Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

3. mar 2004 12:42

Se vidi, da sem začetnica. Sory, Malc, koruza je res škrob. Za knjižico sem pa jaz včeraj vprašala na Rino. Pa mi je gospa povedala, da so sprejemali prednaročila do konca februarja in bojo zdaj poslali položnice. Jaz sem pa zamudila, bo pa za jurja dražja. LP Minca

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

3. mar 2004 12:52

Aiwa! Meni je šla samo kila dol, okrog pasu se pa nič ne merim, se mi zdi, da še ni tako pomembno, ko se še praktično nič ne pozna. Ali je mogoče katera gledala Oprah v soboto? Me smo po moje prave manekenke proti tistim in če so oni lahko v enem letu shujšal 100 kg in tudi več, pa ni vrag, da nam ne bi uspelo. Samo to še ne vem, kako bi se spravla telovadit. To mi pa ne gre! Saj grem z mojo dojenčico vsak dan ven za kakšno uro, ampak to bi to.Aja, še to sem mislila vprašati, a če si spremeniš recimo dneve, tako kot si ti rekla, da boš imala vikend sadni, ni nič zato ? Ni fora v tem, če je zaporedje recimo dan B,Š, OH in sadni? LP Rmeli

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

3. mar 2004 13:05

Rmeli! Itak da sem gledala Oprah! Posnela sem si jo. Da ko grem na stepper gledam in pol se zgonim. Po moje more bit zaporedje tako kot je. Ampak sadni dan je sadni dan. In takrat gre največ dol. Jaz pa nisem bila pridna in bom zato imela dva sadna dneva, da se bo kaj poznalo. Sadnih dni je treba čim več če mene vprašaš. Težko je pa zdržat. Pa še sokovnik moram stestirat in vse sorte stvari narest, tako da rabim vsaj dva dni. Lp Aiwa

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

3. mar 2004 13:09

Jst pa komi čakam lepše dneve da bom kar s kolesom v službo hodila, pa bom s tem tudi gibala. Hvala za pojasnilo lisička glede knjižice, katero tako vsi komaj čakamo. Natasa

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

3. mar 2004 14:03

Sy, da lahko jem solato in jajčka, ker drugače je prepusto, vzamem endivijo, kuhana in še topla jajčka narežem vanjo, dodam olivca ali tudi malo bučnega olja, jabolčni kis, sol in z užitkom pojem z dodatkom koščka kruha, s katerim popivnam tisto dobroto na koncu. Zvečer si skuham samo eno jajce in malo več solate. Pa dober tek! Irena Danes je moj trinajsti ( 13) dan in se počutim odlično. Že oblačim tiste stvari, ki mi prej niso lepo stale. Po kilcah so 4 manj, po obsegu čez boke in trebuh pa 7 cm. To je fantastično.

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

3. mar 2004 14:34

Moj drugi dan! Ravno sem prisla iz sluzbe laaacnaa. Komaj cakam na spomladanjsko rizoto in eno veliiiiko skledo solate. Tudi jaz mam to sreco da moz nima nic proti zelenjavi. Zanima me pa, ali ve banano ravno tako jeste takrat ko je sadni dan, ker baje imajo banane kar nekaj kalorij. LP HEMA

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

3. mar 2004 14:42

Moj drugi dan! Ravno sem prisla iz sluzbe laaacnaa. Komaj cakam na spomladanjsko rizoto in eno veliiiiko skledo solate. Tudi jaz mam to sreco da moz nima nic proti zelenjavi. Zanima me pa, ali ve banano ravno tako jeste takrat ko je sadni dan, ker baje imajo banane kar nekaj kalorij. LP HEMA

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

3. mar 2004 14:45

Moj deseti dan! Danes je to OH dan in seveda najboljši. Za kosilo rolana pizza (notri je več paradižnikove omake), za večerjo pa pecivo - bom poskusila z apple crumble (današnjih 5 receptov) in seveda čokolada. Hema na sadni dan jem tudi banano. Lp anita

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

3. mar 2004 15:16

Hema, izgleda, da sva začeli istočasno. Bova skupaj šteli dneve. Jaz moram shujšati ene 10 kg, da bom lahko oblekla stare premajhne cunje. LP, Sinja

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

3. mar 2004 15:48

ŽIVJO!!! Naj še jaz povem svoj "potopis". Začela sem zelo resno 7. januarja in zelo resno nadaljevala do 21. februarja. Ker je kilogramov "full preveč", je šlo seveda super dol - v tem času dobrih 8 kg. Potem pa je prišel seveda pust, mastnih ust in vsi lepi nameni so padli v vodo. Podlegla sem. Veselo sem pekla flancate za moje domače in jih tudi sama nekaj pospravila, pridružil pa se jim je tudi kakšen taščin krof. Moram pa povedati, da sem v tem času dopoldne kljub vsemu jedla samo sadje in teža je vsem "prepovedanim kozlarijam" navkljub narasla le za pol kilograma. Potem pa je prišel ponedeljek - 1. marec - kako super izhodišče za nove začetke - in danes imam drugi hidratni dan, jutri sadje in tako naprej.....in tako naprej........ Do velike noči bo sigurno šlo, kaj bo pa potem ...... le kdo bi vedel????

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti