15. mar 2004 11:10
Živijo! Tako bom rekla: nekje in nekako je treba začeti.Itak smo s hrano obremenjeni, sploh mi, ki imamo precej preveč kil.Pa še družina, vsake toliko si kdo izmisli kaj bi jedel. In praktično stojiš ves dan v kuhinji in samo nekaj kuhaš in pripravljaš, miksaš...Normalno, da večino stvari tudi probaš! Vsaj jaz.In ko sem se kooomaaaj odločila, da moram precej dol uzeti, sem najprej izločila diete, pri katerih stradaš.Torej me je tale kar navdušila in poizkušam biti manj v kuhinji, ker pripravim kosilo v katerem je veliko zelenjave, zraven pa samo dodajam (beljakovine,škrob,oh).Sadja sicer uživam več kot je predpisano.In danes je tri tedne in sem se tehtala(sicer na vagi z "tehničnim" motnjam) in sem izgubila 2 kg.Ni veliko, ampak počasi in vztrajno. V bazi vsake toliko najdem kakšen recept, ki mi je všeč ali pa ga malo prilagodim svojim razmeram. Zato nas ne obtožujte, ker pač nimamo vsi trdnega karakterja in se kdaj pa kdaj malo pregrešimo.Skušamo zraven tudi zdravo živet, zato uporabljamo olivca. Bo pa verjetno nekaj časa trajalo, da bomo nehale misliti, kaj bomo pojedle ko bomo prišle domov.Prej smo naredile tisto, kar je bilo pri roki in nismo veliko o tem razmišljale, sedaj pa malo premisliš, kaj boš v pisker vrgu.No, tako mislim jaz. Kaj pa druge? LP Rmeli