Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

26. mar 2004 12:55

Punce, mislite da na OH dan lahko krompirjeve svaljke? Ali pa rižoto ali ajdo + radič s krompirjem- ali je to preveč kombinacije? Mejte se luštn, čeprav je slabo vreme. Je pa vikend!!!!!!!!!!!

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

26. mar 2004 13:00

Nnatalija, Če se ne motim, krompir, riž ali ajda padeta pod škrobni dan (jaz ga imam danes in ravnokar se spravlam jest riž z grahom in solato), na OH dan pa testenine , slano pecivo (krekerji, preste,...) in razne pice brez sira in salame. LP Anita Sporočilo je spremenil(a) bonanza dne 26. mar 2004 13:00:55

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

26. mar 2004 13:06

Punce, jaz sem prvič prav v krizi. Pred dnevi sem vas spraševala, ali je katera imela tudi podobne težave, pa mi nobena ni odgovorila. Slabo mi je, švoh sem, popolnoma brez energije, volje in želje do česarkoli. V službi je ubijalsko in zato dam vse od sebe teh osem (hja...tudi veeeč) ur, zvečer pa padem kot prazna vreča. Na nohtih so se mi pojavile bele pike, imam cmok v grlu in zatečene oči. Je katera tudi zdravnica med vami? Ali naj to pripišem dieti? Prehranjuem se tako, kot mislim, da je prav, veliko idej dobim od vas. Je imela katera podobno izkušnjo? Nebi rada prenehala, ampak tud slabo se počutit... Lep dan, TanjaG.

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

26. mar 2004 13:22

Tanja, pojdi do zdravnika. Mislim osebno, da to ni od diete- če le res ješ vseeno zadosti. Žal pa nisem zdravnik, da bi ti pomagala, a nisem še slišala kaj takega. Malce bodi pozorna pa tudi na psiho: jaz sem imela vodni dan in za zvečer sem si nekako dopovedala (že v naprej, nevede) da sem res revež, ker cel dan ne jem in sem obtičala za tvjem. Zdaj upam, da bom naslednjič to prerasla in imela moč zraven biti čisto ok, delati normalno do poznih nočnih ur. Cel dan sem imela dosti energije, morda še več- zaradi psihe vrjetno. Zvečer sem se pa zasmilila sama sebi. Drugič si to ne bom privoščila. Toda, to je moja izkušnja. Tebi svetujem, da greš do zdravnika, resnično. Anita, thanks, veš sem mislila- če je to preveč ajda ali riž in krompir. lp!

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

26. mar 2004 13:50

Tanja, mogoče pa vseeno ješ malo premalo? A piješ dovolj? Malo lahko razčlenimo. Je pa nekaj, menda pride kriza pri hujšanju, ne vem koliko časa ti že hujšaš.Moj mož je imel podobne težave, po nasvetu naj malo več poje, je bilo bolje.Mislim, količina naj bo malo večja. Držim pesti zate. sasa

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

26. mar 2004 13:51

Riž, fižol, grah...to spada na škrobni dan ampak vsako posebej. Torej riž z grahom ne gre. Mogoče z drugo zelenjavo. sama sem na tej dieti že več kot mesec dni-33 dan. Vodni dan nisem imela, sem začela z njim, vendar je trajal samo do poldne. Potem sem morala nekaj pojesti, ker sem bila zelo šibka-se mi je vrtelo v glavi. Ne bom več ponovila. Saj ne moreš delat pa nič jest. Sama nimam pretirane teže. Sedaj imam 55 kg - na začetku sem jih imela 60 kg. Visoka sem 163 cm. čao anita

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

26. mar 2004 14:09

Tanja! Bele lise na nohtih pomenijo pomanjkanje kalcija. Vseeno bi šla na tvojem mestu do zdravnice, če ne drugega, da te pomiri, da je vse ok in da je tole le pomladanska utrujenost. Lp, Asja

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

26. mar 2004 14:43

Akurin, riz z grahom gre! Poglej v knjigo ( ne vem točno kater škrobni dan je - ampak je napisan recept za RIZI BIZI pod alternativo nekemu receptu s sojo. LP Anita

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

26. mar 2004 15:29

DOBER DAN. JAZ SEM PA NOVA IN JUTRI ZACNEM S TO DIETO. JE RES TAKO UČINKOVITA??? JAZ MORAM SHUJSAT CCA 10 KG. RESNICNO UPAM DA MI BO USPELO, PREDVSEM SE DRZATI TE DIETE. LEP POZDRAV. SE ŠE OGLASIM. S.

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

26. mar 2004 17:56

Živijo v ta deževen dan! Jaz imam pa danes sadni dan, pa si nisem mogla kaj, da ne bi pojedla skledo regrata in to z jajco ! Sem pa zdajle bolj pridna in sem pojedla samo eno banano namesto dveh. Asja, moja deklica bo kmalu dopolnila 9 mesecev, tako tudi jaz kdaj kaj poizkusim predno dobi ona. Se pa skušam zadržati, da ne pojem potem, ko kaj ostane. Danes je spet eden tistih turobnih dnevov, ko mi tale forum še kako pomaga pri ohranjanju samozavesti, ko mi pade morala na poden. Ampak po dežju vedno posije sonček..... Jaz sicer ne dojim več, ampak resnično pogrešam mleko in jogurt, mi pa tudi ne diši ideja, da bi zamenjala meso za jogurt. Kaj pa če zmanjšam količino mesa in pojem en jogurt?! LP Rmeli in pejte mal spat, ko je tako vreme.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti