Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

1. mar 2004 11:04

Živijo punce ! Jaz imam danes sadni dan, tako da spet drobim jabolke, sem se pa včeraj malo pregrešila, ker sem bila na enem rojstnem dnevu, upam, da ne bo narobe.Pa še tašča je tako dobre krofe naredila, da bi bil kar greh, če ne bi probala. Zdaj bo menda rojstnih dnevov zaenkrat malo zmanjkalo, tako da bom lahko vsaj 14 dni skupaj hujšala. Moram pa napisati, da je včasih se kar hudo zdržat, sploh pri kakšnem dobrem kosilu.Na kilaži se pozna samo pol kile v enem tednu, se pa kar dobro počutim. Upam, da bo šlo zdaj kaj bolj hitro.Ko bi se vsaj lahko spravila še malo telovadit..... LP Rmeli

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

1. mar 2004 11:05

Sem se zmotila, sem na OH dan, nisem nič goljufala, samo včasih malo zamenjam v mislih. Lp Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

1. mar 2004 11:25

Se mi je zdelo čudno da na škrob ješ sladoled! No potem je pa v redu, si pridna! Jaz pa imam škrobni dan in bo prav fin, ker bom fižol jedla, ki ga imam ZZZZEEELLLLOOO rada. Upam, da me jutri v službi ne bo preveč razganjal. Zdenka ni mi jasno kako si shujšala eno kilo in ti že obleke visijo? Meni gre kar v redu, ampak včasih se malo prekršim. Nič hudega. Samo da gre dol. Lp Aiwa

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

1. mar 2004 11:48

Ja meni tudi ni jasno Zdenka kako se pozna na oblekah pri kilah pa ne, a mogoče ful telovadiš ker namreč mišice so težje od "špeha" pa mogoče zato se tolk ne pozna na kilah Natasa

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

1. mar 2004 11:50

sem dala čez že 8 tetnov, in sem zgubila 9 kg.Tudi to naj pripomnim da se nisem niti enkrat prekršila,niti kavico z mlekom več nepijem.

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

1. mar 2004 19:03

punce lep pozdrav! danes sem prvič na tej strani, sem malce brala (lažem vse sem prebrala). in kot vidite sem se tudi kr takoj prijavla. že 1 mesec iščem pravo dieto... sem doma na morju... tko da, letos bom jaz tudi na plaži!!!! jutri ima moj dragi rojstni dan potem pa veselo na delo. tudi jaz sem poklicala za knjižico pa sprintala iz mojplanet.com. do danes sem poskusila že sto diet saj ne rečem da nisem shujšala ampak kaj ko sem se vedno nazaj zredila. moj problem je da tako zelo rada jem in tako zelo rada kuham, sem pa trmasta tko da me boste še slišale... pa še en izziv, vse vas povabim poleti v portorož če nam rata...čao čao nika sergan

aiwa  

2. mar 2004 6:34

Dobro jutro! Vedno več nas je! To je prav spodbudno. Jaz sem si šla pa sokovnik nabavit za sadne dneve. Ne da se mi tok sadja jest, ga bom raje spila. Al pa malo kombinirala. Enga pojedla, druzga spila. Danes je oh dan. Makaronova solata za kosilo in za večerjo vem kaj me čaka.... Lp Aiwa

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

2. mar 2004 8:09

Hojla! Ja, vedno več nas je. Tudi moja sestra je začela in trenutno jo vzpodbujam jaz. Včeraj sem uživala, ko sem počasi jedla sladoled, ki sem ga že takoooo pogrešala. S čim se boš pa ti posladkala danes, Aiwa? Lp Irena P.s. Kar se pa morja tiče in kopalk pa že sedaj bolje izgleda s tem mojim celulitom, ki sem si ga v zadnjem času nabrala kar veliko, pred tremi leti pa zanj še vedela nisem (sem, vendar ga nisem imela).

aiwa  

2. mar 2004 9:37

Hoj! Saj sploh ne vem š čim naj se sladkam danes. Verjetno bom šla v trgovino in gledala, gledala, gledala... same oči me bodo, potem si bom pa nekaj izbrala in uživala. Za vikend si bom pa kar obadva dneva sadna naredila. Zdaj imam nov sokovnik in sem čisto navdušena in si moram vset čas da ga dobro stestiram. Komaj čakam! Pa še majo da kilca proč letijo. Veliko uspehov še naprej vsem skupaj! Aiwa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

2. mar 2004 12:25

Ko vas takole "berem", sem še jaz dobila veselje do hujšanja. Ta dieta se mi zdi še kar življenjska, tako da bom še jaz probala svoje kile znižat. Sem šele na začetku, ampak ni vrag, da ne bi ratal. Želim vam čim več "snetih" kil in veliko optimizma. Minca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti