Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

24. feb 2004 10:25

Internet mi ni funkcioniral. Zunaj je super sicer je bilo potrebno kar zavihat rokave zjutraj pri prevoznem sredstvu. Natasa

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

24. feb 2004 11:30

Ja,najprej kidanje potem pa kaj dugega. Prvi dan uspešno prestala. Ali se držite ure zvečer, da jeste nazadnje ob osmih? LP Rmeli

Nataska  

24. feb 2004 11:46

A seveda......po osmih pa če mam krizo pa pijem nesladkan čajček......Čestitam Rmeli za prvi dan... Natasa

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

24. feb 2004 12:09

Tudi jaz se pridružujem čestitkam ostalih. Danes je moj peti dan in sem res malo bolj lačna, ampak bo. Malo se mi vleče dopoldan, ker delam do treh in še bo trajalo, preden bo kosilo. Pa ne bom jamrala! Po zeeelo dolgem času sem kupila svinjske zrezke. Upam, da mi bo pasalo.V glavnem jem perutnino. Ali bo v redu, če dam na zrezke začimbe za žar od kotanyjain malo olivca? Lp Irena

Nataska  

24. feb 2004 12:12

Za začimbe je kul za olivca pa nisem prepričana mislim da so že svinjski zrezki sami po sebi dovolj mastni........aiwa pomagi a lohk olivca??? Natasa

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

24. feb 2004 15:32

Ali lahko popiješ dopoldne 100% sok npr. pomaranč, ki je deklariran kot "brez sladkorja" namesto sadja? Jutri se pridružim vam, ki hujšate. Odločam se že več kot eno leto, odkar sem slišala za to dieto od prijateljice. Upam, da se jutri ne premislim, ali pa pojutrišnjem: ker sem bila vmes dvakrat razočarana: sem se točno držala diete s čebulno juho, pa ni šlo dol več kot 1 kg! Nataska, imam bolj tvoje mere.... lp!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

25. feb 2004 6:13

Dobro jutro punce! Se oravičujem, ker včeraj nisem nič več napisala ampak nam je tle v službi elektrike zmanjkalo in je bil hudič. Pol pa tud internet ni delal tako kot bi moral. Vem, da je malo pozno ampak, da boste vedle za drugič - komot lahko olivca uporabiš, saj na nečem moraš peči! Če vas tako zelo skrbi maščoba si lahko kupite dodatke k prehtani npr. gel tablete CLA, ki jo vzameš po obroku in vpije vso maščobo in jo potem enostavno izločiš. Ampak to je samo za večje obroke, npr. mastno kosilo. Ni za vsak obrok, ker telo potrebuje nekaj maščobe. Če vas kaj več zanima vam lahko povem. Lp Aiwy

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

25. feb 2004 11:33

Aiwa, hvala za odgovor. Danes je moj šesti dan, včeraj zjutraj pa sem malo preverila cm, ker me to bolj moti kot kile. Okoli bokov oz. trebuha sta bil kar 2 manj. Še cca 8 cm, pa bo spet pribl. št. 38, a ne? Saj gre čisto lepo, tudi lakota me danes ne muči toliko kot včeraj. Lp Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

26. feb 2004 6:49

Spet nov dan. Danes imamo škrob. Kaj naj jem za kosilo? Sploh si ne morem zmislit kaj bi jedla. Ima kdo kakšen predlog? Aiwa

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

26. feb 2004 11:11

Živijo! Jaz imam pa danes sadje. Pa me zanima, če lahko jem tudi zelenjavo ali mora biti strogo sadje. Mislila sem recimo kislo zelje, čisto natur,ker moram za domače skuhat joto. Aiwa, za škrob sem skuhala pasulj( zame brez mesa, čeprav se je kuhal notri), naredila sem ga toliko, da bo še za moj drugi škrobni dan, ker sem ga dala v skrinjo. Če pomislim, da ga pred nekaj leti sploh nisem jedla, danes komaj čakam, da bo škrobni dan. Trenutno pa meljem jabolko. LP Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti