mi ostaja!!!!! grrrr!!! Pr teh kilah bi morala že ZDAVNAJ oblečt vse stare hlače, pa jih dobim samo do beder. In sigurno imam danes zarad tega lukno v želodcu. Čustva, sej pravim!!! Vedno je še posijalo sonce, ane? Mimogrede: razpredelnica je na strani 68. LP, Sy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti