Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

vale  

član od: 14.8.2003

sporočila: 51

3. mar 2004 10:39

Maruša imaš jo na internet strani http://mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html# Sama sem jo imela en mesec in shujšala 5 kg. Poleg vseh živil, ki so določena po dnevih sem pojedla ogromno zelene solate, korenčka, pora, paprike in druge zelenjave. Tudi pri sadnem dnevu sem bolj kot ne jedla solato in včasih še zraven kak kos kruha, ker imam nizek pritisk in mi samo sadje čez dan ne paše, saj mi postane slabo. Vsem, ki hujšate po 90 dnevni dieti povem iz lastnih izkušenj, da je pomembno samo to, da ločite dneve ... ko sem imela mesni dan sem jedla tudi hemedeks, če se mi je zaluštalo ... ker je pač takrat dovoljeno meso in jajca in sir ... Sporočilo je spremenil(a) vale dne 03. mar 2004 10:40:21

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

3. mar 2004 10:43

Začela sem včeraj in se odločila, da ne bom večerjala. Upam, da ne bo prehudo. Držite se! LP Sinja Sporočilo je spremenil(a) sinja dne 03. mar 2004 10:44:16

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

3. mar 2004 11:08

NUJNO!!!!! ZA DRUŽINO KUHAM SEGEDIN GOLAŽ S POLENTO. DANES IMAM SICER HIDRATNI DAN IN ME ZANIMA, ČE TO LAHKO JEM TUDI SAMA - SEVEDA BREZ MESA.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

3. mar 2004 11:25

Jaz mislim, da lahko samo polento, pa še to ne preveč zabeljeno. Minca

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

3. mar 2004 11:38

Polenta je iz koruze, ki spada pod škrob. Tako, da če se hočeš čisto pravilno drzati raje ne jej današnjega kosila. Naredi si svoje! Uživaj v pripravi svojega kosila in še kilogramčki bojo šli pa,pa! Aiwa

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. mar 2004 12:01

Aiwa, če bi blo po moje, bi morala shujšat 25 kg (88 kg pri 63 cm). Nekaj mi jih je ostalo od nosečnosti, nekaj že od prej. Ampak pravim tako: če pridem pod 70 kg, bo to neznanski uspeh!!! Razmišljam počasi, da bom morala začeti na stran dajati denar, ki bi ga drugače "pojedla", ker ga bom potrebovala za nove obleke za poleti. Za jesen se bo pa dalo kakšne hlače skup vzet. To bo še najmanjši problem :) Diete bi se rada držala čim bolj strogo, da bodo rezultati čim bolj vidni. Naj ljudje zijajo!!! ;) Jst grem pojest še dve jabolki. Mimogrede: jst sm pred leti živela 3 mesece od sadja, ko sem dvakrat temeljito prebrala knjigo od g. Wandmakerja: Hočeš biti zdrav? Proč s kuhinjskim loncem. V glavnem, on pravi, da več sadja ko poješ, več kilc gre dol, ker sadje vsebuje čisto vodo, ki raztaplja strupe, ki so vezani v maščobi in s tem tudi maščobe. No, nekaj v tem smislu. Aiwa, kateri teden si že ti? Kako se počutiš? Koliko kilc je že šlo? Če se ne motim, sem nekje na forumu prebrala, da jih ne moreš zgubiti prav veliko (več od 10), ali se motim? pozdravčki Mojca Platinovsek

Travis  

član od: 22.10.2003

sporočila: 2

3. mar 2004 12:18

Vale, smem vprašati, koliko kg si imela preveč? Meni v enem mesecu ni uspelo izgubiti kaj več kot 2 kg. Je pa res, da je moj indeks telesne mase v normalnih okvirih. Samo, ko berem vsa ta sporočila o velikih uspehih...potem sem kar malo žalostna. Ah...saj bo. Pozdravcek, marinca

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

3. mar 2004 12:20

Živijo punce! Vidim, da nas je čedalje več takšnih, ki smo potrebne ene fajn spremembe.Super ! Že zato, da imamo spodbudo in lahko druga drugi kaj svetujemo. Aiwa, jaz tudi čakam na knjižico iz Rine, ampak se mi zdi, da so rekli, da izide nekje sredi marca. Tudi meni bi že prišla prav.Meni je danes 10 dan ( brojim sitno još 80((tako so včasih vojaki šteli, ko se je bližal konec vojaškega roka)) in imam škrob in bomo jedli spet pasulj ( sem ga zadnjič toliko skuhala, da sem ga dala kar v skrinjo) za večerjo pa ne vem kaj naj, ker pasulja verjetno ne bo nič ostalo. Še nekaj me zanima, ali je treba piti juho po kosilu ? Meni ravno ne diši, že tako jo imam enkrat na teden dosti, po kosilu mi pa sploh ni do nje. Punce, veselo v pomlad brez odvečnih "šlaufekov" ! LP Rmeli

aiwa  

3. mar 2004 12:25

Mojčk! Jaz se držim dva tedna. Ampak sem tok poredna, da je joj! Skoz neki fušam. To pa zaradi tega ker ne vem kaj naj počnem namesto, da kadim (sem nehala). Drugače pa gre dobro 2,4kg. Pa malo nazaj gor pa spet malo do. Tako gre to pri meni. Verjetno nisem edina. Ja imela sem 68 kg rada bi prišla na 56. Še deset. Zdi se mi tako daleč, pa vem da ni če bom pridna. Danes imam sadni dan in bo šlo veliko iz mene. Drugače se pa jaz počutim enkratno kadar hujšam. Polna enrgije. Danes je izjema zaspana sem tok, da bom skupaj zlezla. Dolgčas je v službi. Mojca upam, da ti bo uspelo. Vem, da ti bo samo vztrajaj. Pa še pišemo si lahko. Sadje je res enkratno zato sem se odločila, da bom imela sadni vikend. Komaj čakam! Lp Aiwa

aiwa  

3. mar 2004 12:30

Rmeli! Namesto juhe lahko spiješ tudi vodo. In to na beljakovniski dan po kosilu. Za knjižico so rekli, da bojo položnico poslali konec februarja, da pa knjižica izide sredi marca. In zdaj me zanima kaj so zamuštrali. Jaz bi rada čim prej kakšno novo idejo in kaj novega izvedela. In Rmeli koliko kil je že izginilo? Lp Aiwa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti