25. mar 2004 10:47
A res dobile se bomo super.......nisem nikjer zasledila, najbrž sem spregledala..... Natasa
25. mar 2004 10:47
A res dobile se bomo super.......nisem nikjer zasledila, najbrž sem spregledala..... Natasa
25. mar 2004 11:03
Jz tud nisem vedla, da smo zmenjene, ampak se že veselim... A bomo šle na tortico? he,he Ker smo tko pridne bomo še na pijčko... zeleni čaj. Jz bom tud mal svoj steper dala v akcijo. Oziroma zgleda, da bo lepo vreme tako, da bom šla laufat. Tudi jaz sem brez kondicije... niti 10 min ne morm laufat. No ampak baje na začetku hitro dobiš kondicijo..potem se pa ustavi. Meni se tudi zdi da sonček ven kuka... juhu! Grem kar malo ven... Lep pozdravček Aiwa
25. mar 2004 11:14
Tako ste zagrete, da še odgovora ne dobim! Koliko zelenega čaja lahko popijem? Pa še nekaj! Komaj čakam, da bom šla nabirat regrat. To bo dieta!
25. mar 2004 11:16
Jaz se tud nekaj casa ne razmisljam vec veliko o hrani. Edini problem je, kaj pripraviti drugim. Adam (sinko) je vceraj jedel z mano krompirjev golaz, danes bo pa testenine brez jajc s paradiznikovo omako. "Debela": mene je tudi na zacetku bolela glava in se vedno me, ce se mi prebava cisto ustavi (strupi prehajajo v kri in ne vem kaj pocnejo... zato boli glava). Isto je danes. Sem ZA idejo, da se dobimo, ko bomo shujsale. Nataska, jst tud nisem nikjer zasledila, da bi pisalo. Pa predlagam, da vsaka s seboj prinese po eno sliko od "PREJ" (ce imate kaksno, jst sm se izogibala fotoaparatu), rezultate bomo pa itak videli Zanimivo mi je, da te pece zelodec po vodi, mogoce je to zaradi prevec zelodcne kisline, ki nima nobenega dela. Baje zeleni caj pomaga pri tem, bos povedala Najbolj nezen in najmanj grenek je Sir Winston Tea. Zelenega caja lahko spijes 1,5 litra na dan, tako v knjigi pise. Zelo sem vesela, da je na forumu tudi ena, ki ima danes OH dan! JUHUHU! Ravno zjutraj sem se sprasevala, zakaj ni nobene. Zdaj pa je! Pri nas se cakamo na soncek, ful je sramezljiv Sy
25. mar 2004 11:36
Zelenega čaja lahko spiješ kolikor ti paše samo ne ga predolgo namakat zaradi okusa in da ne bo premočen. Lp
25. mar 2004 12:14
Dekleta, na med.over.net se dogovarjamo, da se vse, ki hujšamo, dobimo junija pri Mačku. Kje je to in kdaj bom še zvedela, do takrat pa hujšajmo. Ja, sem že razmišljala, ali sploh imam kakšno fotko, saj se nočem preveč slikat. Blagor vam, ko imate prostor za Orbitrek. Midva ga v 25 kvadratih nimava, zato kolesariva zunaj, pa nama ta teden nagaja vreme. Pomagam pa si z vajami Tonija Littla, ker jih lahko delam na postelji. Prav veseli me, ko se sonček trudi, da bi nam polepšal dan. Pa-pa Irena
25. mar 2004 12:52
PUNCEEEE NEKI ME ZANIMA, na med.over.net-u kjer je opisana naša dieta piše da vsaj eno uro po obroku naj ne bi pile...v knjigici pa tega nisem zasledila...kako je zdaj s tem? Natasa
25. mar 2004 13:02
Nataša, najmanj uro do ure in pol po obroku ni priporočljivo piti že nasploh. To poznam že od takrat, ko je moj sin hujšal pod zdravniškim nadzorom. Pri tej dieti velja isto, razen na B dan, ko počasi po kosilu piješ juho. Tudi direktno pred obrokom ni dobro pit, naj poteče vsaj pol ure. Ko pa ne bomo več na dieti, pa bomo med kosilom lahko popile kozarček dobrega vinčka, da se bo lažje predelalo. Pa-pa Irena
25. mar 2004 13:11
Irena, kaj pa če juhe ne spiješ (jem v službi, ni juhe)? Jo čez 4 ure doma ali nič?
25. mar 2004 13:21
Hvala Irena.... NatasaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Kavna torta (Coffee cake )