6. apr 2004 8:46
Sy, damo še mere pa kile Ja, jaz se kar prva javim....oktobra bo okroglih 30 let, kraj pa je Koper. TanjaG.
6. apr 2004 8:46
Sy, damo še mere pa kile Ja, jaz se kar prva javim....oktobra bo okroglih 30 let, kraj pa je Koper. TanjaG.
6. apr 2004 8:54
No še jaz, junija bom imela 27 let živim pa v Ljubljani. Natasa
6. apr 2004 8:56
A bi mi mogoče lahko pošiljale te podatke kot privat sporočila, da bo tukaj prostor za kakšne bolj pomembne pogovore? Hvala. Sy
6. apr 2004 9:43
Sy Ribe spadajo pod meso. Torej na proteinski dan. čao anita
6. apr 2004 9:48
Anomis,meso ne smeš mešat z rižem, najbolj je zraven zelenjava, če pa misliš, da je premalo nasitna pa lahko poješ še košček kruha. Če boš pripravila dovolj zelenjave, tudi lačna ne boš.Tudi jaz sem včasih mislila, da brez krompirja, riža, testenin idr.ne gre poleg mesa, pa je čisto krasno.Za smetano pa ne vem, pa tudi mene zanima, kajti jaz sem na smetano precej navezana.Na škrobni dan sem jaz zadnjič na olivnem olju z dodatkom rožmarina v pečici spekla nov krompir,zraven pa sem pripravila brokoli z drobtinicami in veliko skledo regrata s krompirjem..Nihče ni ničesar pogrešal. no, sedaj grem pa Sy povedat svoje podatke. Me pa nekaj skrbi! Da sem naj, naj, naj ... sasa
6. apr 2004 9:51
Joj, Stella narobe sem napisala za omako, hotela sem napisat znamko omake. In gobe tudi posebej stenstam. Glede evidence: saj če katera noča pa pač ne pošlje podatkov, ime pa je tako "anonimno" in ga vidimo že s tem, ko kaj napiše. Vse, ki storimo nekaj zase, smo super, da imamo voljo in energijo spremeniti svoje življenje in še več: da to povemo. In večini ljudi se zdi, da smo neumne,..itd.... ker hujšamo. In da je to nezdravo. A preveč kg imeti je pa zelo zdravo? no, da se ne razpišem........vas samo še lepo pozdravim! In želim veliko dobre volje- kljub dežju in čudni luni.
6. apr 2004 9:51
Kaj da si naj, naj, naj.....a klepetulja??? sej to je prou....take mamo radi hehe Natasa
6. apr 2004 9:55
Preveč kg imet je ZELO nezdravo. Hvala bogu za to dieto. Mene pa glava boli in dela je čez glavo. A je to kej v povezavi? Zdi se mi, da je zarad nizkega pritiska.
6. apr 2004 9:59
Aha, sem vedela, da se bo takoj našla katera, ki jo bo takoj zanimalo kaj sem mislila. Klepetulja sem res, toda za tisti naj, naj, ni smeškota. sasa
6. apr 2004 10:05
Saj veš, da leta niso važna! Važno je, kako se počutiš Jaz se danes počutim kot da jih imam 20 (eh, kam so šla leta?). Če bi bili še kg taki kot pri 20-ih... nostalgija Lp, AsjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Hrustljav rogljiček s sladoledom